Znalazlam podobne na ebayu, zobacz tutaj ja je pocielam tam gdzie sa te spinki i wyszly mi 4 pasemka
Moderator: Zespół I

wow super mi by sie przydalo ale ja nie moge sobie tak na wyjazd pozwolic :arrow: pracabluebeleczka pisze:pewnego dnia oznajmilam ze wyjezdzam =, wsiadlam w samochod i pojechalam do polski- odpoczac. zatrzymalam sie w hotelu zeby rodzinka nie wiedziala, biegalam do kosmetyczki i wydawalam piniadze, siedzialam w restauracjach na mrozonej kawce i bylam generalnie sama musialam sie wyciszyc.
Calkiem mozliwe :? ostatnie kilka dni naprawde byly kiepskie.bluebeleczka pisze:renusia ty chyba masz depresje wiosenna, przemeczenie.
Najgorsze jest to ,ze on dziala na mnie jak plachta na bykabluebeleczka pisze:zrobcie we dwoje cos romantycznego..........moze wieczorkiem zrobcie sobie spacer.
I to chyba jest opcja dla mniebluebeleczka pisze:pewnego dnia oznajmilam ze wyjezdzam =, wsiadlam w samochod i pojechalam do polski- odpoczac. zatrzymalam sie w hotelu zeby rodzinka nie wiedziala, biegalam do kosmetyczki i wydawalam piniadze, siedzialam w restauracjach na mrozonej kawce i bylam generalnie sama musialam sie wyciszyc.
Naprawde fajna sprawa. Sa to wloski syntetyczne ale i tak jestem z nich zadowolona. Najlepsze jest to ,ze nie musisz farbowac swoich wlasnych a masz zupelnie inny wygladmisialeczek24 pisze:renusia, ale sliczny mi kolorek podeslalas kurcze skoro mowisz ze takie fajne to moze sie skusze

Ja za winkiem nie przepadammisialeczek24 pisze:Zdrowko kochana ja akurat na piwko nie mam ochoty ale moze winko sobie otworze

rozumiem, to wielka przeszkoda. ja pracuje z moim mezem wiec...........sprobowalby sie przeciwstawic, ale duzo ludzi nie moze zrozumiec jak moglam zostawic mu rowniez dzieci.misialeczek24 pisze:ale ja nie moge sobie tak na wyjazd pozwolic praca
hi,hi mialam to samo, czekalam zeby sie zjawil w domu po to zeby go od razu miec dosc. :?renusia pisze:Najgorsze jest to ,ze on dziala na mnie jak plachta na byka caly moj stres wyladowuje na nim.
bluebeleczka napisał/a:

szkoda ze mieszkamy zbyt daleko od siebie...bluebeleczka pisze:wpadnijcie do mnie na drineczka. wlasciwie jestem tylko ja no i plus moja mala toria ale zaraz idzie spac.
mam margarite i pims'a.