pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Post autor: szkarolina » 17 wrz 2010, 13:26

Olu znam ten bol, ja bylam dwa tygodnie temu na pokazie mody na swiezym powietrzu. Tego dnia wieczorem bylo 6 stopni.....6 stopni! Obowiazywal oczywiscie stroj koktajlowy, bylam w sukience i mega cienkich rajstopach, ale nalozylam na to krotkie futerko i tylko dzieki niemu przezylam. Widzialam jak reszta towarzystwa zamiast ogladac modelki to trzesie tylkami i przytula sie do porozstawianych gdzieniegdzie 'sloneczek' (giggle
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 17 wrz 2010, 17:23

Michi dobrze wiedzieć, że skończyło się tylko na potłuczeniu. Wracaj szybko do formy (kiss

Majama to ajajaj też jest dobre (giggle
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 17 wrz 2010, 20:18

Michitka
Trzymam kciuki za Twój powrót do zdrowia. (flower)

Dziewczyny,poradźcie.................................jestem tak wkurzona. (headbang (headbang (headbang
Kupiłam kilka rzeczy na allegro,u jednego sprzedawcy.
Żadna tam osoba prywatna,tylko sklep-firma,z tysiącami sprzedanych rzeczy.
Wpłaciłam pieniądze w dzień licytacji,sprzedawca miał ten sam bank,więc podejrzewam,że środki wpłynęły natychmiast na jego konto.
Opłaciłam przesyłkę poleconą,i czekam sobie ponad 2 tygodnie na swoje rzeczy.
I NIC,po prostu nic.Piszę maile do tego sklepu,zero odzewu,dzisiaj rano już tak wkur.............. napisałam do nich,że jak mi nie wyślą w końcu skanu nadania paczki,to wystawiam negatywny komentarz i zgłaszam to allegro,a może i nawet dalej. (clin
I wiecie co-odpisali po kilku minutach!!!Tak,to nie pisali od kilku dni,normalnie jakby tam nikt nie pracował-martwa cisza.
A tu proszę,zaraz odpisali...uwaga.....uwaga....napisali,że nie mogą wysłać skanu,bo nie mają faxu. (rofl (rofl (rofl
Taaaaaaaaa jasne,zaraz uwierzę,że firma nie ma nawet faxu i drukarki,ciekawe czym wystawiają faktury.
Nienawidzę jak się ze mnie robi durnia i to jeszcze za moje pieniądze. (punch

Macie jakiś pomysł jak odzyskać swoją kasę lub towar?
Nigdy nie miałam takiego przypadku,tyle rzeczy tam kupiłam i zawsze wszystko cacy od początku do końca,a tu taki klops. (headbang
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 18 wrz 2010, 08:35

szkarolina pisze:Olu znam ten bol, ja bylam dwa tygodnie temu na pokazie mody na swiezym powietrzu. Tego dnia wieczorem bylo 6 stopni.....6 stopni! Obowiazywal oczywiscie stroj koktajlowy, bylam w sukience i mega cienkich rajstopach, ale nalozylam na to krotkie futerko i tylko dzieki niemu przezylam. Widzialam jak reszta towarzystwa zamiast ogladac modelki to trzesie tylkami i przytula sie do porozstawianych gdzieniegdzie 'sloneczek' (giggle

Oj zazdroszczę Ci Kochana tego pokazu (angel (rire Co do prognozy pogody, to ma być dzisiaj 17 stp. ale wieczorem, to będzie już dramat brrrrrrr. Sądzę, że sama marynarka raczej mnie nie ogrzeje, w trenczu przecież nie będę chadzać na imprezie, no nic zostało mi chyba jedynie (dance (drink (dance (drink (drink i i będzie mi chyba cieplutko (sun
Tyle, że w firmie mikt nie zna mojego talentu wokalnego i nikt nie widział jak herbatnik robi szoł (blush (mdr trzeba uważać no (wait (angel
Życzę Wam miłej soboty, ja idę się upiększać (jakby to coś dało w moim przypadku (tongueout (mdr )

Marryme oj ja Ci nie pomogę, nie miałam takiej sytuacji i nie wiem, co jescze możesz zrobić żeby odzyskać wpłacone pieniądze (worried (clin

(hi (sun (flower) (kiss

zielony_kwiatuszek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: zielony_kwiatuszek » 18 wrz 2010, 14:09

Marryme

zgłoś sprawę do portalu allegro. Ja miałam podobną sytuację.....i pieniądze odzyskałam ale dopiero po 2 miesiącach.
Pozdrawiam.
03.08.2010 nosek - dr Łątkowski
05.07.2011 poprawka - dr Łątkowski

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 19 wrz 2010, 10:05

Cześć Dziewczynki (sun

Wy zapewne jeszcze sobie smacznie spinkacie (sleepy , a ja już na nogach, a byłam wczoraj na dżamprezie (music (dance (drink Impreza, no jak to impreza było wesoło, smacznie, ale zimnooooo (giggle
A i był pokaz samby (whew (sun Boże jakie te Brazylijki mają ciała, jakie pośladki (inlove (wow
Potwór mój jeszcze śpi, pewni śni mu się jakaś (giggle no ale mam spokój przynajmniej (angel (clin

A, co tam u Was Kochane?

Awatar użytkownika
missP
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: missP » 19 wrz 2010, 22:47

Michitka życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia (flower)

Ja już prawie tydzień zagipsowana siedzę w domu i mnie już nosi (punch w środę albo w czwartek zdejmuje ten pancerz (sun zobaczymy co doktorek tam namodził (giggle
wrzesień 2010->nosek

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 19 wrz 2010, 22:51

missP czy to cycki, czy to nos i tak zawsze jakis pancerz trzeba przywdziac (giggle
daj znac co tam nasz doktorek ci wyczarowal, bo moj facet zachwycony efektem moich cycuchow ciagle mi gada, ze jak naprawde chce robic nos, to tylko u Bromka (wait
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 21 wrz 2010, 09:40

Marryme nie wiem co moglabys zrobic oprocz zgłoszenia sprawy allegro. Chyba niewiele...daj znac jak sie sprawa skonczyla, mam nadzieje ze odzywskasz pieniadze.

Co tam u Was slychac dziewczyny? Ja jestem dzisiaj (znowu) w jakims podlym humorze, najchetniej wrocilabym do domu i zakopala sie pod koldra. Wieczorem spotykam sie z kolezakami na kolacje i mam nadzieje, ze poprawi mi sie dzieki temu humor (thinking
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 21 wrz 2010, 10:34

Szkarolina, Twój podły humor wynika pewnie z braku potwora u boku (wait
Brakuję Ci Twojego mena i nic nie cieszy no, tak to jest niestety, ale dziewczyny ci pewnie dziś wieczorem poprawią humor, albo ewentualnie pomyśl o zakupach (angel (giggle . Chociaż, to tylko na chwilę stłumi tęskontę, prawda jest taka, iż czas leci nieubłaganie i już niedługo będziesz tulić swojego potwora, zobaczysz (happy (flower) (sun

Trzymaj się Kochana (kiss

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”