Marena to wklej fotke na forum z zamalowana twarzą albo pozwól Uli wyslać do mnie plisssssssssssss
Dziewczyny piszecie o wypełniaczach po lifcie,ja na prawde u siebie nie widze,żebym musiała cos wypełniać. Jak naciagnekore,zeby zniknęły bruzdy nosowe,to twarz robi sie nienaturalnie gładka i maskowata. Jedynie co bym chciał ajakos poprawic to kurze łapki które sa okropne gdy sie usmiecham.
Mulfon,ja wim ze ty u siebie ciagle cos tam widzisz,ale moim zdaniem wygladasz super i naprwde nic nie musisz robić z twarzą.
Nie pisze tego zeby słodzić,bo wole cos przemilczeć jak mi sie nie podoba,ale naprawde wyglądasz młodo i bardzo ładnie,zreszta dziewczyny cie widziały i nie sa slepe.
Nie moge przestac mysleć o tej jednej dziewczynie co z wami była [nie pisze nicka bo nie wiem czy moge] i po prostu wierze wam na słowo,że X robi tylko tłuszcz i ostrzykiwanie,bo załozyła bym sie o 10 tys ze jest po lifcie. Ja mozna mieć tyle lat ile ma i wyglądac na 35!!!!!!!!!!!!!

Juz nawet zdjęcia powiększałam,bo nie mogłam uwierzyć,ze nie miała liftu. Jeszcze czegos takiego to nie widzialam zeby wyglądac o 20 lat młodziej!!!