Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: beata-malgorzata » 22 wrz 2010, 21:32

No jestem po ostrzyknieciu ale nie ruszalam juz okolic oczu wiec nie musialam sie martwic o pozniejsza opuchlizne . Mam zrobione mezo na krawedzi wewnetrznej strony policzkow. Co z tego wyjdzie , nie wiem . Anima gdzie jestes ! Powiedz cos !
Ulka , ja wiem czemu jestes taka zadowolona ...hihi (heart Taka "regularna" jestes od 40 stki ? Pewnie dlugo bedziesz zyla i cieszyla sie zyciem bo my w tym czasie bedziemy juz starowinki na ostatnich nogach hihi
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 22 wrz 2010, 23:02

Nie boisz się, że te tabletki to gips??? Tu jest taki krem z progesteronem, o ile nie fałszywka. ??
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16636676" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja teraz mam dobrą cere, ciekawe czy jakbym zaczęła stosować, to się pogorszy (giggle (giggle (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 wrz 2010, 10:57

Babina tu nie chodzi o krem z dodatkiem progesteronu na cere,tylko o duzą dawkę progesteronu gdy brakuje go w organizmie w okresie klimakterium. Mi i Uli nie chodzi o cere tylko złe samopoczucie [przynajmniej ja]
BRAK OCHOTY NA COKOLWIEK I CIAGLE JESTM WKUR... (headbang (happy a do teko od tygodnia wybudzam sie w nocy i nie mogę usnąć,wiec ewidentnie u mnie zaczęła sie klima (wondering
Ide dzis do gina zeby dal mi skierowanie na poziom hormonów.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 wrz 2010, 14:57

Dziewczyny dostałam krem!!! Juz go wsmarowałam w wewnętrzna stronę reki.Ciekawa jestem czy bede z niego zadowolona,czy mi pomoże.Ten dzisiejszy jest z Allegro,a czekam jeszcze na ten od lekarza. Skoncze najpierw ten z allegro a potem zaczne ten od lekarza,zeby miec porównanie,chyba ze bedzie to to samo.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 27 wrz 2010, 14:25

Hej Kolezanki ! (mdr piosenka dla Was z dedykacja !
Wysluchalam jej dzisiaj w radio (clapping posluchajcie i Wy bo mnie rozsmieszyla (rofl

http://www.youtube.com/watch?v=9Vks4C1C ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

Testuj Sabrina kremik ,u mnie na razie z kasa taka posucha ,wiec z kremikem wstrzymam sie poki co.
Dziesiaj obudzilam sie o 4 rano ...kurcze no nie bede tego przeciez zwalac na nadchodzaca menopauze ..tylko ze duszno w pokoju bylo.
a co do wkurr... a , to ostatnio nic nie jest w stanie mnie wyprowadzic z rownowagi,wyjatkowo zadowolona z zycia jestem
Zeby jeszcze troche wiecej kaski miec i bylaby pelnia szczescia (makeup

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 28 wrz 2010, 11:01

urlike mnie tez nie raz w nocy duszno otwieram okno albo sicagam koszuline i mimo ze jesien spie calkiem na golasa z tylkiem na wierzchu bo koldra pode mna, takze to nie przekwitanie, nie, nie
po prostu duszno
a teraz zarzuce nowy temacik
tak od jakiego czasu czytam sobie dziennik odchudzania i to co dziewczynki tam pisza, robia zdj podaja gotowe przepisy az milo czytac a pochudly przez rok po 15 kg
czyta sie to jak gotowa ksiazke o odchudzaniu o innym podejsciu do odzywiania sie
troche mi to przypomina nasze zewszloroczne zmagania z waga jak wiekszosc z nas byla w watku nie potrafie schudnac
swoja droga ciekawa jestem czy te dziewczyny ktore wtedy sie odchudzaly czy utrzymaly swoja wage i zmienily przyzwyczajenia zywieniowe czy po diecie wrocilo sie jak zwykle do starych przyzwyczajen..... (drink (cake

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 28 wrz 2010, 11:37

Jak na razie bez zmian. Zanim zaczęłam sie smarować z dnia na dzień pojawiły mi sie problemy ze spaniem.Wybudzam sie 4-6 razy w ciagu nocy.Podobno po tym kremie ma byc lepiej.Chodze niewyspana jak cholera. (headbang
Zerkne na fotki tych odchudzonych. (nod
Myślałam ze te fotki to dziewczyn haha a to jedzenie,eeeee to nie interesuje mnie to (mdr

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 30 wrz 2010, 21:56

Witajcie dziewczyny po przerwie. Wróciłam wybawiona (prawie) jak Rodowicz w tej piosence. Na drinkach w Soho bylam, kuchni świata, których jeszcze nie znałam- spróbowalam, kasy się pozbyłam całej. Zaraz będę szukać biletu na nastepną wizytę, bo się "rozminęłam" z wystawą Gauguin'a. Jest do połowy stycznia, więc mam nadzieję tam dotrzeć i jeszcze o wyprzedaże zahaczyć (happy No co ja będę pisać? relacje z podróży powinny być zabronione.
W robotę się wdrażam. Gdzieś w końcu trzeba tę kasę na podróże zarabiać :-)
Net u mojej córki ledwo dychał, więc nie pisałam. A i z przglądaniem forum był klopot. Wyglądało, jakby komputer nawet po zalogowaniu wariował bo byl przyzwyczajony do innego IP "przywiązanego" do mojego hasła. Przy zmianie strony mnie wylogowywało.
W każdym razie, wracając do piosenki Rodowicz, wygląda na to, że mnie to świat dopiero zaczyna dawać. Jak dobije do 70. siegnę pewnie po dragi. Pamieta któraś film "Klub 54"? Była tam taka babcia, w dzień bawiąca wnuka a w nocy szalejąca w klubie w brokatowym ubranku i na dragach. Wpuszczali ją do klubu chetnie, choc selekcję mieli ostrą. W końcu wyzioneła ducha w tym klubie . Tak mi sie jakoś nieodparcie skojarzyło jak Rodowicz wysłuchalam :-)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 02 paź 2010, 18:35

Mulfon widzę ze ochoty na życie nabierasz co raz bardziej haha i super!!! Boze kiedy mi tak sie zachce???? (thinking

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 02 paź 2010, 22:45

bo za młoda jesteś (giggle (giggle (giggle
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”