pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: ewawawa » 08 lip 2010, 23:24

Ola, wiesz, nie chodzi o to ze mi sie znudzilo, chodzi o to ze ja juz sie niczego w tej pracy nie ucze a moim zdaniem czlowiek jak sie nie uczy to sie cofa. potrzebne mi jakies nowe wyzwania ... cos czego jeszcze nie ogarniam i dopiero musze nauczyc sie jak to ogarniac (giggle moje szare komorki domagaja sie zeru (nerd (wait (giggle nie spiesze sie, na spokojnie sie rozgladam ale juz mnie ciagnie do zmian.
no i znow moc pojsc na koncert nie oceniajac jego organizacji tylko sluchajac muzyki - troche mi tego brakuje.
postanowilam wiec sprobowac organizowac co innego, cos z czym nie jestem tak emocjonalnie zwiazana.
jestem po pierwszym spotkaniu, za tydzien mam zostac wprowadzona w szczegoly i dostane wtedy projekt do samodzielnej realizacji. jak bedzie fajnie - to moze zostane z tymi ludzmi rezygnujac z dotychczasowej pracy, a moze nie .. zobaczymy (wait
przede mna tez certyfikat na kolejny poziom pro toolsa (taki program do obrobki dzwieku i post produkcji) - moze przy realizacji dzwieku czegos wtedy poszukam ...

Lubko, widze ze Ty sie mocno stresujesz
Kochana, ja wogole nie mialam koncepcji co do swojego biustu, chcialam zeby byl, zeby byl spory ale nie gigantyczny, nie pilkowaty i zeby byl ladny i "naturalny", sklanialam sie ku 350 anatomom bo takie najczesciej robily dziewczyny u mojego doktora. doktor jak mnie obejrzal i ze mna pogadal - powiedzial okragle 400, jest pani wysoka i na tej scenie bedzie jak malowanie (giggle na stole jeszcze mial dobrac. okragle bo nie mam bardzo szerokiej klatki a i ladniej gora sie eksponuje. no i obudzilam sie z tym sloniem na klacie 400 okragle pod miesien - i fajnie jest. ciesze sie ze po prostu zdalam sie na doktora i nie zawracalam sobie glowy samodzielnym dobieraniem. jak dla mnie moglyby byc troche blizej siebie ale natury do konca nie przeskoczysz - rozstaw piersi zalezy od rozstawu wyjsciowego, zeby sutki byly w centralnej pozycji. Lubkus, wiem, ze to latwo powiedziec ale stopien Twojego zdenerwowania nijak nie wplynie na koncowy rezultat - nie musisz sie teraz przejmowac (kiss

a ziolowe substancje nie sa wskazane przed operacja. mialam je na liscie zabronionych na 2 tyg przed operacja u latkowskiego.
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 09 lip 2010, 01:07

kurde a mi bromek pozwolil nawet na silniejsze leki uspokajajace jak go pytalam...
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 09 lip 2010, 01:11

no to sluchaj go!
to on jest Twoim doktorem (wait

mam ze 100 zdjec z targu jedzeniowego w barcelonie (giggle
jak pozmniejszam to moze wrzuce

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 09 lip 2010, 07:55

Ewcia, ależ ja właśnie napisałam, że zmiana pracy, to taki powiew świeżości w życiu, nowe obowiązki, nowe środowisko etc. (wait o znudzeniu nie było ani hu hu (giggle (clin
Zgadzam się całkowicie, że człowiek musi iść do przodu i uczyć się nowych rzeczy (nod (nod

Ewa pisałaś, coś o tańcu, że zamierzasz chodzić na taniec i ja Ci mogę powiedzieć, że mam kilka koleżanek tancerek i ciała mają boskie, mało tego mają w sobie bardzo dużo gracji i pięknie się poruszają, po prostu mają większą świadomość swojego ciała, niż przeciętna śmiertelniczka (happy

U mnie dziś taki skwar, że żyć się nie da (sun (whew dobrze, że jest klima,ale z drugiej strony, to non stop człek chodzi zasmarkany, takie zmiany temp. to niestety nic db (shake

No to udanego dnia (sun kobietki (makeup

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 09 lip 2010, 11:06

napisalam do kilku klubow tanecznych i zdaje sie ze najpierw musze znalezc sobie partnera (wondering
moze poszukam najpierw takiego klubu, ktory nie stawia takich wymagan
normalnie poczulam sie zdyskryminowana (doh

Dziewczyny, zawsze na kurs tanca trzeba przyprowadzic ze soba faceta? (thinking

obiecalam dzis kolezance byc na techno-wiertarach
normalnie za zadne skarby nie wyciagneli by mnie na taki "koncert" - ale mam zobaczyc czego ona slucha i ze to fajne jest tak naprawde -matko (thinking (headbang (rofl - wszystkie czarownice mamy sie dzis stawic zobaczyc czym to sie je (rofl (giggle
ja sie boje!!! (wow (giggle (clin

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 09 lip 2010, 12:45

Szkarolina to Ty masz te koty z rodziny pudzianowatych jak się podkowami bawią (giggle

Ola podziękuj potworowi za genialny pomysł (clapping od jutra ćwiczę z Crissem "na zewnątrz mgłaaaaaaaaaa" (muscle

Ewa zmniejszaj te zdjęcia z targu szybciutko i się z nami podziel. A zmiana pracy konkretna się szykuje i dobrze. Trzeba szukać w życiu nowych wyzwań. Jak chcesz coś o historii dopingu to poszukam w moich gazetkach dla mięśniaków i jak coś znajdę to jutro w pracy zeskanuję i Ci wyślę.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 09 lip 2010, 13:13

lil sexy, chetnie, dzieki (happy (kiss

Dziewczyny, zalozylam nowy temat o knajpach i restauracjach
jak macie czas to prosze mi tam pisac gdzie u Was warto zjesc a co omijac

viewtopic.php?f=9&t=12663&p=598709#p598709

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 09 lip 2010, 21:51

Laski ja sie wlasnie pakuje, umieram ze strachu i o 3:00 wyruszam na lotnisko-masakra... trzymajcie za mnie kciuki, a raczej za moj samolot i zdolnosci pilota (tmi
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 09 lip 2010, 22:31

Lubka ja trzymam kciuki i to nawet tego pękniętego (wait (triste (itwasntme
Trzymaj się Skarbek i myśl pozytywnie!!!!!!!!!!! Przesyłam Ci moc kosmosu, mi zawsze pomaga (rofl (rofl (kiss (kiss (kiss (kiss Jeśteśmy z Tobą (sun (sun (sun (sun (sun (sun

Lil (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl o ja widzę, że Ty znasz repertuar Chrisa (smoke (music (rofl (rofl

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 10 lip 2010, 02:59

Lubka, godzina zero, trzymam kciuki, bedzie git, zobaczysz! (kiss

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”