Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Post autor: Kwiatuszek* » 15 sie 2009, 13:47

Witam dziewczyny po powrocie.

Ależ sie naczytałam, fajnie piszecie, śmiałam sie z tych małych fiutkow co to je Ula ogladała. Sama tez byłam na plazy nudystow pare razy. Raz nawet w Ciechocinku dawno temu przy basenie ze słona wodą były dwa ogrodzone miejsca dla naturystow, dla mezczyzn i kobiet oddzielnie. Wysłałam oczywiscie tam tez mojego męza no i tam zaczął sie przystawiać do niego jeden homoseksualista, ale mi sie oberwało za to,że namowiłam go aby tam poszedł.

Jak wiecie wrocilam z sanatorium w Kudowie Zdroju. Podroz miałam fatalną jak Ula pisała bo były pozrywane trakcje elektryczne. Sanatorium jak sanatorium, średnia wieku tak ze 65 lat. Kilka babek było młodszych z ktorymi ja sie trzymałam. W pokoju miałam pania napewno po 60 tce ale taka jakaś tajemnicza, nic a nic o sobie nie mowiła wiec ja olałam i miłam swoje towarzystwo. Latałam na tańce oczywiscie jakiekolwiek one były.

Dziewczyny miałam pogode jak w Hiszpanii przez całe 21 dni. Byłam na kilku wycieczkach i w Pradze również juz poraz trzeci. Jednak to była najmiej udana wycieczka z powodu,że upał wtedy był nieziemski, kolejki po bilety na zwiedzanie tez na półtorej godziny stania. Chociaz to pilot czekał ale my tez koczowalismy wokoł na rozgrzanym betonie. Most Karola połowa w remoncie, wiec druga połówka rzeka ludzi przepychała sie ocierając sie o siebie. Most nie miał żadnego uroku w takim wydaniu. Tak jak Beata pisze, nie warto latem w wakacje zwiedzać, upał i tłok zmiejsza przyjemność i ogladania pieknych miejsc.

W sanatorium nic godnego uwagi sie nie zadrzyło. Zreszta połowa to małżeństwa koło 70-tki. Jedna trzecia to babcie 70 letnie i garstka młodszych w tym wiekszosc kobiet. Naprawde towarzysko jest coraz gorzej.
Ale zostałam dowartosciowana bo jak kobitki mowiły ile maja lat to naprawde te w moim wieku wygladały duzo gorzej. Ja oczywiscie do wieku sie nie przyznawałam nawet przyparta do muru. Mówiłam przeciez widzicie, macie oczy. Oczywiscie o zadnym lifcie ani plastyce powiek nie wspomiałam,ani nikt niczego nie zauwazył.

Jesli chodzi o Ciechocinek to ja napewno przyjadę w sobote, bo nie mam sumienia znowu wyjechac na dwa dni.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 15 sie 2009, 20:07

Musieli strasznie za Tobą tęsknić a ty za nimi, że ich tak nie chcesz zostawiać. Przyjedziesz jak będziesz mpgła, Ale przyjedź. Bedziemy czekać z Beatka, \Ulą i Animą. Chyba że jeszcze któras się zdecyduje. Na tańce pójdziemy, pogadamy. Ja raczej będe w piatek koło 14. Do wtorku powinnam wiedzieć. Pociąg mam z koło 6 rano.

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 16 sie 2009, 01:20

muflon2121 pisze: Chyba że jeszcze któras się zdecyduje
Dana jeszcze się pojawi :bravo .
Piszcie. o której będziecie, to wycyrkluję tak, żeby przyjechać mniej więcej w tym samym czasie

Kwiatuszku przez tydzień może im się znudzisz :badgrin: i może puszczą Cię wcześniej?
My czekamy PDT_Love_01

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 17 sie 2009, 13:39

NA PEWNO im sie znudzisz :badgrin:
Faktycznie, przepraszam, Danę wreszcie poznamy :-0

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 17 sie 2009, 13:51

muflon2121 pisze: Faktycznie, przepraszam, Danę wreszcie poznamy :-0
własnie oglądam trasę jak dojechac 8-)

Kwiatuszku nie spedzisz z nami nocy? to co to za spotkanie ;)

wyszło mi 350 km ok 5,5h jazdy...ale po drodze wstapię do "centrum mody swiatowej (Ptak)" ;)

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 17 sie 2009, 14:14

Dana_2 pisze:wyszło mi 350 km ok 5,5h jazdy...ale po drodze wstapię do "centrum mody swiatowej (Ptak)" ;)
a co to jest "centrum mody światowej" ????
No ja mam dwie przesiadki. Do Warszawy jeszcze jakoś się jedzie. Ale dalej to może być róznie, choc teoretycznie połączenie jest dobre. Jak się pospieszny z Krakowa do Warszawy nie opóźni, to powinno byc OK

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 17 sie 2009, 14:25

[/quote]
a co to jest "centrum mody światowej" ????
No ja mam dwie przesiadki. Do Warszawy jeszcze jakoś się jedzie. Ale dalej to może być róznie, choc teoretycznie połączenie jest dobre. Jak się pospieszny z Krakowa do Warszawy nie opóźni, to powinno byc OK[/quote]

centrum mody swiatowej...hahahah, wszystko w wielkich halach targowych (czyli daleki i blizszy wschód ;)

a nie masz autobusu?

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 17 sie 2009, 15:16

nie mam. Jest jeden na dobę w godzinach poza wszelka przyzwoitościa.

Znaczy sie Janki masz na mysli z tymi Halami?

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 17 sie 2009, 19:26

muflon2121 pisze: Znaczy sie Janki masz na mysli z tymi Halami?
nie:) nie jadę przez W-wę, jade przez Łódź i toto jest właśnie przed Łodzią;) będzie więc kawa, rozpoznanie paru hal (jak znam siebie to na pewno jakiś zakup ;) . Będe jechała najprawdopodobniej w czwartek, wiec powinnam być wieczorem w Ciechocinku.
Ula czy te kwatery będą wolne od czwartku?

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 17 sie 2009, 20:49

Dziewczyny znikam z forum raczej na zawsze,,przynajmniej tak sobie postanowiłam.
Napisałam w tym temacie czemu
http://www.beautywpolsce.com/forum/view ... =9&t=11464" onclick="window.open(this.href);return false;
Z Wami szczególnie chciałam sie pożegnać,bo przeszłyśmy nie jeden stres,nie jedną radość i jestescie mi szczególnie bliskie PDT_Love_09
Kochane życzę Wam powodzenia,udanej zabawy w Ciechocinku i wielu następnych takich wypraw. Życzę Wam abyście zawsze były piękne,młode,szczęśliwe i zadowolone ze swojego życia.
Buziaczki papa PDT_Love_04 PDT_Love_05 PDT_Love_07
Ps. mamy do siebie maile wiec bedziemy w kontakcie. Czekam na fotki z Ciechocinka. ;)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”