Moderator: Zespół I

Fajna opcja w sumie:) Mozna troszke odpoczac od siebie... Tylko nie kazdy facet potrafi to zrozumiec...marta20wawa pisze: Mam znajomych którzy maja dzieci,są 10 lat po ślubie ale każde wakacje spedzaja osobno i jakos dobrze im z tym, wiec.........

kasia3210 pisze:Ojej, ja sobie tego nie wyobrazam. Kazda wolna chwile chcialabym z Nim spedzic.

kasia3210 pisze:Ojej, ja sobie tego nie wyobrazam. Kazda wolna chwile chcialabym z Nim spedzic. Jak ide gdzies sama, na balety czy gdziekolwiek to nie bawie sie tak dobrze jak wtedy kiedy On jest obok. Ale zakupy z Nim to wychodza mi najlepiej: zawsze wlazi ze mna do przymierzalni i zaklada moje spodnie albo na glowe albo na rece i wydziera sie na cala przymierzalnie: "Kaska, ale Ty masz zaaaajeeeebiiiiiste cycki/nogi/itd !"Trzode robi, ale On wlasnie jest taki zwariowany i na maxa mi to odpowiada :) nie idzie sie z Nim nudzic.
To z Nim moge gadac na gg, nawet kiedy siedzi kolo mnie, to z Nim bawie sie najlepiej na baletach, to z Nim przegadalabym cale noce i to z Nim skoczylabym na bunge, mimo ze panicznie boje sie wysokosci. Ktos powie: "A dziewczyno, a gdzie tu chwila na oddech?!", ja odpowiedzialabym, ze On jest dla mnie calym powietrzem, bez ktorego sie dusze.
Podsumowujac, wg mnie Nasz facet powinien byc dla nas przyjacielem, kochankiem i partnerem ! Tacy wlasnie byli jego rodzice - wszystko robili razem i byli szczesliwi, a jego ojciec do konca swoich dni byl na tyle romantyczny ze potrafil napisac rano na lustrze swojej zonie jej pomadka: "Kocham Cie Basiu" - to jest milosc idealna i z niej chce czerpac przyklad.
Ale powinny byc tez zwiazki gdzie oboje z partnerow potrzebuja innego typu oddechu.