dzisiejsze związki

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

tygrysica26
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Re: dzisiejsze związki

Post autor: tygrysica26 » 28 lip 2010, 10:27

no to tylko.. gratulować..cieszymy się z Tobą (clapping (rofl
01/2010-anatomiczne pod mięsień Mentor 345cc
BOSKIE

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Miłość?Przywiązanie?A Moze strach przed samotnościa?

Post autor: gosienka » 28 lip 2010, 13:19

czyli z Wami jeszcze nie tak zle,pytam bo to oznacza ze jeszcze go kochasz tylko powinniscie cos zmienic,tylko co,ja nie jestem psychologiem,ale sama na terapi sie dowiedziałam ze powinnam dawac wiecej z siebie,choc mi sie wydaje ze mnie juz moj dom cala pochłonał,narazie nad soba pracuje i wniosłam w dom spokojna ii miła atmosfere bez spieszenia sie wszedzie bo to u mnie był problem,moze wy tez powinniscie zaczac od wspolnej rozmowy,ale nie awantury i postanowic cos razem,oczywiscie o ile Ci zalezy.

tygrysica26
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: tygrysica26 » 28 lip 2010, 22:38

no tak tylko zazdrość "jak pies ogrodnika", czy zazdrość bo go kochasz?boja mam koleżankę, która odeszła od męża(zdradzała go 10 lat ze swoim byłym), raz zam się dowiedział wybaczył, bo dziecko ipt, drugi raz się dowiedział , wybaczył ale ona nie chciała i odeszła do byłego..ale jak się dowiedziała ze maź (jeszcze nie yły) spotyka sie z kimś...gotowała sie w środku..tylko dlatego że miała głupie i złudne poczucie wartości i własności..on mogla ale on powinien ja kochać i być wiernym jak pies
01/2010-anatomiczne pod mięsień Mentor 345cc
BOSKIE

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 28 lip 2010, 23:00

mam kolezankę, chyba 15 lat po slubie, syn 14 lat. O dłuuugiego czasu zdradza męża z róznymi facetami. Ma mnóstwo kolegów, jak mąz był za granica to wprowadziła faceta do małżeńskiego łoża.O sobie mówi ze jest gruba, ze nie umie rozmawiac z innymi, ze jest wstydliwa, nie ubierze bluzki z dekoldem b cos tam, ale dziewczyny ona dobrze wie jak sie zachowac przy facecie, jak zmienić tonacje głosu, jak sie wyginac zeby facet zwrócił na nią uwagę. Nigdy nie złapała męza na zdradzie a cały czas go o to posądza.Do domu przychodzi wiecznie nie zadowolona, nie ma ochoty z nikim rozmawiac. Mąż zmienił prace, inne towarzystwo, zaczął spotykac sie po pracy ze znajomymi na piwie.Żona oczywiście nie zadowolona, robi mu sceny zazdrości, straszy rozwodem jezeli jeszcze raz wyjdzie na piwo.Jedzie pod zakład pracy i sprawdza czy samochód stoi, czy czasami nie pojechał gdzie indziej - innej kobiety.Chciała kiedys iśc z nim na to piwo,poznać znajomych, ale mąż powiedział, że jej nie weźmie bo mu obciachu zrobi.......ale dziewczyny najgorsze jest to że ona od 4 miesięcy zdradza męża!!!! wychodzi godzine wczesniej do pracy, przychodzi później, spotyka się z facetem w pracy,piszą namiętne smsy.Co powiecie o kimś takim? Zdradza męża i szantazuje go rozwodem, bo chłopina na piwo po pracy chce wyjść....co to jest zazdrość?? czy strach żeby mąż pierwszy jej nie zostawił?? a ona powiedziała, ze nie zostawi męża, bo on bidula nie da sobie bez niej rady.....
mam nadzieję , że rozumiecie o co mi chodzi (clin
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
Kleo1989
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Kleo1989 » 28 lip 2010, 23:58

Ooo (wow Jest "niezła"...mhm..to już podchodzi mi pod jakiś perwers (mdr Szkoda mi jej męża,bo biedak nie wie,z kim dzieli łóżko (worried (headbang Zycie?!? Wydaje mi się,że wszystko ma swój umiar . Nawet zdradzanie małżonka,jeśli to robić-bynajmniej z dobrym smakiem .... (nod (mdr
Nosek ,broda 23 MARCA 2010 dr Stępniewski
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 93#p577593" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=740" onclick="window.open(this.href);return false;
ES VHP- 450 cc 21 MAJ 2010drŻukowska
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=300" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 29 lip 2010, 00:30

Natashka, jestem calkiem inna niz Ty, nie znam Cie, nigdy nie bylam w takiej sytuacji - dlatego nie mowie ze wiem co i jak masz zrobic. ja bym prawdopodobnie dawno juz trzasnela drzwiami i tyle mnie widzieli.
ale wiesz co? jakbym byla Toba, to zaczelabym pewnie od jakiejs pracy, ktora mozna wykonywac w domu a kase odkladalabym na wlasne konto - maz nie musialby wiedziec ani o tej pracy ani o koncie.
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Natashka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Natashka » 29 lip 2010, 11:17

No to nie ktore żonki są naprawde nie złe :) Zawsze jets wina po połowie ...
Ja np bardzo sie szybko denerwuje ... Tak jak napisala ewa :). Mi sie juz wszyscy dziwia czemu nie j****m drzwiami jeszcze ? jeszcze z 3 lata temu w zyciu bym sobie na cos takiego nie pozwolila ...

ewawawa :) jak znajde prace to mąż sie na pewno o tym dowie bo ona ma swoja firme i dop pracy wychodzi kiedy chce i jak chce :). Sam jest sobie szefem i jak mu sie nie chce to nie idzie przez tydzien albo go calymi dniami nie ma :). Takze z Nim to jest roznie :).Wczoraj zachowywał sie nawet wmiare normalnie :). Ale to chyba dlatego ze kupil sobie nowy samochod i nawet chcial zebym mu doradzila :).
Oczywiście wskazałam ten który nigdy mi sie nie podobal a jemu bardzo :). wiec jest zadowolony :). A nawet jak sie nim przejechalam to zmienilam zdanie :). Takze na dobre to wyszlo.

Nie wiem co dalej :/ zobaczymy moze dzisiejszy dzien tez bedzie wmiare dobry i z czasem obudza sie we mnie jakies inne uczucia...
Nie chce tez podejmowac żadnych pochopnych decyzji bo pomimo to ze nam sie nie uklada to z malym ma bardzo duzy kontakt ... jak sie w domu zawsze spedzaja razem czas... chodza razem pod prysznic... i nawet spią razem :).
Maly jest bardzo mocno z nim zwiazany :). i gdy mąż np wychodzi do sklepu to maly wpada w histerie ze chce z tatą...

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Re: dzisiejsze związki

Post autor: marta20wawa » 29 lip 2010, 11:37

dzięki (kiss
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 29 lip 2010, 17:30

Natashka, Ty naprawde chcesz sie z tego wydobyc? czy nie chce Ci sie i/albo boisz sie zmian?
bo jesli tak, to bedziesz tak tkwic i sie meczyc, bac sie kiedy pan i wladca znow wyladuje na Tobie swoje niepowodzenia, miec nadzieje ze moze dzisiejszy dzien bedzie dobry i zastanawiac co powiedziec zeby pan i wladca byl zadowolony, wzglednie jak udobruchac swego pana i wladce na ktorego utrzymaniu jestes i ktory ma nad Toba calkowita wladze.
dopoki sama nie bedziesz chciala tego zmienic, to zadne rady nie pomoga ...
nie chce Cie urazic, ale tak to wlasnie wyglada.
nie widzisz ze sama znikasz?

kazdy czlowiek ma ogromny potencjal, mozliwosc i pole do popisu, tylko czesto wpadamy w rutyne i ze strachu wybieramy znajome chocby ciemne i cierniste sciezki tylko dlatego ze sa znajome ... a tak naprawde ich wybor zalezy tylko od nas.
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Natashka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Natashka » 29 lip 2010, 18:33

Na dzien dzisiejszy to nawet ciezko jest pojsc do pracy bo nie mam z kim malego zostawic :(. ale nie powiem za praca juz sie rozgladam :)Jeszcze dzisiaj auto zepsułam :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”