pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Post autor: marryme » 15 wrz 2010, 19:50

Ola
Współczuję.Straszna śmierć.

Lil
Dobrze wiedzieć.Mam w takim razie całą zimę na rozmyślania,czy mi to jest naprawdę do szczęścia potrzebne. (giggle
Life is a journey,not a destination.

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 15 wrz 2010, 20:07

A ja jeszcze dodam, że duza kultura na drodze jest w UK, na poczatku bylo dla nas to takie dziwne (giggle Ale jest poprostu przyjemnie. Od czasu do czasu wsiadam za kółko z moim prywatnym instruktorem (czyt chlopakiem) i smigam po miescie, ale prawka jeszcze nie zrobilam (angel
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 15 wrz 2010, 21:11

No, to pięknie karolka w UK też muszę na drogach uważać (giggle

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 15 wrz 2010, 21:14

ola banderola pisze:No, to pięknie karolka w UK też muszę na drogach uważać (giggle
i na chodnikach (giggle
13.07. 2009- JUŻ PO

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 15 wrz 2010, 21:17

(wow na chodnikach też, ło Matko (giggle (rofl (rofl (rofl

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 16 wrz 2010, 08:58

Cześć Dziewczynki (sun (sun (sun (sun

U mnie piękna słoneczna pogoda, aż chce się żyć (clapping

Wczoraj oglądałam bardzo fajny dokument, późno, bo późno, ale tak już jest, że jak coś puszczają w tv godnego uwagi, to zawsze w środku nocy (tongueout A mianowicie oglądałam dokument na temat Pablo Escobara, barona kokainy, który w latach 90-tych był na 7 miejscu najbogatszych ludzi świata wg. magazynu Forbes, zarabiał jakieś 28 miliardów (cash rocznie Bardzo fajnie się, to oglądało i pomyślałam : O przeczytam sobie jego biografię, ale niestety marzenie ściętej głowy, bowiem takowa nieistnieje, niejasna jest sprawa praw do biografii i jak natą chwilę nie ma (clin
Mam do Was pytanie dziewczynki, czy możecie mi polecić jakąś db księgarnie internetową, sprawdzoną, bo przyznam szczerze, że przywożenie książek z PL zwłaszcza jak się leci samolotem, jest dość męczące i postanowiłam, iż będę zamawiać sobie książki do DE, a że już kończe ostatnią książkę, to powinnam pomyśleć o kolejnych (clin

A i już wiem czemu koleżanka z pracy jest bez make upu, robi coś z bliznami po trądziku i nie może się malować (speechless

Pozdrawiam i życzę udanego czwartku, pomyślcie, że jeszcze tylko jutro i Weekend (party (party (party

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 16 wrz 2010, 09:12

ola banderola pisze: Mam do Was pytanie dziewczynki, czy możecie mi polecić jakąś db księgarnie internetową,
Ja polecam intentetowa witryne z mozliwościa zakupu przez neta - Empik (yes) Spory wybór książek, nie raz fajne promocje.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 16 wrz 2010, 09:14

Ola Co do ksiazek to Ci nie pomoge, ale wiem, ze jestem tego duzo w necie (happy
A mam pytanie a propo tych blizn Twojej kolezanki z pracy, czy wiesz co konkretnie robi? I czy jest roznica? (wondering
13.07. 2009- JUŻ PO

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 16 wrz 2010, 09:16

Herbatnik z książkami Ci nie pomogę, ale zapodam jeszcze jedną piosenkę mojego (i pewnie Twojego już też) ulubionego zespołu: http://www.youtube.com/watch?v=h0P2YxUT ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false; (clapping
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 16 wrz 2010, 09:25

No dobra, to ja pomoge z ksiazkami bo jestem ksiazkowym molem i mam to wszystko obcykane (clin Olu, jak juz ktos wspominal - watro empik.com, ale warto tez http://www.merlin.com" onclick="window.open(this.href);return false; Ja z Merlina zamawiam wszystkie ksiazki (prawie bo zamawiam tez z Amazona, swoja droga tez strona warta polecenia). Szybko i wygodnie, mozna trafic na fajne promocje i wiele ksiazek ktorych w innych miejscach juz nie ma. Polecam (yes)

U mnie dzisiaj tez nie jest najgorzej pogodowo. Musze sie tylko pozbyc depresji pod tytulem "wieki nie widzialam swojego Potwora i mina jeszcze 2 wieki zanim go zobacze" (headbang
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”