Anna Mucha

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Anna Mucha

Post autor: ola banderola » 23 maja 2010, 09:04

(mdr widziałam tą fotkę na necie, oj oj bez stanika takie cycuchy (tongueout NO WAY (wait

A,co do tej diety to szok dla mnie (wow nigdy, o czymś takim nie słyszałam i aż mi się wierzyć nie chce (clin

Awatar użytkownika
xxx0000000xxx
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: xxx0000000xxx » 23 maja 2010, 10:18

ja slyszalam ze tak robia slynni ludzie miedzy innymi wlasnie Ania :/ ja tam za zadne skarby bym na to nie poszla ... (puke
PLASTYKA BRZUCHA....

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 23 maja 2010, 12:40

[quote="xxx0000000xxx"], ze ona tak jak jeszcze troszke innych "gwiazd" , zeby schudnac a jak kazdy nie lubia byc na diecie to jedza Jaja Tasciemca ... przez to jedza ile chca i chudna... a jak maja juz swoja wymarzoną wagę to idą na leczenie usuwaja tego tasiemca i po kłopocie[/uquote]

Nie no bzdura nad bzdurami, czy Ty wiesz o czym piszesz. Na wstepnie zapoznaj sie co to jest tasiemiec i jak sie go leczy NIE usuwa a LECZY. Kuźwa ludzie miejcie troche rozumu - jakby wam powiedziano ze od g...a się chudnie tez byście jednli?
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 23 maja 2010, 17:41

Nie wiem kto wymyśla takie plotki, ale powinien się zastanowić zanim coś takiego napisze, bo później zaślepieni ludzie wpadają na różne dziwne pomysły.

Może zrobimy zrzutkę na stanik dla Muszki? (giggle
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 23 maja 2010, 19:02

Lil db pomysł z tą zrzutką na staniczek dla Muszki (giggle

A widziałyście Agnieszkę Włodarczyk ma ewidentnie powiększone usta i muszę przyznać, że ładnie ma usteczka zrobione (makeup

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 23 maja 2010, 19:35

Na zdjęciach fajnie, ale na żywo jakoś sztucznie wygląda. Nie wiem, może to wina przesadzonego makijażu, może opalenizny, ale nie wpadła mi w oko.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 23 maja 2010, 19:41

lil sexy pisze:Na zdjęciach fajnie, ale na żywo jakoś sztucznie wygląda. Nie wiem, może to wina przesadzonego makijażu, może opalenizny, ale nie wpadła mi w oko.

Widziałaś Włodarczyk? (angel
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
xxx0000000xxx
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: xxx0000000xxx » 23 maja 2010, 21:05

Napisalam ze slyszalam a nie ze w 100% tak jest... nie siedze z nia to nie wiem jaka jest w 100% prawda . A jezeli ktos by mial tak powtorzyc przeczytajac jednego posta pisanego przeze mnie to bylby jeszcze wiekszym idiota...a na czym polega takie leczenie to Mnie to nie intersuje bo mnie to niedotyczy i nigdy nie czulam takiej potrzeby (nod
PLASTYKA BRZUCHA....

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 23 maja 2010, 23:59

historie z tym tasiemcem to i ja slyszalam ( po prostu gdzies mi sie wczesniej o uszy obilo) Ale uwazam, ze to chore nad chorymi takie rzeczy wyprawiac! chocbym nie wiem jak gruba byla, nigdy bym sie na cos takiego nie zdecydowala (lipssealed Az nie chce mi sie wierzyc, zeby ktos jeszcze czegos takiego sie podejmowal. Teraz z czasem, to jesli juz, zoladek chirurgicznie mozna zmniejszyc, jesli naprawde nie ma innego wyjscia.
she

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 24 maja 2010, 00:18

Marryme tak, była ostatnio na gali boksu jak Diablo walczył o mistrzostwo świata.
MD

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”