Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 23 kwie 2009, 20:15

Misia Troche sie boje ale on by mi pomogl tylko tyl zafarbowac wiec moze nie bedzie tak zle ;)

Znalazlam podobne na ebayu, zobacz tutaj ja je pocielam tam gdzie sa te spinki i wyszly mi 4 pasemka :-D W sumie to sa tanie a ile mam radochy z nowej fryzurki ;)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 23 kwie 2009, 20:23

londyjka corus sama slodycz. gratulacje.

renusia ty chyba masz depresje wiosenna, przemeczenie.
ja to przechodzilam kilka tyg trmu, pewnie niektore z was pamietaja moje marudzenie.
pewnego dnia oznajmilam ze wyjezdzam =, wsiadlam w samochod i pojechalam do polski- odpoczac. zatrzymalam sie w hotelu zeby rodzinka nie wiedziala, biegalam do kosmetyczki i wydawalam piniadze, siedzialam w restauracjach na mrozonej kawce i bylam generalnie sama musialam sie wyciszyc.
moze obejrzyj jakis film, kup sobie ulybione lody lub owoce, idz na spacer, poczytaj ksiazke i nie sprzataj, daj sobie luz. olej obowiazki niech facet twoj pomoze.
to codzienna monotonia wykancza.
zrobcie we dwoje cos romantycznego..........moze wieczorkiem zrobcie sobie spacer.
to minie, napewno.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 23 kwie 2009, 20:35

renusia, ale sliczny mi kolorek podeslalas 8-) kurcze skoro mowisz ze takie fajne to moze sie skusze :p
bluebeleczka pisze:pewnego dnia oznajmilam ze wyjezdzam =, wsiadlam w samochod i pojechalam do polski- odpoczac. zatrzymalam sie w hotelu zeby rodzinka nie wiedziala, biegalam do kosmetyczki i wydawalam piniadze, siedzialam w restauracjach na mrozonej kawce i bylam generalnie sama musialam sie wyciszyc.
wow super mi by sie przydalo ale ja nie moge sobie tak na wyjazd pozwolic :arrow: praca :!:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 23 kwie 2009, 20:56

bluebeleczka pisze:renusia ty chyba masz depresje wiosenna, przemeczenie.
Calkiem mozliwe :? ostatnie kilka dni naprawde byly kiepskie.
Wszystko mnie drazni, raz jestem wsciekla, raz smutna.
bluebeleczka pisze:zrobcie we dwoje cos romantycznego..........moze wieczorkiem zrobcie sobie spacer.
Najgorsze jest to ,ze on dziala na mnie jak plachta na byka :oops: caly moj stres wyladowuje na nim.
bluebeleczka pisze:pewnego dnia oznajmilam ze wyjezdzam =, wsiadlam w samochod i pojechalam do polski- odpoczac. zatrzymalam sie w hotelu zeby rodzinka nie wiedziala, biegalam do kosmetyczki i wydawalam piniadze, siedzialam w restauracjach na mrozonej kawce i bylam generalnie sama musialam sie wyciszyc.
I to chyba jest opcja dla mnie 8-)
misialeczek24 pisze:renusia, ale sliczny mi kolorek podeslalas kurcze skoro mowisz ze takie fajne to moze sie skusze
Naprawde fajna sprawa. Sa to wloski syntetyczne ale i tak jestem z nich zadowolona. Najlepsze jest to ,ze nie musisz farbowac swoich wlasnych a masz zupelnie inny wyglad 8-)

Otworzylam sobie puszke calsbergera, caly dzien chodzilo za mna piwko ;)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 23 kwie 2009, 21:09

renusia, Ja mam tak samo moj maz obrywa za nic doslownie :oops: nie wiem jak on ze mna wytrzymuje :roll: Miejmy nadzieje ze nam to szybko przejdzie...Podobno slonce poprawia samopoczucie a u mnie go brak wiec stad sie tak czuje :doubt: :|
Zdrowko kochana ja akurat na piwko nie mam ochoty ale moze winko sobie otworze ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 23 kwie 2009, 21:16

misialeczek24 pisze:Zdrowko kochana ja akurat na piwko nie mam ochoty ale moze winko sobie otworze
Ja za winkiem nie przepadam :oops: najchetniej wypilabym zubrowki z soczkiem jablkowym ale nie mam :? Ide zobaczyc czy jest cos ciekawego w tv bo caly dzien siedze przed monitorem ;) Buziaki :-)

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 23 kwie 2009, 21:36

misialeczek24 pisze:ale ja nie moge sobie tak na wyjazd pozwolic praca
rozumiem, to wielka przeszkoda. ja pracuje z moim mezem wiec...........sprobowalby sie przeciwstawic, ale duzo ludzi nie moze zrozumiec jak moglam zostawic mu rowniez dzieci.
czzyzby byl bez raczek i nozek :?:
renusia pisze:Najgorsze jest to ,ze on dziala na mnie jak plachta na byka caly moj stres wyladowuje na nim.
bluebeleczka napisał/a:
hi,hi mialam to samo, czekalam zeby sie zjawil w domu po to zeby go od razu miec dosc. :?

wpadnijcie do mnie na drineczka. wlasciwie jestem tylko ja no i plus moja mala toria ale zaraz idzie spac.
mam margarite i pims'a.

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 24 kwie 2009, 15:09

bluebeleczka pisze:wpadnijcie do mnie na drineczka. wlasciwie jestem tylko ja no i plus moja mala toria ale zaraz idzie spac.
mam margarite i pims'a.
szkoda ze mieszkamy zbyt daleko od siebie...
(angel

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 25 kwie 2009, 03:27

Londyjka, sliczna ta mala naprawde :-)
zastanawiam sie co u samantii ... miejmy nadzieje z jej mala wszystko ok..dlugo nic nie pisze...
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 25 kwie 2009, 11:48

ewelinatroll pisze:zastanawiam sie co u samantii ... miejmy nadzieje z jej mala wszystko ok..dlugo nic nie pisze...
i chyba juz raczej nie napisze.

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”