Najglupsza rzecz jaka zrobilas po %

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aleksandra
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Re: agusia

Post autor: Aleksandra » 12 paź 2005, 14:24

agusia pisze:Aleksandra ... ja dwie godziny później uszy!!! :lol:
super!! to pewnie się spotkamy :D
jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie chcesz znajdziesz powód
04.11.2005- Skupin, 325cc
23.02.2006-abdominoplastyka - Skupin

Awatar użytkownika
agusia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

agusia

Post autor: agusia » 13 paź 2005, 08:05

Możemy się spotkać telepatycznie :lol: ja - Bydgoszcz: Ty- Poznań

Pozdrawiam serdecznie!

Awatar użytkownika
Aleksandra
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aleksandra » 13 paź 2005, 11:34

ehh, nie doczytałam że ty robisz u kogo innego :) Mimo wszysto jednak, będę myślęc o Tobie...o ile oczywiście stan mojego umysłu po tej operacji na myślenie pozwoli :D
jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie chcesz znajdziesz powód
04.11.2005- Skupin, 325cc
23.02.2006-abdominoplastyka - Skupin

Awatar użytkownika
agusia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

agusia

Post autor: agusia » 13 paź 2005, 13:12

Będę miała tylko znieczulenie miejscowe, więc będę trzymać kciuki za nas obie tchin

SÂłodkaxxx
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: SÂłodkaxxx » 19 paź 2005, 11:56

Kilka lat temu mój nowy chłopak powiedział, że jedziemy na imprezę firmową. Jechalismy na luzaku motorkiem, obydwoje w skórzanych ubrankach, trochę już ubrudzeni, bo z 300km jechaliśmy. Impra pod Gdańskiem w Panu Tadeuszu, raczej elegancko. wchodze, a tam baby w sukniach, faceci w gangacha- my w skórach.Do tego wynajęty zespół Varius Manx..No to musiałam zapić, bo wstyd tak chodzić po trzeźwemu w takim ubranku. Miałam już ostry dym i postanowiłam pójść do lasu, żeby rozchodzić. zasnęłam pod drzewem. Zaczął padać deszcz. a jak pada to mi sie loki robia na głowie. Słyszałam hałasy to wstaję. Obrzygałam sie okrutnie, padłam na kolana i idę na czterech do lokalu. A to północ i pokaz fajerwerków. Wszyscy ludzie przed lokalem z szampanami, w tych sukniach, w garniturach. A na to wszytko ja wyłaniam sie z lasku, na czterech, ubrana na czarno i obrzygana, do tego loki. I wchodze pod te schody jak gdyby nigdy nic. Ktos powiedział: to chyba wilk:). A z chłopakiem znałam się z 2 tygodnie:)

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 19 paź 2005, 12:10

Słodkaxxx pisze:Kilka lat temu mój nowy chłopak powiedział, że jedziemy na imprezę firmową. Jechalismy na luzaku motorkiem, obydwoje w skórzanych ubrankach, trochę już ubrudzeni, bo z 300km jechaliśmy. Impra pod Gdańskiem w Panu Tadeuszu, raczej elegancko. wchodze, a tam baby w sukniach, faceci w gangacha- my w skórach.Do tego wynajęty zespół Varius Manx..No to musiałam zapić, bo wstyd tak chodzić po trzeźwemu w takim ubranku. Miałam już ostry dym i postanowiłam pójść do lasu, żeby rozchodzić. zasnęłam pod drzewem. Zaczął padać deszcz. a jak pada to mi sie loki robia na głowie. Słyszałam hałasy to wstaję. Obrzygałam sie okrutnie, padłam na kolana i idę na czterech do lokalu. A to północ i pokaz fajerwerków. Wszyscy ludzie przed lokalem z szampanami, w tych sukniach, w garniturach. A na to wszytko ja wyłaniam sie z lasku, na czterech, ubrana na czarno i obrzygana, do tego loki. I wchodze pod te schody jak gdyby nigdy nic. Ktos powiedział: to chyba wilk:). A z chłopakiem znałam się z 2 tygodnie:)
[smilie=to funny.gif] sorki slodka przepraszam strasznie ale rozbawilas mnie okrutnie..a tak mi smutno bylo...
wiem nie bylo ci do smiechu pewnie wtedy:)
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

SÂłodkaxxx
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: SÂłodkaxxx » 19 paź 2005, 12:28

Następnego dnia raczej choro, a potem moralniak, jedyny raz w życiu. :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 19 paź 2005, 13:23

...mi się tylko raz zdarzyło, ale nie będę o tym pisać... poniosło mnie i tyle... :lol: :wink: ...ale w piątek z Monisią opijamy moje nowe usta :D i co nam przyjdzie do głowy tego nikt nie wie... :twisted: ...a spotkanie zapowiada się grubehttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hahaha.gif ...Monisia 8) otrzymałam już tel. z potwierdzeniem obecności...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 27 paź 2005, 11:09

moja ostatnia wpadka... w tym tygodniu...pojechalam w rodzinne strony :roll: no i umowilam sie z 2 kuzynkami na piwo...nie bede przytaczac szczegolow imprezy w kazdym badz razie jak juz wracalysmy spiewajac... w pewnym momncie..powiedzialam ze chce mi sie siku...a ze przede mna wyrosla ogromna donic co w lecie urzad miasta sadzi bratki...nasikalam do niej :oops: ....rano wyslalam kuzynce smsa czy mi sie to snilo...niestty rozwiala moje nadzieje :( ...jedyny plus z tegp ze bylo ciemno i pusto na ulicy :roll:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 27 paź 2005, 11:12

No niezle, Angelika ... :?
:lol: :lol: :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”