Auto Ula tylko Twoje, czy córka sie przypina do niego ?

Mnie to tak z grubsza auta wiszą, bo chyba by mnie szlag trafił, jakbym po moim mieście miała w tych korkach jeżdzić
Babina, laser TERAZ na to mam na dolne i górne POWIEKI. Znaczy sie na upiekszanie

Miałam 4 sesje w miesięcznych odstępach. na górne - rewelacja jak dla mnie. Wiecie, po korekcie powiek struktura skóry sie nie zmieniła, więc ciekawie to z bliska te górne nie byly za bardzo. Teraz jest super.
Dolne, tak sobie. Sa do korekty i żadne lasery im nie pomogą. Ale struktura skóry lepsza. Robiłabym to co miesiąc, ale jest jeden ból. To- to może dawac przebarwienia skóry. I owszem, mnie w niektórych miejscach trochę widać, że skóra sie ciemniejsza robi. Wieć przerwę i wezmę się laserem za szyję. a może da też tak dobry efekt? z samymi przebarwieniami (bo na to właściwie poszlam na poczatku) laser radzi sobie tak sobie i w dluższej perspektywie. Się zobaczy.
Korektę laserową wzroku miałam parę lat temu. Jest tak: pomaga, owszem. Ale nie na tzw. starczowzroczność. Próbowali tych operacji, ale efekty nie są zadowalające. Starczowz\roczność w skrócie znaczy złe widzenie przy braku dziennego światła. \czyli czytam gazetę przy dziennym, ale przy szarudze lub lampie już musze mieć okulary.
Natomiast oglądanie telewizji, czytanie sie poprawiło. Owszem, ostatnio jakby troche gorzej z oglądaniem telewizora, ale w sumie prawie caly dzień na kompie pracuję. Tak czy inaczej - u mnie efekt jest i zrobiłabym to drugi raz. Chętne chcę jednak przestrzec, aby po operacji zaleceń okulisty bezwzględnie przestrzegać. Żadne latanie po sklepach czy placach targowych bo sie jest na zwolnieniu i mozna czas wykorzystać. Trzeba leżec i leczyć oczy przez parę tygodni, bo inaczej to faktrycznie efektów brak. Z takim narzekaniem się spotkałam, że brak efektów, że forsa na darmo wydana. no ale delikwenci traktowali czas zaraz po operacji jako dodatkowe wakacje i okazję do załatwienia zaległych spraw. Więc i efektów nie było.