Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
[quote="xxx0000000xxx"], ze ona tak jak jeszcze troszke innych "gwiazd" , zeby schudnac a jak kazdy nie lubia byc na diecie to jedza Jaja Tasciemca ... przez to jedza ile chca i chudna... a jak maja juz swoja wymarzoną wagę to idą na leczenie usuwaja tego tasiemca i po kłopocie[/uquote]
Nie no bzdura nad bzdurami, czy Ty wiesz o czym piszesz. Na wstepnie zapoznaj sie co to jest tasiemiec i jak sie go leczy NIE usuwa a LECZY. Kuźwa ludzie miejcie troche rozumu - jakby wam powiedziano ze od g...a się chudnie tez byście jednli?
23.02.07 -
Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova
Nie wiem kto wymyśla takie plotki, ale powinien się zastanowić zanim coś takiego napisze, bo później zaślepieni ludzie wpadają na różne dziwne pomysły.
Może zrobimy zrzutkę na stanik dla Muszki?
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD
lil sexy pisze:Na zdjęciach fajnie, ale na żywo jakoś sztucznie wygląda. Nie wiem, może to wina przesadzonego makijażu, może opalenizny, ale nie wpadła mi w oko.
Napisalam ze slyszalam a nie ze w 100% tak jest... nie siedze z nia to nie wiem jaka jest w 100% prawda . A jezeli ktos by mial tak powtorzyc przeczytajac jednego posta pisanego przeze mnie to bylby jeszcze wiekszym idiota...a na czym polega takie leczenie to Mnie to nie intersuje bo mnie to niedotyczy i nigdy nie czulam takiej potrzeby
historie z tym tasiemcem to i ja slyszalam ( po prostu gdzies mi sie wczesniej o uszy obilo) Ale uwazam, ze to chore nad chorymi takie rzeczy wyprawiac! chocbym nie wiem jak gruba byla, nigdy bym sie na cos takiego nie zdecydowala Az nie chce mi sie wierzyc, zeby ktos jeszcze czegos takiego sie podejmowal. Teraz z czasem, to jesli juz, zoladek chirurgicznie mozna zmniejszyc, jesli naprawde nie ma innego wyjscia.