Moderator: Zespół I
O, to też! :lol:Nicole pisze:... sytuacja, w ktorej panna mysli, ze jak wlozyla niebotyczne szpile i stringi wywalila spod mini na wierzch to jest najseksowniejsza na swiecie a normalnie ubrane dziewczyny uwaza za gorsze, jest zalosna i doprowadza do pasji..
popieram ale ola tez ma racje..teraz to norma dziewczyna zadbana itd...ja natomiast pomyslalabym ze fajnie miec kase na takie ciuchy...i fajnie miec tez taki styl..niestety zupelnie do mnie nie pasujacyDorAga pisze:Ja ogolnie rzecz biorac wole chyba jak dziewczyny sa ubrane troszke skromniej.Pasemka ok (sama je mam), tipsy moga byc, ale z ta mini w polaczeniu z kozaczkami w panterke, to mialabym juz mieszane uczucia...Jestem raczej za jakimis seksownymi dekolcikami niz kozakami w panterke.
...i na Monisię :D ...nasz skromny duecik Black & White http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif został prostacko zlustrowany i skomentowany... :lol: panna zapomniała tylko spojrzeć najpierw na siebie...Samanthii pisze:I ... ...chcialabym widziec ta dziewczyne,ktora gadala na Valentine-hahaha! :lol: Biedna...... TAK TRZYMAC KOBITKI
no wlasnie...a ja chce o sprecyzowanie....jaka to jest kobieta z klasa a jaka sztuczna...czy kobieta z klasa to np taka...powiekszony biust. tipsy z francuskim manic.i pieknymi pasemkami plus garniturek ???to jaka jest sztuczna?? jak ma to samo tylko zalozy mini lub rzeczy dopasowane do siebie???hm?? jak to jest??? ktora jest ktora??? czekam na wasze typyNicole pisze:tez sie zgadzam z agatamal, co innego kobieta z klasa, a co innego kompletna sztucznosc.