pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: ewawawa » 13 kwie 2010, 01:41

nie wiem, nikogo nie nawracam i nie wtracam sie do sposobu odzywiania.
w sumie to mam to od dawna tylko niedawno zauwazylam (giggle
jako dzieciak powroty z wakacji do domu rodzinnego zaczynalam od przegladu lodowki w poszukiwaniu nowych rzeczy, ciotkom pomagalam nosic polmiski z kuchni na stol, bo moze przy okazji zerkne co maja w lodowce i wogole naokolo w sloikach i miejscach z zywnoscia. ostatnio zlapalam sie u psiapsiolki na tym, ze zapytana na co mam ochote odpowiedzialam "a moge Ci zajrzec do lodowkii?" i zdaje sie ze to nie bylo pierwszy raz (giggle
stopien napelnienia zoladka nie ma znaczenia. nie chodzi o wyjadanie, chodzi i patrzenie co tam jest. chociaz nie pogardze jesli moge poprobowac rzeczy, ktorych nie znam (giggle
wypatruje zawsze malych sloiczkow z pesto, innymi ajwarami, szukam rzeczy ktore sa rozne zaleznie od pochodzenia czy producenta, rzeczy, ktorych nie znam, albo znam ale dawno nie uzywalam.
kradne ludziom kawalek duszy patrzac czym sie zywia ... (giggle
pokaz mi swoja lodowke a powiem Ci kim jestes (giggle (giggle (giggle
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 13 kwie 2010, 08:40

Hej, hej Smerfetki (giggle

Ja myslałam, że Wy już poszłyście spać, więc wyłaczyłam różowe, a tu proszę...A spać nie mogłam...

Lubka Kochana idę, idę do neurologa, wiem że nie mogę tego zbagatelizować (nod (clin
A, co do imienia mojego to on potwór się nazywa (rofl I muszę powiedzieć, że Ty to masz ciekawe znajome, ja to się nie mogę tej Irlandii doczekać, bo widzę że ciekawie będzie (rofl (rofl (rofl

Ewcia - ja bym chętnie Cię do mojej lodówki wpuściła (happy pewnie bym się czegoś dowiedziała, więc zapraszam (clin

Marryme - ja też mam koleżankę, która jest mało atrakcyjna, a idzie przez życie jak burza, jest pewna siebie, założyła własną firmę w Szwecji i ma super męża (clapping (happy W kwestii poczucia pewności siebie chyba decydującą role odgrywa nasza psychika, doświadczenia życiowe - niejednokrotnie przykre i to jak sami siebie postrzegamy.

Miłego dnia (sun

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 13 kwie 2010, 12:10

a potem bys mi wypominala ze nie do Ciebie przyjechalam tylko do lodowki (giggle (giggle (giggle

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 13 kwie 2010, 12:28

Ola najpierw do neurologa, a później biegusiem do okulisty jak Ty takie rzeczy widzisz (giggle

Lubka-Tubka super że udaje Ci się przezwyciężać kompleksy i masz plany i nowe pomysły.

Ja mam taką koleżankę w pracy, 30 lat, bardzo fajna dziewczyna, ale bez wiary w siebie i na dodatek wszystkim się tak stresuje że jakby zajmowała jakieś wyższe i bardziej odpowiedzialne stanowisko niż recepcja to chyba po miesiącu zeszłaby na zawał. Trochę jej współczuję, bo nie ma na tyle pieniędzy, żeby się usamodzielnić i mieszka z rodzicami, ale widać że się z tym męczy i nie chciałaby być od nich zależna.

Co do nauki przez całe życie to jestem jak najbardziej za. Jest tyle różnych kursów i dziedzin których nie znamy, że do końca naszych dni możemy je poznawać i stawiać sobie nowe wyznania. Nie będę ukrywać, że z wielkim podziwem patrzę na mojego tatę, który ostatnio zapisał się na kurs, żeby swój angielski oszlifować i dzwoni do mnie dumny, że jest najstarszy w grupie, a ma najlepsze wyniki.

Ewa ja Cię do lodówki nie zapraszam, bo na ogół jest pusta, zakupy robię spontanicznie i na bieżąco, ale na kawę jak najbardziej - mówią że robię najlepszą na Piotrkowskiej (rofl
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 13 kwie 2010, 12:57

dziekuje Dziewczyny, nie wiem czym sobie zasluzylam (happy (coffee
musze sie wziac do roboty w koncu, bo wynajduje rozne inne rzeczy a ona wisi ... (thinking

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 13 kwie 2010, 13:08

No Ewcia ba, pewnie zebym Ci wypomniala,ze Ty do mojej lodowy przyjechalas, a nie do mnie (giggle
Prawda jest taka, ze dziele lodowke ze swoim potworem, a on kocha cole i red bulle, wiec nie mam pewnosci, czy ich widok w lodowce, nie przyprawil by Cie kobito droga o palpitacje serca (giggle (heart
Ewa, a co wisi..jezeli mozna wiedziec (giggle (clin

lil sexy -spoko, okuliste tez juz mam na liscie, podczas ostatniego badania wzroku wyszlo, ze okulary to juz u mnie mus, bo jestem slepa (giggle ale tylko na jedno oko (happy (giggle (rofl

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 13 kwie 2010, 13:14

Ola, no robota wisi ..
mnie trudno przyprawic o palpitacje lodowka. widzialam juz wiele lodowek w swoim zyciu. a ze mieszkalam ponad 3 lata w dojczlandzie to takie lodowki pelne wurstow, innych wurstow, ketchupu, coli, piwa, redbulla i niebieskich gazowanych napojow tez widzialam. a w zamrazalniku same fryty ... (giggle a w tle oczywiscie fussbal (giggle

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 13 kwie 2010, 13:22

Eeeee no to faktycznie, moge byc spokojna (whew bo u mnie az takiej rozpusty w lodowie nie ma (clin
Ja badziewia nie jadam, a napoje mojego mena musze tolerowac (happy
No, to kiedy bedziesz Ewcia (clin

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 13 kwie 2010, 13:26

moznaby bylo taka ksiazke wydac z zawartoscia lodowek w roznych krajach, regionach, u roznie sytuowanych ludzi, roznie wyksztalconych, roznie o siebie dbajacych ... tylko kurcze, dla kogo by to bylo fajne oprocz mnie? (thinking (giggle
Ola, no jak sie wybiore w swoja pierwsza discovery food misje (clin

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 13 kwie 2010, 13:33

ewawawa pisze:moznaby bylo taka ksiazke wydac z zawartoscia lodowek w roznych krajach, regionach, u roznie sytuowanych ludzi, roznie wyksztalconych, roznie o siebie dbajacych ... tylko kurcze, dla kogo by to bylo fajne oprocz mnie? (thinking (giggle
Ola, no jak sie wybiore w swoja pierwsza discovery food misje (clin
Ewa, nie wiem czy Ty sobie zdajesz sprawe,ale to jest kapitaly pomysl z ta ksiazka.
Rewelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja moja chetnie umieszcze w takiej ksiazce, lodowka z DE u panstwa matolkow, gdzie zona je zdrowo, maz tez,ale grzeszy (giggle etc. etc.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”