DOMOWE ZWIERZACZKI cz. 6

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: DOMOWE ZWIERZACZKI cz. 6

Post autor: gosienka » 08 lut 2010, 21:22

moj swinek ma na imie Aniołek,tak nadał mu syn a ja mowie do niego ''szczurek''.Dzis wyczaiłam ze jak głaszcze go pod włos to zaczyna do mnie gadac,tz.kwiczy itp,miałam ubaw po pachy bo czułam jakby miał łaskotki i sie troche wscieka ze go gliglam (giggle (giggle (giggle

Awatar użytkownika
meyd
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: meyd » 09 lut 2010, 19:53

3 grudzień 2009, Dr Szczyt - korekta noska - już po :roll:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 10 lut 2010, 13:16

meyd sliczna (yes)

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 15 lut 2010, 22:44

tak i tyle było swinki,niestety dzis kolejna wizyta u alergologa,niestety musze ''wyprowadzic''swinke na conajmniej miesiac,albo do zauwazalnej poprawy stanu zdrowia mojego syna,kurcze jeszcze nie minał miesiac a ja chyba najbardziej sie do niej przyzwyczajłam,bedzie mi zal,bo gdy wszyscy w domciu juz spali ja schodziłam na doł na tv i tu zawsze w kocyku lezała moja swinka (pleure ,moj kochany aniołek,czy ktos ma pomysł czym zastapic swinke,alergolog mowi ze jesli jakies zwierz ma byc w domu to ewentualnie pies ale na to nie zgodzi sie moj maz. (triste

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 16 lut 2010, 09:01

O kurcze, to faktycznie smutno (triste
Czym sie obiawiała u Twojego maluszka alergia?
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
rihanka28
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: rihanka28 » 16 lut 2010, 14:19

Hej ,ja mam jamnika miniatorke i wabi sie Dolar.Jest rudy,cwany i najkochanszy na swiecie.Od szczeniaka nauczylam go usypiania na rekach ,dzis ma prawie 2-lata a ja wieczorem jak z malym dzidziusiem zapirdzielam z rudym po pokoju i go bujam i usypiam
Powiększanie piersi dr.Polak 27.08.2008
Plastyka brzucha dr.Brzuchański 24.02.2010
Wymiana PIP na Natrelle N-TRX 375 dr.Kasprzyk 25.01.2012!

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 16 lut 2010, 22:41

(giggle (giggle (giggle rihanka usmiech mi na twarz przywrociłas ale i smutek bo mi sie moj swinek kojarzy,ja tez go tak niuniam,niestety nie długo.

Nesiumoj syn ma od pazdziernika stwierdzone "obturacyje przewlekłe zapalenie oskrzeli",niestety oprocz tego jeszcze od tygodnia prawostronne zapalenie płuc,ma ataki kaszli,dusznosci,swinka niestety musi sie wyprowadzic z domu przynajmniej na czas choroby syna,poki co mamy wziewy do około 5 roku zycia czyli jeszcze 11 miesiecy i tabletki ktore bierze wieczorem tez przez najblizszy rok.Pani doktor powiedziała ze jesli tego nie wyleczymy to jest potencjalnym astmatykiem (pleure (pleure (pleure

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 17 lut 2010, 07:19

Oj smutne to co piszesz, jednak nalezy byc dobrej mysli, słuchać lekarzy i kto wie - może wyrośnie z tego.

A moja świnka tak mnie dzis rozbawiła od rana - raz na jakiś czas wychodzę do pracy szybciej niż zwykle; no wiec dzis był ten dzień - krzatam sie po domu, rodzinka śpi, zerknęłam do świnki, posmyrałam ja troszkę ; poszłam szykuję się i słysze jak świnka mnie woła, w koncu biega w te i spowrotem; zerkam niby z ukrycia a ta jak szalona - sierść rozwichrzona i normalnie jak na zawodach (giggle Komicznie to wyglądało tym bardziej że ona ma na środku pleców siersc tak rozwichrzoną że nie leży jej gładziutko, a stoi prawie dęba. W całej tej bieganinie wyglądała jak jakaś szalona (giggle
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 17 lut 2010, 22:21

nesiu rozmawiałam dzis ze znajoma lekarka,powiedziałą ze tak moze sie tez objawiac alergia pokarmowa,wiec narazie swinke wyniosłam do osobnego pomiesczenia na najblizszy miesiac,troche mi smutno bo teraz siedzi sama.lukam do niej co chwile ale to nie to samo,bo przedtem dzieci wkólko przy niej siedziały,ale wieczorami jej wynagradzam,teraz piszemy razem (giggle

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 18 lut 2010, 05:59

Dziewczyny, prosze o rade.
Mam 3 letnia Pauline - yorka - i chcialabym kupic suczke Shih Tzu- czy wydaje sie Wam,ze moja mala moze poczuc sie zazdrosna i odbije sie to na niej jakos? Moze glupie pytanie,ale tak sie zastanawiam.. (thinking
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”