mam kolezankę, chyba 15 lat po slubie, syn 14 lat. O dłuuugiego czasu zdradza męża z róznymi facetami. Ma mnóstwo kolegów, jak mąz był za granica to wprowadziła faceta do małżeńskiego łoża.O sobie mówi ze jest gruba, ze nie umie rozmawiac z innymi, ze jest wstydliwa, nie ubierze bluzki z dekoldem b cos tam, ale dziewczyny ona dobrze wie jak sie zachowac przy facecie, jak zmienić tonacje głosu, jak sie wyginac zeby facet zwrócił na nią uwagę. Nigdy nie złapała męza na zdradzie a cały czas go o to posądza.Do domu przychodzi wiecznie nie zadowolona, nie ma ochoty z nikim rozmawiac. Mąż zmienił prace, inne towarzystwo, zaczął spotykac sie po pracy ze znajomymi na piwie.Żona oczywiście nie zadowolona, robi mu sceny zazdrości, straszy rozwodem jezeli jeszcze raz wyjdzie na piwo.Jedzie pod zakład pracy i sprawdza czy samochód stoi, czy czasami nie pojechał gdzie indziej - innej kobiety.Chciała kiedys iśc z nim na to piwo,poznać znajomych, ale mąż powiedział, że jej nie weźmie bo mu obciachu zrobi.......ale dziewczyny najgorsze jest to że ona od 4 miesięcy zdradza męża!!!! wychodzi godzine wczesniej do pracy, przychodzi później, spotyka się z facetem w pracy,piszą namiętne smsy.Co powiecie o kimś takim? Zdradza męża i szantazuje go rozwodem, bo chłopina na piwo po pracy chce wyjść....co to jest zazdrość?? czy strach żeby mąż pierwszy jej nie zostawił?? a ona powiedziała, ze nie zostawi męża, bo on bidula nie da sobie bez niej rady.....
mam nadzieję , że rozumiecie o co mi chodzi