pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: Lubka » 11 cze 2010, 01:11

Ewa no wlasnie nie brudzi-mlody ja chyba przeszkolil, bo na niego wiecznie wrzeszczalam o naczynia, okruchy brrrrrr i ona za kazdym jednym razem jak cos robi w kuchni to myje kuchenke, wyciaga wszelkie farfocle z siteczka w zlewie, sciaga i wyciera naczynia z suszarki-no pod tym wzgledem to jestem mile zaskoczona, bo nic nie moge zarzucic.
Co do szamponu to nie wiem co ona odwala z tym przestawianiem go, ale wyjelam pompke i spuscilam z niej caly szampon i jak ona tylko umyje wlosy, to wpadam do lazienki, czy na pompce jest "wciagniety" moj shampoo i jesli tak wtedy ewidentnie jade z nia po calosci-bo dzis mnie zagiela-wlosow nie myla a tu szampon sie przesunal (giggle -moze to jakas choroba z tym przestawianiem rzeczy (giggle a nie ma mowy, zeby przesuwala bo jej przeszkadza, bo stoi w takim miejscu, ze nie ma prawa nikomu w niczym przeszkadzac.
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 11 cze 2010, 02:51

Lubka, ale te rzeczy tylko sie przesuwaja czy ich ubywa?
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 11 cze 2010, 15:26

W swoim życiu miałam dwie historie z wspólnym mieszkaniem,na szczęście bardzo krótkie.
Nie licząc jakiś wyjazdów na studiach,koloni,obozów,itd. (clin
Raz na praktykach mieszkałam z dużą grupą ludzi,chyba ok.11 czy 12 osób z tego co pamiętam-koszmar był (puke

Dwa miesiące gotowaliśmy się w jednym sosie-też były różne atrakcje typu-złodziejstwo,podbieranie rzeczy,wyżeranie,nocne hałasy,kłótnie a nawet bijatyki. (emo
Wrzucanie sobie petów po fajkach do łóżka,podbieranie laptopów.
Moje rzeczy ciągle były w ruchu-szampon kończył się po 4 dniach,żel do twarzy po tygodniu,nawet ktoś użytkował moje przyrządy jak np.cążki czy maszynkę do golenia (puke (puke (puke
Tego nie rozumiem zupełnie-przecież można się zarazić tyloma chorobami.
Kurcze podebrać szampon czy krem to jeszcze....jeszcze...ale kurw....ma..... golić się cudzą maszynką???!!! (wow
Trzeba mieć odwagę,naprawdę.
Koniec końców był taki,że trzymałam swoje osobiste rzeczy dosłownie po materacem łóżka,bo z każdego innego miejsca dostawały nóg. (thinking
Skąd to wynika takie ,,pożyczanie''?Ze skąpstwa,z biedy?
Ta moje ekipa od wspólnego mieszkania na kasę nie narzekała,mieliśmy płacone za praktyki i to dobrze.
Na wszystko spokojnie wystarczało.

Raz się totalnie wkurwił....., (angry bo miałam suszony czosnek w buteleczce,normalnie jego miejsce było w mojej szafce kuchennej.Ale ciągle go zastawałam w różnych częściach domu-na tarasie,w salonie,itd.
Ktoś sobie brał bez pytania,więc zrobiłam mały zabieg-zrobiłam diabelski mix (giggle (giggle (giggle
Ten cholerny czosnek,dużo piasku i sól.
Hahaha,po kolejnym ,,pożyczeniu'', już więcej nikt go nie wziął,stał sobie spokojnie w szafce.

Co to za natura?Przecież wystarczy zapytać,co mi szkodzi dać komuś trochę tego czy tamtego jak poprosi?!... (thinking
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 11 cze 2010, 18:36

No dokładnie Marryme wystarczy zapytać, przecież nikt nie jest złośliwy i wysrany i chętnie czegoś użyczy,ale cholera, czy tak ciężko zapytać:czy można (evilgrin A, co do maszynki to OMG, ja nie dałabym rady golić się czyjąś maszynką (puke jak dla mnie sport ekstremalny (giggle
No i pomysł z czosnkiem (yes) też tak bym zrobiła,a co trzeba takich wieśniaków oduczyć (clin

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 12 cze 2010, 02:02

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 12 cze 2010, 06:37

Ewawawa ale ten miau kochany, nie mogę się napatrzeć, generalnie to bardziej przepadam za psami, ale takim maluchom to się nie mogę oprzeć. Czy to cudo jest Twoje ?
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 12 cze 2010, 12:26

nie moje ale fajowe (itwasntme
ja zbyt nieregularna jestem zeby miec zwierzaka w domu.
moj nienormalny kolega mi przyslal z komentarzem ktorego nie bede przytaczac (giggle

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 12 cze 2010, 13:34

Booooooooooooski ten kotek. (inlove (inlove (inlove
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 12 cze 2010, 16:15

jaki słodziak z tego z tego kotka (heart
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 12 cze 2010, 16:21

na moj gust to on sie tymi lapkami zamachuje zeby pacnac reke ale w miedzyczasie robi mu sie tak blogo ze tylko potrafi sie juz zlapac za glowe (giggle (giggle (giggle

chcialam wrzucic do piosenek albo do tematu o dzieciach - w koncu nie moglam sie zdecydowac wiec wrzucam tu:
http://www.youtube.com/watch?v=lwNevS7TWMM

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”