Co byście pomyśleli??

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 30 wrz 2005, 13:16

super jest miec super figure i moc odwalac sie ze glowa mala :D ale, co do zazdrosci - ja poniekad rozumiem te panny, ktore krzywo patrza. Po pierwsze, bardzo czesto te skromniej ubrane nie maja gorszych waruknow, ale to nie ich styl - a wiadomo, na ktora facet spojrzy - na ta, ktora pokaze wiecej tylka spod spodnicy. Po drugie - czasem ma sie wrazenie, ze panna, idaca odstawiona jak na pokaz minimalnej mody czuje sie o niebo lepsza od tych, ktore sa ubrane ,,normalnie" - jakby patrzy z gory i ma sie za nie wiadomo jaka boginie. Takie paniusie bardzo mnie denerwuja.... widze po sobie, ze np jesli kolezanka, ktora lubie wyglada ekstra - mowie jej to sama i nie zazdroszcze wogole. Natomiast sytuacja, w ktorej panna mysli, ze jak wlozyla niebotyczne szpile i stringi wywalila spod mini na wierzch to jest najseksowniejsza na swiecie a normalnie ubrane dziewczyny uwaza za gorsze, jest zalosna i doprowadza do pasji..

Awatar użytkownika
agusia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

agusia

Post autor: agusia » 30 wrz 2005, 13:36

Nicole pisze:... sytuacja, w ktorej panna mysli, ze jak wlozyla niebotyczne szpile i stringi wywalila spod mini na wierzch to jest najseksowniejsza na swiecie a normalnie ubrane dziewczyny uwaza za gorsze, jest zalosna i doprowadza do pasji..
O, to też! :lol:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 wrz 2005, 13:53

zgadzam sie z Nicole... TO TAKIE PROSTACKIE I GLUPIE !!!
Jak mozna ponizac kogos,za krotkie nogi??? Dziewczyny,ktore uwazaja sie za lepsze,bo maja lepsza kiecke albo drozsza torebke sa poprostu ZALOSNE ! :roll: :?

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 30 wrz 2005, 17:18

DorAga pisze:Ja ogolnie rzecz biorac wole chyba jak dziewczyny sa ubrane troszke skromniej.Pasemka ok (sama je mam), tipsy moga byc, ale z ta mini w polaczeniu z kozaczkami w panterke, to mialabym juz mieszane uczucia...Jestem raczej za jakimis seksownymi dekolcikami niz kozakami w panterke. ;)
popieram ale ola tez ma racje..teraz to norma dziewczyna zadbana itd...ja natomiast pomyslalabym ze fajnie miec kase na takie ciuchy...i fajnie miec tez taki styl..niestety zupelnie do mnie nie pasujacy :cry: i to nie chodzi o figure...jestem szczupla brzuch mam plaski- moglabym pokazywac itd..pasemka tez sa ok...ale jakos z tipsami i malym szkrabem nie umialabym sobie poradzic...u mnie to raczej sty sportowy...czyli zero elegacji...co nie znaczy ze chodze niezadbana..co to to nie :lol:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 30 wrz 2005, 17:32

Samanthii pisze:I ... ...chcialabym widziec ta dziewczyne,ktora gadala na Valentine-hahaha! :lol: Biedna...... TAK TRZYMAC KOBITKI :wink:
...i na Monisię :D ...nasz skromny duecik Black & White http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif został prostacko zlustrowany i skomentowany... :lol: panna zapomniała tylko spojrzeć najpierw na siebie... :roll: ...niektórzy ludzie są naprawdę żałośni... ...ale co tam... przynajmniej jest wesoło :lol: bo mnie śmieszą takie sytuacje... jak jakaś zaniedbana panienka pozwala sobie na głupie miny albo komentarze... :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 30 wrz 2005, 18:10

Nicole pisze:tez sie zgadzam z agatamal, co innego kobieta z klasa, a co innego kompletna sztucznosc.
no wlasnie...a ja chce o sprecyzowanie....jaka to jest kobieta z klasa a jaka sztuczna...czy kobieta z klasa to np taka...powiekszony biust. tipsy z francuskim manic.i pieknymi pasemkami plus garniturek ???to jaka jest sztuczna?? jak ma to samo tylko zalozy mini lub rzeczy dopasowane do siebie???hm?? jak to jest??? ktora jest ktora??? czekam na wasze typy :wink:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 30 wrz 2005, 19:50

ale np mini tez moze byc ze smakiem.... lubie kolor rozowy ale poniewaz jest on traktowany troche z przymruzeniem oka (ze to niby kolor dla idiotek) to posluze sie jego przykladem - dla mnie panna kiczowata to taka poubierana jak barbie od stop do glow - np rozowe polyskujace mini biale kozaczki i rownie cukierkowa bluzka.. mini moze byc zarowno np w stonowanym kolorze lub cukierkowo krzykliwym - i to dla mnie jest kicz. To samo z tipsami itp itd. Moze nie uogolniajmy - czy tipsy sa kiczowate lub czy mini jest kiczowata, moze raczej jakie tipsy i jaka mini.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 wrz 2005, 21:09

Nie podobaja mi sie zbyt opalone dziewczyny(az pomaranczowe!)z bialymi wlosami albo natapirowana fryzurahttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1574.gifDo tego mocny makijaz i lantex albo panterka.......FUUUUJ!!!
Nie lubie tez u kobiet dlugich ,czerwonych szpon(mam na mysli tipsy)i bluzeczek typu cyce na wierzchu...!(jak wystawiac to tylko ladne cycuszki... :wink: )
Wszystko z umiarem- nawet sexi... ...ale nie kicz!!!
Zreszta, nie wiem jak Wam ale mi sie juz znudzil typ Pameli...-zbyt wiele ich napotykam na ulicy..... :x

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 30 wrz 2005, 21:26

A mnie się bardzo podoba panterka:) zarówno na bluzce jak butach

Awatar użytkownika
mary
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: mary » 30 wrz 2005, 21:32

mi tez :P