Moderator: Zespół I
Ja mam gumiaczki w krateczkę. Piękne!!!. Pierwsze gumiaczki w moim życiu!!!nefertari pisze:mnie też to denerwuje, że leje, bo będę musiała za chwilę moknąćnie mam przeciwdeszczówki ani parasola
Ja gacie też kupuję hurtowo. Zawsze się targuję. Największą ilość jaką kupiłam to chyba 13 szt.Mnemozyna pisze:Magdoonia tyle czekaniaMoże poproś kogoś o pomoc, albo wyślij pocztą
![]()
Mnie dziś nic większego nie denerwuje. Poszłam na drugą dawkę szczepionki i przeżyłam! Pomijając tekst pielęgniarki po którym zrobiło mi się niedobrze. Boli panią? Nie? Naprawdę? Dziwne, bo ta igła jest gruba. Bardzo gruba. Jak dla konia.
Po szczepionce poszłam na rynek odstresować się, kupiłam 5 par majtek i dostałam od pana-majtkarza rabat w wysokości 1 zł
Co to za szczepionka? A na co? A po co Ci druga dawka?Mnemozyna pisze:Szczepionka to horror. Potwierdzam. Trzy razy dziś tłumaczyłam po co się szczepię.
Pierwszy raz bo mojej lekarki nie było i przyjęła mnie inna. Więc trzeba powiedzieć po co mi druga dawka, jakby przyjęcie pierwszej nie było wystarczającym uzasadnieniem do przyjęcia drugiej.
Drugi raz podczas kupowania szczepionki. Po co mi akurat taka a nie inna??? I czy na pewno druga dawka i czy na pewno byłam u lekarza i czy na pewno wiem ile ona kosztuje?
Trzeci raz podczas szczepienia. Po co sie szczepię? Dlaczego ta szczepionka? Dlaczego teraz? Ludzie... litości...
Oczywiscie szczepię się dlatego, że moja dentystka tego wymaga a ja myślę o implancie![]()
Chociaż to mogłam powiedzieć, że wybieram się na wakacje do Meksyku do krewnych, którzy mają hodowlę świń