No właśnie problem w tym, że z nią się nie da rozmawiać. Zaraz mi przerywa i wywraca oczami, jak jakąś wariatkę mnie traktuje z zaburzeniami. Mówię wam, sama jestem w szoku bo nigdy nie znałam takiej osoby, ona tragicznie znosi jakąkolwiek krytykę a ja i tak staram się jej powiedzieć cokolwiek najdelikatniej jak potrafię. Już samo to mnie w...a, że nie mogę normalnie powiedzieć tylko sobie planuję ton głosu, przemówienie itd. A i tak nie działa bo ona jest strasznie agresywna i impulsywna. Ona stosuje metodę ataku a skoro to ona mieszka u mnie a nie na odwrót jest wręcz absurdalne. Także szans na to, że się dogadamy nie widzę. Ja to jestem dobra do czasu, jak mi porządnie na odcisk nadepnie to będzie stąd leciała prędzej jak się wprowadzała. U mnie też zamieszkała w połowie miesiąca więc o czymś to świadczy skoro z poprzedniego miejsca zamieszkania wyniosła się tak raptownie. Normalnie każdy to by chociaż do końca miesiąca domieszkał skoro zapłacił. Powodem wyprowadzki jak mi powiedziała był hałas z ulicy, przeszkadzały jej samochody przejeżdżające!!! Więc jak widać sama ma wymagania, szkoda, że nie rozumie innych. Jak zauważyła moja mama, ciekawe jak ona będzie ludzi leczyła jako przyszła psycholożka skoro sama nie panuje nad emocjami.
6.05.2010 - lip lifting - dr Broma - super!!!
25.10.2012 - powiekszam piersi

- dr Broma - juz po - Natrelle 410 MX - pojemność 370