shandapanda pisze:Karolka- uwierz,ze w Polsce nadal jest sie czyms podniecac
polemizowalabym, dostalam wize bez zadnych problemow. nikt mnie o nic nie pytal, rozmowa z konsulem trawala moze 10min i dostalam wize na 10lat :)
Moderator: Zespół I

Nie ma co polemizowac, jestes widocznie wlasnie tym WYJATKIEM wiec sie cieszkaren'o pisze:shandapanda pisze:Karolka- uwierz,ze w Polsce nadal jest sie czyms podniecac
polemizowalabym, dostalam wize bez zadnych problemow. nikt mnie o nic nie pytal, rozmowa z konsulem trawala moze 10min i dostalam wize na 10lat :)

Misialeczek- no widzisz, to ja nie wiem od czego to zalezymisialeczek24 pisze:Nie wiem czy w Ie tak jest latwo jak sie slyszy...znajomi starali sie o wize turystyczna i nie dostali...mimo stalej tu pracy ,mieszkania itp itd....

dlaczego mnie to nie dziwi.....?Londyjka pisze:Normalnie oni te gacie ukradli!!!!!!!!!!! To jest po prostu zalosne!!!!!!!!!!

Jesli dostałas uszkodzona paczke, rozerwany list itp - zareklamowałaś? Z pewnością paczka nie doszła do Ciebie całkowicie rozpakowana - poczta musiała zakładać np. jakies dodatkowe plaby czy zabezpieczenia - po nich idzie dojśc gdzie ja "przeszukiwali"; po za tym różnica wagowa......Londyjka pisze: jak napisala w liscie(KTORY BYL ROZERWANY-PEWNIE PIENIEDZY SZUKALI!!!)ze doklada majtki uciskowe dla kobietek po ciazy,wiece takie elastyczne,dosyc drogie.
I wiecie co??? Nie bylo ich! Normalnie oni te gacie ukradli!!!!!!!!!!: