pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: Michitka » 23 lip 2010, 23:15

Ewa ty to też masz szczęście...ja to przystojniaków nie widuję, tym bardziej w pracy...

Qrcze chciałabym poszukać jeszcze jakieś pracy dodatkowo...mam sporo czasu i chciałabym go wykorzystać, rozgladm się i rozgladam, ale krucho
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 24 lip 2010, 02:12

tia ... szczescie to bym miala jakbym wygrala w totolotka i w ogole nie musiala pracowac dla zarobku (wait

przystojniaki to tylko przystojniaki ... wlasciwie to nawet wolalabym z takimi scisle nie wspolpracowac - milo sie na takich patrzy ale troche to czlowieka rozprasza
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 24 lip 2010, 05:04

ewawawa pisze:tia ... szczescie to bym miala jakbym wygrala w totolotka i w ogole nie musiala pracowac dla zarobku (wait
No to musisz zacząć grać, aby wygrać (giggle
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 24 lip 2010, 09:59

ewawawa pisze:tia ... szczescie to bym miala jakbym wygrala w totolotka i w ogole nie musiala pracowac dla zarobku (wait
otóż to (wait podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami które posiadam. ten kto powiedział że człowiek stworzony jest do pracy kłamał jak nic. ja chciałabym być tak bogata, żeby bez przerwy podróżować, a w chwilach między podróżami grałabym w tenisa całe dnie i chodziła ze znajomymi na dobre obiady (giggle
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 24 lip 2010, 10:20

Oj ja też chcęęęęęęę,oj chcę (clapping (clapping (clapping

Gdybym była obrzydliwie bogata (cash (cash (cash to podróżowałabym po świecie, miała kilka domów usytuowanych w najpiękniejszych miejscach świata, szlałabym na zakupach jak nigdy (giggle (sun i uszczęsliwiała najbliższych (heart (sun (flower)
No nić idę puścić totka (cash (cash (cash bo się aż rozmarzyłam normalnie (inlove

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 24 lip 2010, 14:56

ja bym:
- podrozowala
- chodzilabym na milion kursow (jezyki (wloski, hiszpanski, francuski, niemiecki), tance (rock'n'roll, woogie boogie, tango, rura), stylizacja i wizaz), moze postudiowalabym jeszcze jakas sztuke np malarstwo albo grafike, doksztalcilabym sie muzycznie a moze nauczylabym sie projektowac ciuchy
- kupilabym sobie mega wypasiony sprzet do basowki
- otworzylabym wlasny klub muzyczny i studio nagran
- latala na festiwale chocby i do tokyo
- jadala po najdrozszych restauracjach i pisalabym o nich krytyczne felietony (giggle
- mialabym kilka mieszkan i domow (napewno warszawa, berlin, londyn, calella pod barcelona, tatry, paryz, bretania, lazurowe wybrzeze, wenecja, ny - moze jeszcze cos) - kupilabym tez domek mojej mamie
- wyprawialabym mega przyjecia dla znajomych z koncertami dla wszystkich
- kupilabym i nauczyla sie pilotowac samolot i jacht

to tak na poczatek ... (giggle

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 24 lip 2010, 15:21

Ewa chyba cos ostatnio za duzo tych danone fantazji na sniadania... (giggle
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 24 lip 2010, 15:23

to byly ostatnie (giggle

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 24 lip 2010, 17:08

Lubka pisze:Ewa chyba cos ostatnio za duzo tych danone fantazji na sniadania... (giggle
(rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl

A jeszcze bardziej pieję, jak zobaczyłam Twój cyckowy podpis, no no,się pozmieniało, najpierw będę Pamela,a teraz dr Broma mistrz (giggle (giggle (giggle (giggle (yes) (sun

P.S Dzisiaj wypróbowałam przeciwbólowe plastry na odciski i wierzcie mi nie są przeciwbólowe, a i oderwać ich nie można, boli jak jasna cholera (lipssealed (doh never (whew A mi potwór powiedział potem i Ty Herbatnik uwuerzyłaś, że te plastry, to takie dobroczynne, no ba, a co miałam nie wierzyć (giggle i mam mową ksywkę Piórnik potwór tak na mnie mówi, bo zdałam najlepiej niemiecki w całej Sprach cafe (angel (rire

Pozdrowienia (sun

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 24 lip 2010, 17:57

"mistrz" sie przyjelo (yes) (giggle

Zablokowany