dzisiejsze związki

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Re: MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

Post autor: magdoonia » 09 lip 2009, 12:45

marta20wawa pisze:wiecie ja tez tak miałam przez jakis czas, same słodziaki,telefony co 5 minut, dzień dobry i dobranoc,milion "... tęsknie,mysle,pragne....", kiciu,królewno,itd rany jak ja bym chciała zeby to wrocilo :( ale nie wroci :cry: no i co nie wyrzucilam smsów bo czasem do nich zaglądam i szczerze zęby sama do siebie :)

Ja to miałam ciągle całą komórę zapchaną smesami tylko od Niego, bo inne kasowałam. Nie mam już tych smesów. Szkoda. Mam e-maile. Poczta jest pojemna:) na szczęście. Albo i nie. Kiedyś wykasowałam wszystkie e-maile od Niego...potem je na nowo odzyskiwałam. I tak co jakiś czas :-?

Czy ten gnojek chociaż przez sekundkę o mnie pomyśli?

Kiedyś poznałam faceta, po Nim. Taki sobie.
Też były smesy typu: ,, słodki buziaczek na dobranoc,, ; ,, całuski,, itp itd :roll:
No i co? Mdliło mnie od tego :-? Bo to nie były smesy od NIEGO!!!!
zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 09 lip 2009, 12:45

no ja mam sms sprzed kilku lat w telefonie, ale musze je wlasnie skasowac, bo telefon daje tacie :-?
hehe ja nie wiem, ze faceci na poczatku sa tacy romantyczni a potem im to zanika :-D
he takie pytanie, moze nie do konca zwiazane z tematem, ale wytrzymalybyscie z takim przeromantycznym facetem??? takie adorowanie od rana do wieczora.. przez miesiac rok dwa... :-) bo ja to nie :-) :-)

Magdoonia gdzie Ty opisywalas o tych facecie, bo nie wiem czy dobrze kojarze, ale tak mi sie wydaje, ze Ty bylas z kims i sie rozstalas i ze tego zalujesz teraz, bo bys nadal chciala z nim byc.. cos takiego??? nie wiem gdzie tego szukać :-)
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 09 lip 2009, 12:48

GosiaczEq pisze:he takie pytanie, moze nie do konca zwiazane z tematem, ale wytrzymalybyscie z takim przeromantycznym facetem??? takie adorowanie od rana do wieczora.. przez miesiac rok dwa... :-) bo ja to nie :-) :-)
Dałabym radę. W 100%. Jeśli to byłby ten ,,Jedyny i Właściwy,, to tak 8-)

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 09 lip 2009, 12:54

he takie pytanie, moze nie do konca zwiazane z tematem, ale wytrzymalybyscie z takim przeromantycznym facetem??? takie adorowanie od rana do wieczora.. przez miesiac rok dwa... :-) bo ja to nie :-) :-)
mialam kiedys kogos takiego kto dzwonil non stop a kazde jego slowo to bylo "słonca,misiaczku,robaczku itd" po 3 tygodniach takich wyrazow mialam dosc...
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 09 lip 2009, 12:55

no ja chyba nie, bo trafilo mi sie paru takich i od wszystkich ucieklam.. aczkolwiek nie rozumiem tego dlaczego ucieklam, moze ze bylo zbyt pieknie zeby moglo byc prawdziwie..

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 09 lip 2009, 13:06

GosiaczEq pisze:Magdoonia gdzie Ty opisywalas o tych facecie, bo nie wiem czy dobrze kojarze, ale tak mi sie wydaje, ze Ty bylas z kims i sie rozstalas i ze tego zalujesz teraz, bo bys nadal chciala z nim byc.. cos takiego??? nie wiem gdzie tego szukać :-)
Też nie wiem gdzie tego szukać :-?
Pewnie parę stron wstecz:) nie mam pojęcia arf
GosiaczEq pisze: takie pytanie, moze nie do konca zwiazane z tematem, ale wytrzymalybyscie z takim przeromantycznym facetem??? takie adorowanie od rana do wieczora.. przez miesiac rok dwa... :-) bo ja to nie :-) :-)
Parę postów wstecz napisałam, że poznałam faceta, który mi tak cukrzył. Nie był tym facetem od którego chciałam słyszeć tyle miłych i cudnych słów. Mnie mdliło i rzy....... mi się chciało. Jeśli fajne słowa padają z ust tej właściwej osoby to sądzę, że wtenczas jest OK.

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 09 lip 2009, 13:48

Jeśli fajne słowa padają z ust tej właściwej osoby to sądzę, że wtenczas jest OK.
chyba masz racje. tamten słodził i mnie to wkurzało, a ten niedawny słodził i za kazdym razem wywolywalo to usmiech na mojej twarzy :)
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 09 lip 2009, 13:54

Wiecie dziewczyny to jest tak samo jak z dotykiem.
Jeśli mnie dotykał facet, którego pokochałam to normalnie prąd mi się rozchodził po całym ciele :-D PDT_Love_09
Jeśli dotykał mnie typ, do którego nic nie czułam to :evil: :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 09 lip 2009, 13:59

magdoonia pisze:Wiecie dziewczyny to jest tak samo jak z dotykiem.
Jeśli mnie dotykał facet, którego pokochałam to normalnie prąd mi się rozchodził po całym ciele :-D PDT_Love_09
Jeśli dotykał mnie typ, do którego nic nie czułam to :evil: :evil: :evil: :evil:
znam to uczucie oh(s1

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 09 lip 2009, 14:10

i ja i ja :-) motylki i mrówki i takie zgniatanie w sercu.. ułaa super :-) echh no ale codziennosc juz jest inna niestety;d

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”