no i znow moc pojsc na koncert nie oceniajac jego organizacji tylko sluchajac muzyki - troche mi tego brakuje.
postanowilam wiec sprobowac organizowac co innego, cos z czym nie jestem tak emocjonalnie zwiazana.
jestem po pierwszym spotkaniu, za tydzien mam zostac wprowadzona w szczegoly i dostane wtedy projekt do samodzielnej realizacji. jak bedzie fajnie - to moze zostane z tymi ludzmi rezygnujac z dotychczasowej pracy, a moze nie .. zobaczymy
przede mna tez certyfikat na kolejny poziom pro toolsa (taki program do obrobki dzwieku i post produkcji) - moze przy realizacji dzwieku czegos wtedy poszukam ...
Lubko, widze ze Ty sie mocno stresujesz
Kochana, ja wogole nie mialam koncepcji co do swojego biustu, chcialam zeby byl, zeby byl spory ale nie gigantyczny, nie pilkowaty i zeby byl ladny i "naturalny", sklanialam sie ku 350 anatomom bo takie najczesciej robily dziewczyny u mojego doktora. doktor jak mnie obejrzal i ze mna pogadal - powiedzial okragle 400, jest pani wysoka i na tej scenie bedzie jak malowanie
a ziolowe substancje nie sa wskazane przed operacja. mialam je na liscie zabronionych na 2 tyg przed operacja u latkowskiego.