życie po 30-stce :)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: życie po 30-stce :)

Post autor: majamajamaja » 11 wrz 2009, 21:47

No co Ty Marta, przeciez co bardziej uwazni faceci potrafia dokladnie okreslic i zaproponowac, w czym (ich) kobiecie jest do twarzy :-D sama mam to szczescie, ze z takim jestem! Wybral mi kolor sukni slubnej! Oczywiscie do naszego wspolnego slubu... Bynajmniej nie byl to bialy :-)
Ale zapytac go, jaki kolor nici pasuje do jej przerobki, to juz mial problem.
Albo zapytaj sie faceta, jaki to kolor wrzosowy...
Jakby nie bylo to forum okreslane jest przez co niektorych jako rozowe.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 11 wrz 2009, 22:11

rozowe bo duuzo rozowego tu np "szybka odpowiedz".... nasze niki itp dodatki :badgrin:
majamaja a wklej sukienke slubna jak mozesz bo jestem ciekawa jaka twoj maz wybral ;)
nie kazdy facet ma dobry gust wiec badzcie ostrozne w sluuchaniu ich porad, no chyba ze macie sprawdzone gusta polowek ;)
moj polowek ma gust taki sam od zawsze a to nie dobrze bo czasy sie zmieniaja i pewnych rzeczy juz sie nie nosi :roll:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 11 wrz 2009, 22:36

"różowe" bo kiedyś BYŁO RÓŻOWE ;)
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 11 wrz 2009, 22:40

Cukiereczek, zdjecie masz w zalozonym przeze mnie watku "nasze cudowne zdjecia slubne" albo jakos tak, do ktorego ja sama wkleilam jedno jedyne zdjecie i watek zamarl, hehe. Szkoda, bo bym chetnie poogladala mlode panny w ich pieknych sukniach...

Z ta suknia to raczej bylo tak, ze do kosciola chcialam miec raczej biala albo kremowa. Ale bylam wtedy w bardzo trudnym i wyczerpujacym dla mnie okresie, mozna powiedzeic, ze wpadlam w lapy sekcie... nie mialam dla siebie i swoich bliskich prawie wcale czasu i bylam bardzo wyczerpana psychicznie. Kiedys tam sie jednak sprezylam i wyruszylam na poszukiwanie bialej sukni slubnej, sama, rodzina i znajomi oraz narzeczony byli setki kilometrow ode mnie, a tam na miejscu po prostu nie zamierzalam wchodzic w blizsze kontakty (prywatne, bo do tej pory byly "tylko" zawodowe) ze wspomniana sekta... ale sie rozpisalam. Brrrr... na szczescie juz dawno po tych zbojach i nieprawda...
Co do sukni: musialabym wydac ok 2,5 tys. euro, wiec do kosciola mialam te sama, co na wesele.

Na zdaniu mojego faceta moge polegac. Dobrze potrafi mi dobrac torebke, gore do dolu albo samemu sie ubrac tak, zeby pasowalo do mojego stroju.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 12 wrz 2009, 10:16

Maja ja wstawię za rok chyba :badgrin: .
Mój też mówi, że "znowu siedze na różowym" 8-) . Heh i też mnie namawia do jakiś przeróbek na głowie, ale że ja uparta to się nie daje, chociaż może i byłoby lepiej mi jest dobrze tak jak jest 8-) . On widzi mnie jako blondynkę z krótkimi włosami.. a ja nie farbowałam się nigdy, w ogóle nie lubię chodzić do fryzjera.. hah nie lubie jak ktoś przy mnie majstruje godzinami:P. Więc farba z ciemnych na blond, potem odrosty brr.. no ale faceci to tylko widzą zmianę koloru, a o dalszych problemach to już nie pomyślą:D:D. A ciuchy to czasem kupię takie jakie jemu się podobają, ale zwykle sama latam na zakupy, bo tak lubię najbardziej, więc dopiero może oceniać jak już jest w szafie:D . Mój facet to patrzy tylko na to co fajne, ale juz nie zeby było praktyczne. Więc 3/4 ciuchów odpada w przedbiegach;d. np krótkie spodniczki, w ktorych nie wyjde nigdzie poza dom, czy buciki na cienkich paseczkach, w których nie mogę chodzić. Za to idealnym doradzą był mój brat, dla mnie był wyrocznią, co pokazał to od razu brałam hahah ;) . Może dlatego, że rodzina to gust miał podobny, a jednocześnie wiedział co się podoba facetom :-D .
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
NINA-30
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: NINA-30 » 12 wrz 2009, 17:38

U mnie to ja ubieram całą rodzinę,dwoje dzieciaków i mąż. No......... może juz córa bardziej mnie wyręcza,ale i tak o decydującym zakupie prosi o radę. :roll:

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 12 wrz 2009, 18:16

u mnie jest tak że to przeważnie ja wybieram ciuszki dla naszej 4 bo ja to kupuje to co potrzeba ,a mój to kupuje to co chcą dzieci ,czyli połowa rzeczy nie nadaje się do noszenia hihi
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
NINA-30
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: NINA-30 » 13 wrz 2009, 08:36

Co u was dziewczyny? Jak minął wczorajszy wieczór?. Spędziłyście go gdzieś na wypadzie ,czy w domowych pieleszach?

Ja się wybalowałam,o 2ej w domciu, dziś samopoczucie ok,tylko pospałabym jeszcze ale młodsze dziecię głodne więc trzeba śniadanie zrobić ;)
A dziś robimy mojemu 3 latkowi wyprawę na Ślężę, wyprawa pociągiem-będą atrakcje! Pierwsza jego podróż tym pojazdem. Ah.......czego się nie robi dla dzieci hahhha! Będzie fajnie,a później w góry z buta.

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 13 wrz 2009, 10:32

ninato pozastaje mi tylko zyczyć wam udanego wypadu ,my tez gdzieś zrobimy osbie wypad bo mamy słoneczko i ładną pogode
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 13 wrz 2009, 11:27

udanej niedzielki Dziewczyny
ja dopiero zwleklam sie z lozeczka, kawkuje wlasnie i cos wypada wymyslec na niedziele bo ladna pogoda a to taka niespodzianka na wyspach jak slonko swieci hihihi
takze ruuszamy gdzies pozwiedzac..cos.... niewiem tylko co i gdzie ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”