pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: ewawawa » 18 kwie 2010, 13:32

jest taka piekna pogoda a ja bede twarda i zostane w domu i posiedze nad dyplomem. nigdzie sie nie dam wyciagnac. okno otwarte, kamieniczki sie pysznia kolorami w sloncu, niebo intensywnie niebieskie i nieskazitelnie, pachnie wiosna, ptaki swiergola, slychac "moje" synogarlice, tulipany sie ciesza do mnie z parapetu (7 wielkich czerwono-pomaranczowych papuzich podrzuconych wczoraj pod drzwi (giggle ) a ja mam mocne postanowienie nie-wyjscia z domu dopoki nie podloze kroczkow smoczkom.
howg, basta, amen.
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 18 kwie 2010, 16:02

Ewa trzymam kciuki za mocne postawienie. Ja zaraz jadę babcię odwiedzić i sobie w ogródku między drzewami posiedzę. Już dawno nie było tak ładnej pogody, aż chce się patrzeć na ten błękit nieba za oknem. Nie ma nic gorszego niż chmury. Jak dla mnie to może być zimno, ale jak tylko odsłaniam rano rolety i widzę bezchmurne, błękitne niebo to od razu mam więcej chęci do życia i sama się do siebie uśmiecham.

Jeśli chodzi o mojego siatkarza to dopiero w czwartek się z nim widziałam, bo z powodu żałoby nie mieliśmy części zajęć. Jesteśmy na etapie "podchodów" i stwierdzam że to jest niesamowicie urocze. Dobrze, że się znamy i nie musimy kombinować jak tu do siebie podejść i zagadać, bo mogłoby być ciężko. (giggle Zawsze spotykałam się z facetami kilka lat starszymi, więc to dla mnie kompletna nowość ale jest fajnie i już teraz wiem, że coby się nie stało to będę mieć na starość fajne wspomnienia jak to się wszystko zaczynało. No i śmiałyśmy się z koleżankami, że w sumie "połączył" nas jeden z naszych ulubionych wykładowców, u którego mieliśmy kilka poprawek, oblał 50 osób i na samym końcu zgodził się dać ostatnią szansę tylko 4 osobom, w tym właśnie mnie i siatkarzowi.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 18 kwie 2010, 16:21

fajne sa takie podchody. jak dla mnie to wogole moglby byc same poczatki (giggle

a ja sie jednak dalam wyciagnac na spacer po starowce i nad wisla z lodami po drodze. ale jest boska pogoda! w koszuleczce na ramiaczka juz paradowalam normalnie (sun
ludzi jak mrowkow i spotkalam znajomych w kolejce po lody a pan K znajomego - i jak tu sie nieuoficjalniac (giggle
w wisle malo wody, wyszly na wierzch nowe plaze i stare drzewa co to normalnie leza na dnie ..

a ja juz wracam do robotki

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 18 kwie 2010, 16:29

Ewa zazdroszczę tej starówki i lodów też. W Łodzi najlepsze lody, takie prawdziwe włoskie jakie pamiętam z dzieciństwa, bez ulepszeń, wspomagaczy i sztucznych polew są tylko w jednym miejscu - budce koło Placu Dąbrowskiego, która jak w czwartek tam poszłam była zamknięta (envy na szczęście mam tam rzut kamieniem z uczelni, więc jutro zrobię kolejne podejście.

Ja też najbardziej lubię początki, zwłaszcza jak uwzględniają podchody i kombinacje z obu stron (giggle Ja i moje koleżanki cały czas jakieś chytre plany na wspólną imprezę snujemy i oni chyba też, bo ostatnio jego najlepszy kumpel go trochę zdradził (tongueout W sumie to zawsze mogłoby tak być, bo jak się te początki kończą to mi się nudzi i chcę nowy początek (devil Pozostaje tylko nadzieja, że kiedyś mi się odmieni.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 18 kwie 2010, 16:45

ja to juz nie mam takiej nadziei (giggle pewnie juz mi sie nie odmieni ...

a z lodzi milo wspominam pub anna - wpadlismy tam kiedys przypadkiem przy okazji koncertu w iron horsie - szafa grajaca, dania barowe, tanie piwo i starsi panowie wychodzacy na szluga na zewn (giggle mistrz!

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 18 kwie 2010, 19:15

W pubie anna powstawało kilka lat nasze przedstawienie studniówkowe, które przeszło do historii naszego liceum. Tam też odbywały się różne spotkania policealne. Niepowtarzalna atmosfera.
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 18 kwie 2010, 20:47

Anetta ale mnie zaskoczyłaś tym opisem typowej matki Holenderki (triste

Ja mieszkam w DE i widzę, że tu rodzice mają bardzo dużo miłości i zrozumienia dla swoich pociech, a rodzina to rzecz święta (clin

lil sexy - ooooooooooo takie podchody to prawdopodobnie najfajniejsza rzecz w związku (heart

Ewcia i jak dałaś się skusić pogodzie (sun

U mnie było dziś 20 stopnii, więc cały dzień w okolicznościach przyrody (sun (flower)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 18 kwie 2010, 21:02

no u mnie nie wiem ile stopni, ale w koszulce na ramiaczka bylo cieplutko (sun
a smoczkom kroczki podlozylam po powrocie - wlasciwie wszystko juz mam. brakuje mi 4ech mocnych konkretnych dzwiekow, ale zajme sie nimi nie dzis. plan na dzis wykonany (happy (sun
w dodatku wpadl jeszcze kolega z filmowki, przejrzelismy pare rzeczy i zgral mi tematy muzyczne - musze przesluchac to wszystko teraz (music
fajnie - pogodny, powolny ale i efektywny dzien (sun (flower)

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 18 kwie 2010, 21:10

lil sexy jasne, ze takie poczatki sa najlepsze-ach...teskno mi za takimi emocjami (clin ...po 9latach znajomosci z moim, gdzie razem bylismy hmmm....za pierwszym razem jakies 6m-cy, przerwa 3miesieczna i razem 9m-cy, przerwa 3,5letnia i teraz razem juz na dobre wreszcie od 4 lat (clin -tak czy siak-znamy sie juz chyba na wylot, wiele przeszlismy razem i osobno i po tylu latach juz niestety brakuje takich"poczatkow" (clin a jak czasem wspominamy te nasze podchody do taki ubaw mamy (giggle

zazdroszcze wam dziewczynki pogody, bo u mnie zimno i deszczowo dzis niestety :(
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 18 kwie 2010, 22:43

u mnie dziś była przepiękna pogoda więc spędziliśmy cały dzionek z rodzinką na plaży (rofl (rofl (rofl
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”