Co Was denerwuje?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Re: Co Was denerwuje?

Post autor: Natalele » 05 gru 2009, 11:47

Omg, ale koszmar.
A mnie jeszcze denerwuje (wkur...), że też nie mam kasy. Studia, rata za piersi, rodzicom i kasa bubu, bo wolnego dużo teraz biorę.
Już nie mogę iść do Aldo i kupić wyrafinowanych szpilek ani bluzeczek w Zarze czy Mango. Teraz będę musiała oglądać dokładnie metki na ciuchach... :doubt:
Dr Kubasik 20.11.09. McGhan 275 cc.

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 05 gru 2009, 12:01

dyduska ja proponuje porozmawiac z ta osoba, ktora jest na pokoju u Ciebie. Przedstawic rzeczy ktore ci sie nie podobaja, w koncu ten ktos jest u Ciebie, a nie odwrotnie.... moze bedzie wam sie lepiej razem mieszkalo:)
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Natalele » 05 gru 2009, 12:04

Też bym tak zrobiła. W końcu to ona jest u Ciebie i powinna dostosować się do zasad panujących w domu, który nie jest jej. A z tego, co piszesz wynika, że zołzą nie jesteś i mogłybyście się łatwo dogadać, tylko ona chyba jakaś na ANTY.
A jak nie poskutkuje to poświęć pukiel włosów i włóż na jej półkę w lodówce :badgrin:

Awatar użytkownika
dyduska
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dyduska » 05 gru 2009, 12:53

No właśnie problem w tym, że z nią się nie da rozmawiać. Zaraz mi przerywa i wywraca oczami, jak jakąś wariatkę mnie traktuje z zaburzeniami. Mówię wam, sama jestem w szoku bo nigdy nie znałam takiej osoby, ona tragicznie znosi jakąkolwiek krytykę a ja i tak staram się jej powiedzieć cokolwiek najdelikatniej jak potrafię. Już samo to mnie w...a, że nie mogę normalnie powiedzieć tylko sobie planuję ton głosu, przemówienie itd. A i tak nie działa bo ona jest strasznie agresywna i impulsywna. Ona stosuje metodę ataku a skoro to ona mieszka u mnie a nie na odwrót jest wręcz absurdalne. Także szans na to, że się dogadamy nie widzę. Ja to jestem dobra do czasu, jak mi porządnie na odcisk nadepnie to będzie stąd leciała prędzej jak się wprowadzała. U mnie też zamieszkała w połowie miesiąca więc o czymś to świadczy skoro z poprzedniego miejsca zamieszkania wyniosła się tak raptownie. Normalnie każdy to by chociaż do końca miesiąca domieszkał skoro zapłacił. Powodem wyprowadzki jak mi powiedziała był hałas z ulicy, przeszkadzały jej samochody przejeżdżające!!! Więc jak widać sama ma wymagania, szkoda, że nie rozumie innych. Jak zauważyła moja mama, ciekawe jak ona będzie ludzi leczyła jako przyszła psycholożka skoro sama nie panuje nad emocjami.
6.05.2010 - lip lifting - dr Broma - super!!!
25.10.2012 - powiekszam piersi :-) - dr Broma - juz po - Natrelle 410 MX - pojemność 370

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 05 gru 2009, 13:22

No to zacznij szukac kogos nowego, bo ja tez widze marne szanse na dogadanie sie z taka osoba :roll: A po co sie meczyc...
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Natalele
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Natalele » 05 gru 2009, 13:27

Rozumiem, że jesteś w trudnej sytuacji materialnej, ale wywal ją na zbity pysk, jak tylko znajdziesz kogoś na jej miejsce, bo osiwiejesz i będziesz sprzątaczką, praczką, kucharką i Bóg wie kim jeszcze we własnym domu.

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 06 gru 2009, 20:47

O dyduska serdecznie współczuję :-? , dzielić mieszkanie z taką osobą to koszmar, ja jestem zbyt nerwowa na takie układy,więc pewnie bym ją wyrzuciła...

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 07 gru 2009, 11:34

a mnie denerwuje mój mąż i jego zamiłowanie do piłki nożnej :evil: :evil: (dwa razy w tygodniu gra w piłkę i oprócz tego stale ogląda ją w tv)
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 07 gru 2009, 11:51

A mnie wkurzają sąsiedzi mieszkający na tym samym piętrzę, tak trzaskają drzwiami, jakby w stodole
mieszkali oh(m1 Jakby tego było mało, to co wieczór chyba od nowa składają łóżko ,normalnie jakby je składali każdego dnia, jakieś uderzenia młotkiem, trzaski, no MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i ten cudowny sąsiad kaszle 24h na dobę....... :x nie cierpię ich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
carmen20
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: carmen20 » 21 gru 2009, 12:10

No to po kolei, co mnie denerwuje (kto też napiszę):
- marnowanie żywności
- wpychanie się w kolejkę
- spóźnianie się
- głupie filmy na You Tubie
- reklamy w internecie i TV