Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Post autor: Sabrina » 17 cze 2009, 10:02

Marena botox to tylko na czoło,czasem pomaga ale na krótko na kurze łapki. Jeżeli masz chomiki,albo bruzdy tak jak ja mialam,to niczym tego nie zlikwidujesz. bad1
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 17 cze 2009, 11:31

Dziewczyny zerknijcie do tematu ZMARSZCZKI POD OCZAMI,ale cudnie dziewczynie oczy zrobili,normalnie szczęka mi opadła.
http://www.beautywpolsce.com/forum/view ... 4&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 17 cze 2009, 12:03

ślicznie zrobione. U mnie niestety, Vital pod oczy nie wypalił i juz. Choć generalnie z róznych źródel słyszałam, że to dobry preparat. Ale u mnie po nim jest brzydko. Z drugiej strony te wszystkie zabiegi o których pisze Cardiosan to chyba w cenie juz się do liftu zbliżają.
A tak z innej beczki. Robie porządek i zgrywam wszyskie foty na płytki. Pofitowe i przedliftowe przeglądam. Kurcze, sam lift bez wypełniaczy a lift plus wypelniacze to jednak ZASADNICZA roznica w wyglądzie.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 17 cze 2009, 12:09

a ja tak czytam i slucham was
robic lift nie robic
robic mezo nie robic
jak w tej reklamie kabaretu mumio
cordisan juz dawno mi o tej dr pawlow mowila ze rewelka
tylko ze ona wylacznie w klodzku i wroclawiu robi to daleko dla mnie
na razie nic nie zrobie
na poprawe humoru stac mnie na fryzjera ide dzisiaj

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 17 cze 2009, 12:27

Tez dzis ide do frycka obcinac wlosy na taka fryzurke jak masz Ty Marena:)..tylko moja malpa bedzie krotsza..haha zobaczymy co z tego wyjdzie.
Juz w Naleczowie chcieli mi w pakiecie wcisnac zabieg na wlosy,,,widac fryzjer mi sie od dawna nalezy,nie moge na siebie patrzec na te plaskate klaki.
Cardiosan nie ma 40 lat,i takie zabiegi jak przeszla sa jak najbardziej Ok do czterdziestki.
Marena ROBIC LIFT ..ty sie nawet nie zastanawiaj,nie dywaguj bo nie ma nad czym.
Tak jak Muflon prawi lift a pozniej zabawa z wypelniaczami jak sie ma ochote i fundusze.

Co do Kayah tez jestam ciekawa kto ja tak uslicznil.Sankowski?? jako chirurg gwiazd??
Spaskudzila sie ustami,najbardziej ta gorna warge widac i przez nia caly wyraz twarzy robi sie babajagowaty.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 17 cze 2009, 12:54

Ullrike super ci było w krótszych włosach.

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 17 cze 2009, 13:18

muflon2121 pisze: Kurcze, sam lift bez wypełniaczy a lift plus wypelniacze to jednak ZASADNICZA roznica w wyglądzie.
Moja kosmetyczka od wypelnien tez mi o tym mowila - lift + wypelnienia - co sie robi standardowo za granica a czego nie robi sie u nas...i ze nie wyglada twarz tak jak powinna wygladac. Ponoc za granica bezposrednio pod skore "wkladaja" mnostwo gestych wypelniaczy i jest efekt! Widzialam tez w TV w DR 90210 jak lekarz w czasie operacji pakowal strzykawe za strzykawa pod skore twarzy.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 17 cze 2009, 15:00

Tak faktycznie powinno być. Mogę to powiedzić jako zliftowana i wypełniona :-) W pewnym wieku jest duzy ubytek tłuszczu i tkanek. I na to lift nie pomoże. Owszem, podniesie obwisłą skórę (ale tez nie w kazdym miejscy). Ale dołki czy wgłębienia w twarzy moga zostac. Mimo braku zwisów. Bruzdy nosowo-wargowe taż w połowie zostaja.
A poza wszystkim to mezo, mezo i jeszcze raz mezo. Póki nie macie zwisów. naszej koleżance obejrzanej w Nałęczowie nikt, ale to literalnie nikt nie dałby tych lat. Ale ona sukcesywnie od dluzszego czasu sie ostrzykuje. Nie wypełnia tylko właśnie ostrzykuje twarz róznymi preparatami dla poprawienia kondycji skóry. Efekt jest spektakularny. Ale nie od razu rzecz jasna

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 17 cze 2009, 15:22

mufloniku przeciez ty wygladasz slicznie mlodo i swiezo
urllike musimy sie wymienic fotkami po fryzjerze
ja dzis zaszaleje
robie sobie odlot na wakacje tzn irokeza
zobaczymy co z tego wyjdzie i jak bede wygladac
raz kozie smierc
najwyzej powiedza ze babie na stare lata odpi.... a mam to gdzies
zyje sie dla siebie a nie dla opinii bliznich

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 17 cze 2009, 16:20

Marena to wklej fotke na forum z zamalowana twarzą albo pozwól Uli wyslać do mnie plisssssssssssss
Dziewczyny piszecie o wypełniaczach po lifcie,ja na prawde u siebie nie widze,żebym musiała cos wypełniać. Jak naciagnekore,zeby zniknęły bruzdy nosowe,to twarz robi sie nienaturalnie gładka i maskowata. Jedynie co bym chciał ajakos poprawic to kurze łapki które sa okropne gdy sie usmiecham.
Mulfon,ja wim ze ty u siebie ciagle cos tam widzisz,ale moim zdaniem wygladasz super i naprwde nic nie musisz robić z twarzą.
Nie pisze tego zeby słodzić,bo wole cos przemilczeć jak mi sie nie podoba,ale naprawde wyglądasz młodo i bardzo ładnie,zreszta dziewczyny cie widziały i nie sa slepe.
Nie moge przestac mysleć o tej jednej dziewczynie co z wami była [nie pisze nicka bo nie wiem czy moge] i po prostu wierze wam na słowo,że X robi tylko tłuszcz i ostrzykiwanie,bo załozyła bym sie o 10 tys ze jest po lifcie. Ja mozna mieć tyle lat ile ma i wyglądac na 35!!!!!!!!!!!!! :-o Juz nawet zdjęcia powiększałam,bo nie mogłam uwierzyć,ze nie miała liftu. Jeszcze czegos takiego to nie widzialam zeby wyglądac o 20 lat młodziej!!!

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”