Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 10 maja 2009, 20:11

shandapanda pisze:Karolka- uwierz,ze w Polsce nadal jest sie czyms podniecac :roll:

polemizowalabym, dostalam wize bez zadnych problemow. nikt mnie o nic nie pytal, rozmowa z konsulem trawala moze 10min i dostalam wize na 10lat :)

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 11 maja 2009, 00:14

karen'o pisze:
shandapanda pisze:Karolka- uwierz,ze w Polsce nadal jest sie czyms podniecac :roll:

polemizowalabym, dostalam wize bez zadnych problemow. nikt mnie o nic nie pytal, rozmowa z konsulem trawala moze 10min i dostalam wize na 10lat :)
Nie ma co polemizowac, jestes widocznie wlasnie tym WYJATKIEM wiec sie ciesz 8-) Przed moim kolegom cala 4 osobowa rodzina dostala wize a on nie :oops: Jednym sie udaje,innym nie, roznica wciaz jednak ta sama- w UK/IE prosciej jest ja zdobyc niz w PL ;)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 11 maja 2009, 22:19

Nie wiem czy w Ie tak jest latwo jak sie slyszy...znajomi starali sie o wize turystyczna i nie dostali...mimo stalej tu pracy ,mieszkania itp itd....
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 12 maja 2009, 03:04

misialeczek24 pisze:Nie wiem czy w Ie tak jest latwo jak sie slyszy...znajomi starali sie o wize turystyczna i nie dostali...mimo stalej tu pracy ,mieszkania itp itd....
Misialeczek- no widzisz, to ja nie wiem od czego to zalezy :evil: Ja bede miala na papierze zaproszenie i adres osoby do ktorej sie wybieram, ponoc wtedy nie ma w ogole problemu :roll: eh..okaze sie..nie martwie sie tyle o wize,co o to czy dadza mi wolne :?

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 12 maja 2009, 12:49

shandapanda, wiec zycze powodzenia ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 12 maja 2009, 17:33

Ja to nie wiem czy mam sie smaic czy plakac-jedno wiem napewno: poczta ,domyslam sie,ze polska,jest zalosna!
Ledwo moja mama wyjechala ode mnie wyslala mi paczke,jak to moja kochana mama,nazbyt opiekuncza. I wyslala mi rozne pierdolki typu ciuszki do dziecka,masc na cos tam i jak napisala w liscie(KTORY BYL ROZERWANY-PEWNIE PIENIEDZY SZUKALI!!!)ze doklada majtki uciskowe dla kobietek po ciazy,wiece takie elastyczne,dosyc drogie.
I wiecie co??? Nie bylo ich! Normalnie oni te gacie ukradli!!!!!!!!!!! To jest po prostu zalosne!!!!!!!!!! :idea:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 12 maja 2009, 19:02

Londyjka pisze:Normalnie oni te gacie ukradli!!!!!!!!!!! To jest po prostu zalosne!!!!!!!!!!
dlaczego mnie to nie dziwi.....? :roll:
od dawna wiadomo, ze poczta to zlodzieje...jak cos wysylam, to jestem caly czas w stresie dopoki list cy paczka nie przyjdzie :roll: szczegolnie jesli chodzi o paczki z zagranicy...
jak cos wysylam, to cala paczke obklejam tasma :badgrin: gdzie sie tylko da :badgrin: moja mama zawsze sie zali, ze nie moze sie do niej dobrac i przez godzine ja rozpakowuje :badgrin: ale ja przynajmniej mam pewnosc, ze nikt niepowolany jej nie otworzy, bo nie bedzie mu sie chcialo ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 13 maja 2009, 00:43

Londyjka, to sie czesto zdarza...
moja mama kiedys wyslala mi pizame, taka ktora byla gdzies gratis do gazety dodana.
podobala mi sie :-) ale nie moglam jej zobaczyc na zywo, bo nigdy nie doszla :roll:
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 13 maja 2009, 08:36

Londyjka pisze: jak napisala w liscie(KTORY BYL ROZERWANY-PEWNIE PIENIEDZY SZUKALI!!!)ze doklada majtki uciskowe dla kobietek po ciazy,wiece takie elastyczne,dosyc drogie.
I wiecie co??? Nie bylo ich! Normalnie oni te gacie ukradli!!!!!!!!!!:
Jesli dostałas uszkodzona paczke, rozerwany list itp - zareklamowałaś? Z pewnością paczka nie doszła do Ciebie całkowicie rozpakowana - poczta musiała zakładać np. jakies dodatkowe plaby czy zabezpieczenia - po nich idzie dojśc gdzie ja "przeszukiwali"; po za tym różnica wagowa......
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 13 maja 2009, 09:16

Londyjka, powiedz mamie zeby nastepnym razem ubezpieczala paczki, to jest nie duzy koszt - w zaleznosci od wagi paczki - jakies 10-25 zl, a takich paczek nigdy nie ruszaja. Ja nie raz mialam taki przypadek..
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”