to tak jak ja:P Planujemy slub na wrzesien 2010...myslicie ze zdarze zaklepac jeszcze jakas sale?GosiaczEq pisze:foxxia, uff to dobrze:p bo już sie bałam, że też za rok i że ja taka hej do tyłu z organizacja;d;d;d
Moderator: Zespół I
to tak jak ja:P Planujemy slub na wrzesien 2010...myslicie ze zdarze zaklepac jeszcze jakas sale?GosiaczEq pisze:foxxia, uff to dobrze:p bo już sie bałam, że też za rok i że ja taka hej do tyłu z organizacja;d;d;d

:ochociaż koleżanka mi ostatnio mówiła o jakiejś fajnej sali co ma już cały 2011 rok zarezerwowany :| )

ja myślałam, że będzie tak koło 200zł za osobę ale przeglądając kilka ofert widziałam 130-170zł za osobękarolka69 pisze:A jak to wychodzi cenowo u Was od osoby?

To Twoi rodzice jeszcze nic nie wiedzą :oGosiaczEq pisze:aż sie boję w domu powiedzieć, że wychodzę za mąż, że już sala jest itd.

dobreGosiaczEq pisze:Poza tym on chce 2010, bo wtedy bedzie mu sie latwo rocznice liczylo..spryciula
ja też podobno wybredna jestem i nigdzie nie było takiego pierścionka jak chciałam więc dostałam inny ale też bardzo ładny (tylko za dużyGosiaczEq pisze:Dla mnie ważny jest sposób w jaki to zrobi, a dla niego jakość pierścionka (bo w jego rodzinie się wszyscy na tym znają, jakie zloto ile karatow itp) i nie możemy się dogadaćbo ja mówię, że może być i plastikowy bylebym zapamietala ta chwile do konca zycia.. a on i tak swoje