Zjawiska paranormalne,duchy?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 16 maja 2009, 11:24

Gdy siedze i oglądam np Tv to widze tylko przesuwajacy sie fragment białego dymku,obloczku [cos jak dym z papierosa] trwa to 2-3 sekundy. Natomiast dotykanie,głaskanie czuje cały czas od 7 lat.
Gdy sie skupie i wejde w odmienny stan świadomości [cos jak medytacja] to widze je tak jak wygladały za zycia. Potem potwierdzaja mi to osoby które prosiły o kontakt ze zmarłym. :-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 16 maja 2009, 11:31

:o

ja cie kręcę.... aż strach się bać.
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 16 maja 2009, 11:46

http://www.nautilus.org.pl/ „znaki z innego świata”

Awatar użytkownika
pszczolka831
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: pszczolka831 » 16 maja 2009, 13:49

Sabrina nie wiem czy chciałabym takie atrakcje przeżywać :-D duchy na ogół nie przeszkadzają. U mnie w obecnym mieszkaniu podobno jest duch kobiety, ja nie widziałam. Za to moja mama tak :-) i jakoś mi w ogóle nie przeszkadza. Ja na szczęście nigdy nie widziałam żadnego, tylko raz kiedyś coś jakby kontur. Ale tak porozmawiać z takim przyjaznym duszkiem... ;) podziwiam osoby, które potrafię pomagać takim zbłąkanym duszom.

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 16 maja 2009, 21:00

Sabrina, a w kontakt z duchem moga wejsc tylko osoby, ktore maja takie zdolnosci lub te, z ktorymi duch chce wejsc w kontakt czy moze mozna sie tego jakos nauczyc?
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 16 maja 2009, 23:38

ja nie naleze do osob bardzo spostrzegawczych i generalnie nigdy nie wierzylam...
ale pare lat temu szukalam na szybko pokoju do wynajecia i kiedy rozmawialam z panem, ktory wynajmowal pokoje (w akademiku), to mial taka smutna mine i powiedzial mi, ze mu przykro, ze ma dla mnie pokoj. Kiedy sie do niego wprowadzilam, dowiedzialam sie ze mieszkal w nim do niedawna student chory na serce i umarl. Na atak serca, na ulicy. Dlatego sie zwolnil pokoj. Bylo to dla mnie makabryczne, ale po jakims czasie sie zadomowilam. Nic nie czulam i nic nie widzialam, ale non stop bylam na cos chora: nerki, chroniczne zapalenie pecherza, zeby, zoladek... i to zawsze z goraczka, zawsze ostre zapalenia. Moje zycie nie poszlo ani o centymetr do przodu, dreptalam w miejscu, nie mialam zadnego celu. Z drugiej strony chodzilam na imprezy jak inni i wydawalo mi sie, ze tak po prostu musi byc.

Kiedy sie wyprowadzilam do mieszkania, w ktorym sie bardzo dobrze czuje, coraz rzadziej mialam problemy zdrowotne, zaczelam miec tez cele w zyciu. Wiem, ze zmiana otoczenia na mnie tak wplynela. Wiem, ze nie moglam zapomniec o tym studencie, co mieszkal tam przedtem...
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 17 maja 2009, 11:05

natalya, czasem jest także ducha nagle zaczyna widzieć ktoś kto nigdy wcześniej nie miał takich spotkań i podobno w taim przypadku dusza sama chce nawiazać kontakt,bo czegos tam chce np;modlitwy,nie może przejść na drugą strone,czegos nie załatwiła na ziemi...?
Czasem ducha wywołuja ludzie dlal zabawy i potem jest dramat. Seans odbywa sie w grupie osób,jest plansza,z literami i jakies tam inne gadzety [nie wiem jakie] a czasem można sie przez przypadek dowiedzieć [tak jak ja sie dowiedziałam] że posiadam takie zdolnosci i odbywa to sie zupełnie w inny sposób niz widzi sie na filmach.
zajmuję sie tym od 6 lat i nigdy nic złego mi sie nie stało.
Często jest tak,że gdy dusza pozostanie w jakimś miejscu,domu a mieszkaja tam ludzie,pobiera ona od nich energie,żeby dalel mogła "żyć",bo ta dusza mysli że żyje i wtedy ludzie tam mieszkający zaczynaja chorować,nic im sie nie układa,a czasem dochodzi nawet do wiekszych tragedi. Dusza która nie odeszła, widzi czuje,wszystko tak jak człowiek,tylko porozumieć sie z nami nie moze i dla tego rzuca przedmiotami,stuka,puka
. Czesto jest tak że dusza nie widzi ze jest w mieszaniu juz nowy zywy lokator i czasem dusza żyje razem z żywymi i nie wiedza o swoim istnieniu,nie widzą sie,nie wyczuwają.

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 17 maja 2009, 16:55

Sabrina ciarki mnie przeszly, kiedy przeczytalam, co napisalas. Po pierwsze o tym, ze potwierdzilas moje przypuszczenia co do tego, co sie ze mna dzialo przez pare poprzednich lat. Po drugie: co do Twoich niespotykanych umiejetnosci.

Napisz, czy mozna sie od takiego (domniemanego) energobiorcy uwolnic bez wyprowadzania sie? Bo ja nikogo i nieczego dziwnego wokol siebie nie widzialam. Nawet moje sny, to sa zawsze jakies filmy sensacyjne, ale nigdy nie mozna z nich nic wyczytac.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 17 maja 2009, 21:52

majamajamaja, czesto jest tak,że duch mieszka w określonym miejscu,nawiedzia to miejsce i dokucza ludziom tam mieszkajacym.Gdy zmieniesz miejsce zamieszkania to duch pozostaje. Czasem jednak następuje opętanie i w tedy duch zamieszkuje w ciele człowieka. Od takiego ducha nie uciekniesz. Potrzebny jest egzorcyzm i najlepiej odprawiony przez osobę świecką nie księdza. Gdy ksieza wyganiaja ducha z człowieka dzieja sie dantejskie sceny,duch sie trzyma rekami i nogami człowieka,bo nie wie gdzie ma iść i sie boi. Gdy ducha odprowadza osoba swiecka,robi tona innej zasadzie i doprowadza ducha do Światła,do Boga i taki duch bardzo łatwo opuszcza ciało które sobie wypożyczył.
Stąd sie bierze schizofrenia uznana za lekarzy jako choroba psychiczna, rozdwojenie jazni,a to nie jest choroba tylko opetanie przez kilka duchów które przejmują kontrole nad człowiekiem,każą mu robić,mówić niestworzone rzeczy i dla tego co pare dni człowiek taki mówi ze jest kimś innym.
Dobra,ale sie rozpisałam,jeszcze mnie tu za nienormalna wezmą co niektórzy haha. :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
olifczur
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: olifczur » 17 maja 2009, 22:01

Dziewczyny jak sobie Was tak czytam to wydaje mi się,że albo jesteście nawiedzone albo sobie jaja robicie :o Bez obrazy oczywiście, ale ciężko mi jest w to uwierzyć, może dlatego,że nigdy mnie takie coś nie spotkało (na szczęście) a to co piszecie wydaje się być takie... hmmm dziwne? Co najmniej dziwne. Jak z jakiegoś kiepskiego horroru albo coś...
dr Łątkowski 3 marca 2009

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”