Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: Sabrina » 10 paź 2010, 15:04

Anima,a ty masz tylko uderzenia? Nie masz zniechęcenia ,masz energie i chcec na latenie,spotykanie sie z ludzmi?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 10 paź 2010, 15:51

Właściwie to ja takich typowych uderzeń w ciagu dnia to nie mam. W nocy czasem się budzę i czuję, żemam mokro między cyckami, ale tak jest niecodziennie a tylko wtedy, kiedy robię przerwę /na miesiączkę/ w przyjmowaniu pigułek.
Energię mam i ciągle chce mi się czegoś nowego. Z ludźmi lubię się spotykać, ale oczywiście mam okresy, kiedy nie mam chęci na żadne kontakty, bo np. jestem zmęczona.
Ale niestety (pleure nie jestem taka rozrywkowa jak Kwiatek, Ulli czy nawet Mufloni i np. do tańcowania nie mam zapału, ale wystarczy mi wtedy ze sobie z nimi wyjdę i już jest mi dobrze.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 10 paź 2010, 16:13

anima60 pisze: Energię mam i ciągle chce mi się czegoś nowego.
Kurcze sprzedaj mi troche tej energii (giggle
Jezu mi sie nawet nie chce isć wysikać (giggle Pranie mam w pralce od wczoraj i na suszarce juz z 3 dni nie zbierane,ale mnie zniechecenie dopadło wrrr.

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 10 paź 2010, 17:05

Sabrina pisze:Jezu mi sie nawet nie chce isć wysikać (giggle wrrr.
Ale na szczęście poczucie humoru Cię nie opuszcza. Nie jest źle (clapping
Ale się uśmiałam

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 10 paź 2010, 18:50

No już wróciłam,żona marnotrawna (giggle (giggle (giggle

A wiec Ula zgotowała mi oczywiscie mnostwo atrakcji. W sobotę 3 godzinny pobyt w aqua parku. Była z nami jej koleżanka ta co odwiedziła nas w Sopocie. Było cudnie, coraz lepiej pływam. Cieplutka woda basen 1,30 cm jak dla mnie to bomba bo na głeboki nie pójdę bo sie boje. Rozne bulgotania, jacuzji, bicze, pływanie na zewnatrz w cieplutkim basenie. Nie wspomnę o zjezdzalniach, rwącej rzece itp ale na te atracje nie dałam sie namowic corce Uli, ktora usilnie mnie zachęcała. Już kiedyś sie przejechałam i nie sprawia mi to specjalnej frajdy.

Nastepnie wieczorkiem oczywiscie Piwnica Rajcow z tańcami do 2 w nocy. Ale sie utanczyłam, kurcze rano bylysmy dzis trochę zmeczone po tych atrakcjach ale Sopot i molo zaliczyłysmy oczywiscie. No i czas było wracac do domu.

Ula wszędzie mnie woziła autem. Nie wiem czym sobie zasłuzyłam u niej na tak wspaniałą goscinę. Dzieci ma Ula piękne i to bez wazeliny. DZiewczynki jak łanie a synuś to już facet taki, że hej.
Dziekuje Ci Ula za wszystko (heart

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 10 paź 2010, 19:11

no że też bliżej nie mieszkacie :-(
gadałyście o Sopocie w czerwcu?
uważam, że powinnyśmy się co roku tam wybierać. Tylko przed sezonem. Ula nie ma problemów z zarezerwowaniem, ja chętnie, Anima tez. Kwiatek wybierz ten termin w Egipcie to się jakoś "wpasujeny". Ostatecznie może być koniec maja. W lipcu już tlumy będą i mało przyjemnie. No chyba, że Beatka się zbierze i odwiedzi Polskę w innym terminie, to umowimy się wtedy w Sopocie. termin obojętny.
Beatko, kiedy nas odwiedzisz?

Co do HTZ to jakoś nigdy wczesniej mi się z antykoncepcją nie kojarzyłam. Stosowałam glownie spiralę. Teraz stosuję PLASTRY. Dość wygodne, skutków ubocznych nie mam. Można brać parę lat. Zresztą lekarz to kontroluje, bo zwyczajnie sa na receptę. Żeby dostać nastepna dawkę musisz być u lekarza. A ten pilnuje i badań i UCG i Mamografii. O ile Ty nie pilnujesz. Bo akurat mammografii sama pilnuję, bo musze. W każdym razie pomaga. Uderzenia gorąca byly tak dolegliwe, że mialam tego dość. I krepowalo mnie strasznie.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 10 paź 2010, 19:41

No dziewczyny szaleją. Mnie jak zaczna juz te hormony w kremie działac to na nogach do tego Szczecina zajde a nie autem (giggle

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 11 paź 2010, 12:53

Muflon o Sopocie bedziemy myśleć w styczniu bo to jeszcze czas na rezerwowanie. Gadałysmy, gadałysmy oczywiscie.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 13 paź 2010, 08:35

Uwielbiam Sopot , zreszta cale Trojmiasto , morze . Moze kiedys ...

Zrobilam pierwszy krok do ...normalnego wygladu . Mam za soba wizyte u endokrynologa i chyba wtrafilam wreszcie na osobe bardzo kompetentna ktora zajmie sie mna jak trzeba . Badania na tarczyce robie za tydzien + inne na cukier , dochodzi jeszcze EKG . Wyszlo ze mam niebezpiecznie podniesione cisnienie , dziwne jak na moj wiek . Pierwsze zalecenie : zero soli (pleure a nastepne dojda po analizie wynikow . Mam nadzieje ze wyjde na prosta , potrzebuje jedynie troche czasu . Dziewczyny , prosze nie ogladajcie za czesto fotek z Belgii (shake (headbang albo zamalujcie mnie hihi
buziaki
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 13 paź 2010, 10:01

Ula podeślij pare fotek na maila plissssssssss (kiss Całkiem zapomnialam ze byłyście u beatki małgorzatki (happy
Beata a co przytyłaś? Czemu poszłas do lekarza?

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”