Cześć Dziewczynki
U mnie piękna słoneczna pogoda, aż chce się żyć
Wczoraj oglądałam bardzo fajny dokument, późno, bo późno, ale tak już jest, że jak coś puszczają w tv godnego uwagi, to zawsze w środku nocy

A mianowicie oglądałam dokument na temat Pablo Escobara, barona kokainy, który w latach 90-tych był na 7 miejscu najbogatszych ludzi świata wg. magazynu Forbes, zarabiał jakieś 28 miliardów

rocznie Bardzo fajnie się, to oglądało i pomyślałam : O przeczytam sobie jego biografię, ale niestety marzenie ściętej głowy, bowiem takowa nieistnieje, niejasna jest sprawa praw do biografii i jak natą chwilę nie ma
Mam do Was pytanie dziewczynki, czy możecie mi polecić jakąś db księgarnie internetową, sprawdzoną, bo przyznam szczerze, że przywożenie książek z PL zwłaszcza jak się leci samolotem, jest dość męczące i postanowiłam, iż będę zamawiać sobie książki do DE, a że już kończe ostatnią książkę, to powinnam pomyśleć o kolejnych
A i już wiem czemu koleżanka z pracy jest bez make upu, robi coś z bliznami po trądziku i nie może się malować
Pozdrawiam i życzę udanego czwartku, pomyślcie, że jeszcze tylko jutro i Weekend