Co Was denerwuje?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Co Was denerwuje?

Post autor: nefertari » 19 cze 2009, 10:21

znowu mnie denerwuje mulący komp :(
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
bujanna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bujanna » 19 cze 2009, 13:16

Własnie u mnie zaczęło podać i wkużyłam sie trochę :evil: :evil: :evil:
plastyka - 2.2.2009 juz po
cycochy do góry - 01.03.2010 już po

Awatar użytkownika
Mnemozyna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mnemozyna » 19 cze 2009, 13:20

A mnie dziś nic nie denerwuje, pomijam fakt, że wczoraj znów spóźniłam się na aukcję allegro. Przeżyłam! Nawet bez wielkiej rozpaczy! A dziś dzień jest piękny! Pada! Błoto po kolana! Moja pogoda :badgrin:

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 19 cze 2009, 13:57

mnie też to denerwuje, że leje, bo będę musiała za chwilę moknąć :( nie mam przeciwdeszczówki ani parasola :(

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 22 cze 2009, 10:12

nefertari pisze:mnie też to denerwuje, że leje, bo będę musiała za chwilę moknąć :( nie mam przeciwdeszczówki ani parasola :(
Ja mam gumiaczki w krateczkę. Piękne!!!. Pierwsze gumiaczki w moim życiu!!!

Kiedyś miałam takie o trzy numery za duże jak byłam dzieckiem, ale to się nie liczy. Na grzyby w nich chodziłam.
Moje obecne są exclusiv. Wyjściowe. Takie na miasto 8-) :-D
Parasola i przeciwdeszczówki się jeszcze nie dorobiłam :cry:

Co mnie dziś denerwuje:
Chciałam zaznaczyć, że oszaleję chyba. Chodzi oczywiście o galerię. Dziś dostałam e-maila od antonelki, że Kamila nie dostała moich zdjęć. Bogu dzięki, że antonelka mi przysłała wiadomość, bo żyłabym w przeświadczeniu, że zdjęcia doszły. Wysyłałam chyba z 5 razy. Jestem po prostu mega beztalenciem komputerowym. Coś robię chyba nie tak z tym wysyłaniem. Muszę chyba jakiegoś spec mózga zaangażować, bo z moimi zdolnościami :roll: ...
zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Mnemozyna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mnemozyna » 22 cze 2009, 13:40

Magdoonia tyle czekania :-? Może poproś kogoś o pomoc, albo wyślij pocztą :roll:

Mnie dziś nic większego nie denerwuje. Poszłam na drugą dawkę szczepionki i przeżyłam! Pomijając tekst pielęgniarki po którym zrobiło mi się niedobrze. Boli panią? Nie? Naprawdę? Dziwne, bo ta igła jest gruba. Bardzo gruba. Jak dla konia.

Po szczepionce poszłam na rynek odstresować się, kupiłam 5 par majtek i dostałam od pana-majtkarza rabat w wysokości 1 zł :badgrin:

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 22 cze 2009, 13:53

Mnemozyna pisze:Magdoonia tyle czekania :-? Może poproś kogoś o pomoc, albo wyślij pocztą :roll:

Mnie dziś nic większego nie denerwuje. Poszłam na drugą dawkę szczepionki i przeżyłam! Pomijając tekst pielęgniarki po którym zrobiło mi się niedobrze. Boli panią? Nie? Naprawdę? Dziwne, bo ta igła jest gruba. Bardzo gruba. Jak dla konia.

Po szczepionce poszłam na rynek odstresować się, kupiłam 5 par majtek i dostałam od pana-majtkarza rabat w wysokości 1 zł :badgrin:
Ja gacie też kupuję hurtowo. Zawsze się targuję. Największą ilość jaką kupiłam to chyba 13 szt.
Uwielbiam stringi.
Mój tato mówi na nie ,,burdelówy,,.

Jezu mnemozyna z tą szczepionką to jakiś horror. Mnie by musieli reanimować. A ta pani pielęgniara to niezła :)

Co do zdjęć to umówiłam się z koleżanką po pracy. Pomoże mi wysłać. Nie wiem co knocę przy ich wysyłaniu. Jest to dla mnie zagadka.

Awatar użytkownika
Mnemozyna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mnemozyna » 22 cze 2009, 14:03

Szczepionka to horror. Potwierdzam. Trzy razy dziś tłumaczyłam po co się szczepię.

Pierwszy raz bo mojej lekarki nie było i przyjęła mnie inna. Więc trzeba powiedzieć po co mi druga dawka, jakby przyjęcie pierwszej nie było wystarczającym uzasadnieniem do przyjęcia drugiej.
Drugi raz podczas kupowania szczepionki. Po co mi akurat taka a nie inna??? I czy na pewno druga dawka i czy na pewno byłam u lekarza i czy na pewno wiem ile ona kosztuje?
Trzeci raz podczas szczepienia. Po co sie szczepię? Dlaczego ta szczepionka? Dlaczego teraz? Ludzie... litości...

Oczywiscie szczepię się dlatego, że moja dentystka tego wymaga a ja myślę o implancie :roll:

Chociaż to mogłam powiedzieć, że wybieram się na wakacje do Meksyku do krewnych, którzy mają hodowlę świń :badgrin:

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 22 cze 2009, 14:06

Mnemozyna pisze:Szczepionka to horror. Potwierdzam. Trzy razy dziś tłumaczyłam po co się szczepię.

Pierwszy raz bo mojej lekarki nie było i przyjęła mnie inna. Więc trzeba powiedzieć po co mi druga dawka, jakby przyjęcie pierwszej nie było wystarczającym uzasadnieniem do przyjęcia drugiej.
Drugi raz podczas kupowania szczepionki. Po co mi akurat taka a nie inna??? I czy na pewno druga dawka i czy na pewno byłam u lekarza i czy na pewno wiem ile ona kosztuje?
Trzeci raz podczas szczepienia. Po co sie szczepię? Dlaczego ta szczepionka? Dlaczego teraz? Ludzie... litości...

Oczywiscie szczepię się dlatego, że moja dentystka tego wymaga a ja myślę o implancie :roll:

Chociaż to mogłam powiedzieć, że wybieram się na wakacje do Meksyku do krewnych, którzy mają hodowlę świń :badgrin:
Co to za szczepionka? A na co? A po co Ci druga dawka?
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Żartuję...
Nie odpowiadaj. :)

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 22 cze 2009, 14:11

że czas tak szybko ucieka... i bezpowrotnie....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”