Wychodzę za mąż cz.II

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 24 kwie 2009, 10:22

GosiaczEq pisze:foxxia, uff to dobrze:p bo już sie bałam, że też za rok i że ja taka hej do tyłu z organizacja;d;d;d
to tak jak ja:P Planujemy slub na wrzesien 2010...myslicie ze zdarze zaklepac jeszcze jakas sale? :oops:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 24 kwie 2009, 10:45

karolka69, a chcecie w Polsce,tak? to zależy w jakim mieście i wydaje mi się że sala zawsze się jakaś znajdzie tylko czy chcesz mieć w "jakiejś" sali czy w superaśnej ;) w krakowie np nie ma bata żebym fajną salę zarezerwowała na przyszły rok :doubt: dlatego na spokojnie za 2 lata może coś znajdę (chociaż koleżanka mi ostatnio mówiła o jakiejś fajnej sali co ma już cały 2011 rok zarezerwowany :| )
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 24 kwie 2009, 10:54

chociaż koleżanka mi ostatnio mówiła o jakiejś fajnej sali co ma już cały 2011 rok zarezerwowany :| )
:o

ja na szczescie jestem z malej miejscowosci, a sal jest nawet troche ;) jesli polece w lipcu do polski to sie przejde. Obym cos znalazła :!:

A jak to wychodzi cenowo u Was od osoby? :oops:
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 24 kwie 2009, 11:03

karolka69 pisze:A jak to wychodzi cenowo u Was od osoby? :oops:
ja myślałam, że będzie tak koło 200zł za osobę ale przeglądając kilka ofert widziałam 130-170zł za osobę :-)

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 24 kwie 2009, 11:12

GosiaczEq, to pewnie też zależy gdzie, bo wiadomo że i 500zł od osoby się znajdzie ;) ja poszukuje takiego lokalu coby miał pokoje do spania jeszcze bo rodzina chłopa z daleka będzie przyjeżdżać :doubt:

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 24 kwie 2009, 11:37

k_asiaczek, u mnie jest tak, że wszyscy śpiący są po mojej stronie, bo biorę ślub daleko od swojego miejsca zamieszkania. Sale zarezerwowaliśmy w lutym czyli pół roku przed ślubem. A moi goście będą spać dwie ulice dalej, bo ktoś wynajmuje pokoje u siebie w domu. Więc będą mieli ciszę i spokój.
GosiaczEq, nawet jakbyś studiowała w swoim mieści, to i tak byś miała znajomych z całej Polski (u mnie tak jest :-D)
GosiaczEq pisze:aż sie boję w domu powiedzieć, że wychodzę za mąż, że już sala jest itd. :roll:
To Twoi rodzice jeszcze nic nie wiedzą :o :?:
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 24 kwie 2009, 13:06

GosiaczEq pisze:Poza tym on chce 2010, bo wtedy bedzie mu sie latwo rocznice liczylo..spryciula :-D
dobre 8-)
GosiaczEq pisze:Dla mnie ważny jest sposób w jaki to zrobi, a dla niego jakość pierścionka (bo w jego rodzinie się wszyscy na tym znają, jakie zloto ile karatow itp) i nie możemy się dogadać :-) bo ja mówię, że może być i plastikowy bylebym zapamietala ta chwile do konca zycia.. a on i tak swoje :-D
ja też podobno wybredna jestem i nigdzie nie było takiego pierścionka jak chciałam więc dostałam inny ale też bardzo ładny (tylko za duży :badgrin: ), co do sposobu to zawsze trąbiłam że ma to być coś wyjątkowego ale że oświadczyny wyszły na szybko żeby jeszcze przed jego wyjazdem to nie było to nic specjalnego :roll: no ale jak to mówią-najważniejsze, że się oświadczył ;)

Awatar użytkownika
doma1982
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doma1982 » 24 kwie 2009, 13:27

GosiaczEq to ja widze, ze mialas podobna sytuacje do mnie ;) Mielismy juz zerezerwowana sale i zespol a oswiadczyn i pierscionka jeszcze nie bylo!!! Wszystko ustalalismy latem 2008r. a oswiadczyny byly na bozenarodzenie dopiero.Moj facet tez mial bzika na punkcie pierscionka (musial byc koniecznie z brylantem), a znalezc sliczny pierscionek i jeszcze w rozsadnej cenie z brylantem bylo naprawde ciezko :? Same jakies takie cienkie te pierscionki i zwyczajne byly.......na ale wkoncu sie udalo i znalazlam swoj ideał 8-)
Ślub bierzemy 4 lipca 2009 i praktycznie mamy juz wszystko zalatwione, same drobiazgi nam zostaly typu: fryzjer, bukiet itp. Za osobe bedziemy placic ok.130zł, wiec nie jest zle, a sala naprawde super.
Trzeba mieć to wyczucie, to minimum, ten takt, komu trzeba, komu można, komu nie, komu tak. Bowiem każda kobieta dobrze o tym wie: komu trzeba, komu można, komu tak, komu nie:)))

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 24 kwie 2009, 13:31

ja miałam swój wymarzony ale "podobno" takich nie ma :| tylko w aparcie są a ja nie chciałam pierścionka za 2 czy 3 tysiące :roll: ale nie narzekam bo też jest ładniutki tylko mały trochę (w sensie ogólnym a nie że za mały ;) ). no i rozmiar za duży był i go do zmniejszenia oddałam :roll:

a powiedzcie mi dziewczynki za co się najpierw zabrać? sala, kościół, orkiestra, fotograf :| bo sukienkę to chyba na samym końcu będę kupować

Awatar użytkownika
doma1982
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doma1982 » 24 kwie 2009, 13:45

My najpierw rezerwowalismy sale i orkiestre, bo to najwazniejsze i ciezko z terminami wiec im szybciej tym lepiej. Nastepnie nauki przedmalzenskie warto zrobic,zeby miec z glowy i dogadac sie z ksiedzem co do terminu i godziny ceremoni. Suknie zamawialam juz na swieta bozego narodzenia ale odbieram dopiero dwa dni przed weselem. Fotografa tez zamawialam juz w grudniu, zeby miec pewnosc ze nikt nie zajmie terminu. To chyba wszystko z tych wazniejszych spraw, reszte robilismy stopniowo i pomalu ;)
Trzeba mieć to wyczucie, to minimum, ten takt, komu trzeba, komu można, komu nie, komu tak. Bowiem każda kobieta dobrze o tym wie: komu trzeba, komu można, komu tak, komu nie:)))

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”