super!! to pewnie się spotkamy :Dagusia pisze:Aleksandra ... ja dwie godziny później uszy!!! :lol:
Moderator: Zespół I

super!! to pewnie się spotkamy :Dagusia pisze:Aleksandra ... ja dwie godziny później uszy!!! :lol:

Słodkaxxx pisze:Kilka lat temu mój nowy chłopak powiedział, że jedziemy na imprezę firmową. Jechalismy na luzaku motorkiem, obydwoje w skórzanych ubrankach, trochę już ubrudzeni, bo z 300km jechaliśmy. Impra pod Gdańskiem w Panu Tadeuszu, raczej elegancko. wchodze, a tam baby w sukniach, faceci w gangacha- my w skórach.Do tego wynajęty zespół Varius Manx..No to musiałam zapić, bo wstyd tak chodzić po trzeźwemu w takim ubranku. Miałam już ostry dym i postanowiłam pójść do lasu, żeby rozchodzić. zasnęłam pod drzewem. Zaczął padać deszcz. a jak pada to mi sie loki robia na głowie. Słyszałam hałasy to wstaję. Obrzygałam sie okrutnie, padłam na kolana i idę na czterech do lokalu. A to północ i pokaz fajerwerków. Wszyscy ludzie przed lokalem z szampanami, w tych sukniach, w garniturach. A na to wszytko ja wyłaniam sie z lasku, na czterech, ubrana na czarno i obrzygana, do tego loki. I wchodze pod te schody jak gdyby nigdy nic. Ktos powiedział: to chyba wilk:). A z chłopakiem znałam się z 2 tygodnie:)
sorki slodka przepraszam strasznie ale rozbawilas mnie okrutnie..a tak mi smutno bylo...