Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: Sabrina » 08 kwie 2010, 11:54

Kwiatuszek* pisze: Sabrina ile tych ćwiczeń trzeba robić. ja wczoraj zrobiłam 3 razy po 20 i bola mnie dzis ramiona. Ale dzieki fajne to ćwiczenie, nie takie trudne i dziala na ramiona i na dekolt. (clapping (clapping
Kwiatuszku 100 razy. Najpierw rób po 20 i przerwa,az wzmocnisz miesnie a potem zrobisz te 100 bez problemu.
Im cześciej tym lepiej ale przynajmniej dwa razy w tygodniu. Ja oczywiście zapominam i czasem z miesiąc nie robie,wiadomo jak człowiekowi chce sie gimnastykować (mdr ale warto i to nie na chwile,ale juz do końca zycia,bo nawewt potem jak juz na sóre i dekolt nie pomaga,to stawy sie rozruszają. Ja ramona mam jeszcze dobre,ale moze własnie przez to że ćwiczę co jakis czas od 15 lat,natomiast po dekolcie widzę,ze jak nie poćwiczę dłuzej to mi sie pionowe krechy robią. Spręzam sie,robie codziennie i po tygodniu juz widzę różnicę.Mieśnie sie rozciągają i prostuja sie kreski.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 08 kwie 2010, 12:22

miałam jednego psa i wiem jak wygląda trawnik.....Kupiłam suczkę, żeby nie sikał pies po drzewkach ale nie pomyślałam , że suka potrafi moczem powypalać taaaakie koła w trawniku. Ja teraz nie mam trawnika, tylko stokrotnik (giggle . Same sie wysialy i nie walczę z nimi. Koszę raz na tydzień i kto przechodzi ,to mówi że szkoda....za 3 dni znowu bialo..Gorzej z mleczami.....Parę lat temu wypowiedziałam walkę { trzeba takim szpikulcem wyjąć z korzeniem} i prze kilka miesięcy miałam nadwyrężony nadgarstek i nic nie mogłam chwycić prawą ręką. Teraz kupiłam RANDAP .Bardzo silnie palący środek. Trzeba uważać, bo nawet jak wiatr przeniesie mini kropelkę na krzewik , to wszystko wypala. Przy zwierzętach nie stosuj!

upload/1270721858_698.JPG

upload/1270722871_687.JPG
Ccciałam sie pochwalic "stokrotnikiem". Namęczyłam się i dałam za dużo ale nie usuwam, bo coś popsuję (giggle (giggle
zadowolona

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 08 kwie 2010, 12:35

Babina ja z mleczami walczyłam na działce kilka lat. No i w końcu poszłam do sklepu poprosilam o jakis srodek na ckwasty popsikałam cała dzialkę opryskiwaczem i jakby reka odjał. Trzeba powtorzyć jak za pierwszym razem wszystkie nie zgina. Trawka piekna sasiedzi zazdroszczą. Wyrywanie to syzyfowa praca. Natomiast randam spali wszystko trawe też.

Jeżeli chodzi o psa to moj nauczony,ze na działce nie sika. Inaczej oczywiscie wypalone place trawy.

Sabrina dzięki. Wprowadzam te ćwiczenia jako rytuał codzienny. Dam rade te 100 razy, zobaczymy po miesiacu jakie beda rezultaty. (giggle (giggle bo ramiona to moja zmora. Ciekawe,ze uda sa jakie takie a ramiona jakieś grube i obwisłe, ble

Babina pieknie sobie żyjesz wsrod tych stokrotek, a moze szkoda je niszczyć?

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 08 kwie 2010, 13:49

kiedy one są niezniszczalne (happy (happy (happy (happy . Może jakbym chemią potraktowała???Koszenie trawy tylko je wzmacnia i juz podobnie mam przed domem. Mi sie podoba. Mieszkam w centrum miasta i mam pielgrzymki oglądaczy
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 08 kwie 2010, 15:17

babina
cudne te stokrotki
co do koszenia to mam kosiarke i chetnych tez nie zbraknie do koszenia jeszcze w tamtym roku tego dzika kosilam kilka razy zeby bylo ladniej no a teraz jak sie tyle pracy wlozy
bylam wczoraj rzucic okiem i jakie mam piekne tulipanki
co prawda sadzilam na zmiane czerwony , zolty a tu same zolte moze czerwone jeszcze wyleza
zobaczymy
co do cwiczen
wszystkie cwiczenia sa dobre bo cos jednak robia
czekam na wygojenie i za miesiac tez ostro biore sie za siebie

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 08 kwie 2010, 18:00

ja lubię kosić {lubie prace, które widać} dawniej kosiłam ok.2 godzin. Teraz doszłam do wprawy i biegam z kosiarką .Wyrabiam się w pół godziny (yes)
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 08 kwie 2010, 18:58

BABINA JA CHCE TAKIE STOKROTKI!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże jaki cudny widok . One same sie tak rozsiały?
Jutro lece do sklepu i zapytam o taka mieszankę!!!(tmi (tmi A to zejscie jak do pałacowego ogrodu to jest u Ciebie w domu??? Jak TAK,to szczeke mam na kolanach. Ale cudnie (yes)
Kwiatuszku ćwicz,ćwicz i zobaczysz efekty,bo to jest ćwiczenie własnie na to zeby jędrne ramiona zachować jak najdłużej. Wiadomo jednak,ze wik to wiek i nawet wybitni sportowcy,kulturyści tez flaczeją z wiekiem,wiec my po 60-siatce tez pewnie nie bedziemy laseczki.
http://kroppsbygging.files.wordpress.co ... er_fat.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 08 kwie 2010, 19:46

babina7 pisze:Ccciałam sie pochwalic "stokrotnikiem". Namęczyłam się i dałam za dużo ale nie usuwam, bo coś popsuję (giggle (giggle
Zrobione (yes) (clin

stokrotnik sliczniutki
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 08 kwie 2010, 20:03

cudo, Babina, no cudo :-)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 08 kwie 2010, 20:05

dzięki Luna. Sabrina, ja parę lat temu kupowałam takie dorodne stokrotki na rabaty.Myślę, że to one się rozsiały i zdziczały, bo te są takie małe ,polne....
Wejście nie jest takie okazałe. Tylko 8 schodków, to obiektyw tak wyciągnął (giggle . Ale wszystko mam retro, a co nowe, to też postarzone. Na zdjęciu nie bardzo widać ale za drzewem jest stól własnoręcznie zrobiony!!!!Blat z antycznych płytek {kleiłam na płycie OSB} jest tak wielki, że leży na dwóch spodach od maszyn Singerowskich. Sama oczyszczałam z rdzy. Może biesiadować 16 osób! Dlatego tak sie cieszę, że kupiłam zmywarkę (giggle (giggle
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”