Jak mija nam dzień? cz.5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Jak mija nam dzień? cz.5

Post autor: marta2454 » 02 lut 2010, 12:24

a u mnie dziś jakoś pochmurno ,jeszcze moja mała w nocy miała temperaturę ,nie wiem dlaczego po teraz już jest ok .
Olu a co do historii tej dziewczyny to powiem szczerze że nie wiedziałam ,powiem szczerze że mało co oglądam angielską telewizję więc pewnie dlatego mi ona umknęła ale jedno mogę powiedzieć że naprawdę była ładna a teraz musi cierpieć przez jakiegoś psychola
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 02 lut 2010, 12:37

Boże jaki dramat jaka piękna dziewczyna co za ch....j...bo inaczej tego nie da sie nazwać....
strasznie jej współczuje, biedna kobieta...
ja bym nigdy sie nie umówiła z nikim przez neta....never....
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 02 lut 2010, 13:14

dona ja tez jestem przeciwniczką znajomości przez neta, to nie dla mnie, ale nie będę się zarzekać (clin
Mam znajomą, która poznała swojego męża za pośrednictwem internetu, ona w PL, a on w USA...Pisali, pisali, wysyłali sobie filmiki i w końcu dostała zaproszenie do USA. Kupiła bilet,poleciała na 3 miesiące, dzięki bogu nie był to żaden psychol (clin Facet oświadczył się w Central Parku pod jakimś pomnikiem Alicji w Krainie Czarów, a teraz są szczęśliwym małżeństwem, jednak ta historia to wyjątek, a wyjątek potwierdza regułę...

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 02 lut 2010, 15:18

wiadomo nie każda historia zle się kończy ale tak czy inaczej należy uważać ,ja nigdy nie umówiłabym się przez internet chodzby nie wiem co ale każdy odpowiada za siebie
a ja byłam na huśtawkach z niunią i nas deszczyk złapał i wróciłyśmy do domku

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 02 lut 2010, 15:50

wariatow na tym swiecie nie barakuje i jest ich pelno wszedzie, nie tylko na necie. mysle, ze takie samo ryzyko jest ze sie trafi na wariata w normalnym zyciu, jak i na necie. ona akurat tego poznala na necie, co nie oznacza ze znajomosci internetowe sa niebezpieczne. w kazdym razie jak trafi sie na wariata, to trzeba szybko zakonczyc znajomosc, bo inaczej taki sie uczepi i wtedy zaczynaja sie problemy....ja w ogole nie rozumiem jak mozna komus zniszczyc twarz, a tym samym zycie tylko dlatego ze jest sie zazdrosnym. biedna dziewczyna.....

a ja jestem w lozeczku, w nocy znowu nie spalam, bylam na necie gdzies do 5 rano.....teraz siedze na rozowym w lozeczku z laptopem i ogladam tv (clin jestem w trakcie nabiernia sil przed noca, bo nie wiem czy bede spala....
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 02 lut 2010, 16:37

Natalya to może prześpij się teraz, bo tak bez snu to nie polecam (clin

Co do wariatów, to mam na swoim koncie przygodę...Jak wracałam kiedyś do domu ok 17 i zaznaczam, że było to wiosną, czyli było jasno, zza żywopłotu wyskoczył facet, tak na moje oko po czterdziestce i coś tam powiedział, już nie pamiętam i zaczął mnie gonić. Matko Boska ja na pewno pobiłam tego dnia wszelkie rekordy w bieganiu, myślę że jestem nieoficjalną mistrzynią biegu na krótki dystans (whew Jak widać żyję i nic mi się nie stało, zwiałam jednym słowem, ale nie miałam wtedy szpilek i chwała temu, kto wymyślił balerinki (clin
Reasumując, czy to w necie, czy w realu postukani są wszechobecni...

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 02 lut 2010, 17:37

a ja mam juz pomysl co bede robic dzisiaj w nocy- salatke warzywna (clin
wieczorkiem wybieram sie na zakupy wiec kupie warzywa;) spokojnie je sobie ugotuje, poczekam az wystygna, a potem je pokroje i rano bede miec salatke! (rire

a co do wariatow to ja raz tez mialam taka sytuacje z kolezanka jak bylysmy jeszcze bardzo mlode. spotkalysmy raz wariata na drodze, a ze wiedzialysmy kto to jest, to tym samym wiedzialysmy ze to wariat. i ten ni stad ni z owad, rzucil sie i zaczal nas gonic! bylo to zima, ciemno wszedzie, a tu wariat leci za nami jak szalony. zawsze bylysmy wysportowane i biegaly bardzo szybko, ale ze az tak szybko to nigdy bym nie podejrzewala (clin wariat nie mial zadnych szans (clin ja to w ogole nie ogladalam sie za siebie tylko lecialam jak szalona. dobieglysmy do bloku w mgnieniu oka, pobijajac chyba wszelkie rekordy (clin
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 02 lut 2010, 18:12

natalyla tak masz rację wariatów to nie brakuje chyba większość z nas miała styczność z jakimś wariatem ja też kiedyś uciekałam przed jednym z koleżanką to było jeszcze za szkolnych czasów ale takich rzeczy się nie zapomina,powiem szczerze że po tamtym zdarzeniu przeważnie chodziłyśmy już grupką wieczorami

Awatar użytkownika
JonaS
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: JonaS » 02 lut 2010, 19:13

dziewczyny sorry ze zmienie teamt i nie bede pisala o zobeczncach i innych tego typu clownach... ale mialam dzis fatalny dzien, mimo zapowioadanych sniezyc postanowialm jechac do polanicy na konsultacje bo wybieram sie juz tam od miesiaca dr przyjmuje tylko w sordy a ja nie w kazda moge jechac... no ale postanowilam jutro z rana wyruszyc z Gdyni w droge do Planicy (650 km w jedna strone) pojechalam do serwisu sprawdzic czy z autekiem jest wszystko ok nawet myslalm o zakupie lancuchow na kola, miedzy czasie zadzwonilam do lekarza zeby potwierdzic czy na pewno odbeda sie konultacje no i... doktor wyjechal na pare dni (headbang
jestem zalamana, chce jak najszybciej miec operacje przez ta cholerna odleglosc wszystko przeciaga sie w czasie a najwczesniej na konsultacje bede mogla jechac za 2 tyg
siedze chce mi sie ryczec nie mam z kim o tym pogadac bo maz nie chce slyszec o op
14.04.2010 - nos
04.03.2011 - implant brody
27.01.2015 - Silimed Maximum 330 HI (wys.11,1 szer.11,1 proj.5,4)
29.07.2015 - lifting szyi
03.02.2020 - korekta powiek górnych
16.01.2023 - plastyka brzucha z liposukcją
26.03.2024 - Vaserlipo 360 +BBL, Liplift
21.03.2025 - face + neck lift
22.09.2025 - plastyka brzucha, lift Mentor SILTEX Round HP Cohesive I, L 350 (11,7 proj. 4,9) P 375 (12, proj 5)

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 02 lut 2010, 20:00

Joanessa, po pierwsze: jak dobrze ze zadzwonilas, zeby sie upewnic, czy doktor bedzie! Po drugie: Ty kobieto niezla jestes, ze w sniezyce wybierasz sie sama przez cala Polske na konsultacje! Po trzecie: szkoda z Twoim mezem, ale w koncu to Twoja decyzja. Na pocieszenie: chcialam sobie wstawic zabki, chodze na te popieprzone "konsultacje" juz od pazdziernika!!!! I co ? I nic!!! w Polsce mialabym juz piec razy wstawione, a tu mam termin na polowe marca i jak dobrze pojdzie, to implanty bede miala na Boze Narodzenie! A lekarz praktycznie pod nosem. I tez musialam walczyc dzisiaj ze sniezyca.

Tak w ogole, to chcialas jechac na konsultacje, aby zobaczyc, co to za lekarz i czy moze sie na niego zdecydujesz, czy juz bardziej konkretnie, w sprawie, co bedzie robil z nosem?

Wiecie co, odnosnie tej biednej dziewczyny oblanej kwasem, to jest to znana praktyka w jakims kraju muzulmanskim. Moze nawet w nie jednym, na pewno nie powszechna praktyka, ale jak sie cos gosciowi nie spodoba, to sobie chlusnie kwasem w twarz i zadowolony. A ten jej oprawca na takiego wyglada. Czytalam artykul o tym, jak jakis idiota chcial koniecznie ozenic sie z dziewczyn, ktora nie miala zamiaru wychodzic za idiote, rodzice tez ja popierali. No i jej chlusnal kwasem w twarz i nie dosc, ze dziewczyna ma poparzona skore, to jeszcze wypalilo jej to oczy! To bylo straszne, opisywala, jak probowala ratowac jedno oko, bo drugiego juz nie bylo. Byla chyba w Stanach na specjalnym oddziale. I w pewnym momencie poczula cos cieplego na policzku. I to bylo jej oko... Okropnosc.
Napisalam: kraj muzulmanski, obowiazujacym prawem jest szarja (prawo polegajace na regulach islamu). Zgodnie z nim ustawowe jest prawo zemsty. Znacie ze Starego Testamentu: oko za oko. I bardziej doslownie nie moglo byc: sad tego kraju uznal, ze ten zboczeniec musi przejsc to samo, co jego ofiara. To znaczy, ze matka dziewczyny poleje mu twarz kwasem. I ona zamierza to zrobic. Zadne amnesty international tam nie poskutkowalo. Dobrze tak gnojkowi.
Niestety nie dowiedzialam sie, czy do tego doszlo, bo czytalam artykul gdzies w poczekalni. Ale zywie goraca nadzieje, ze tak! Nie mowcie mi nic o prawach czlowieka. Ja bym byla za tym, zeby za gwalt obcinali jaja!
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”