ty lobuziaczku hihihi no sloneczka ostatnio nie brakuje hihihirenusia pisze: Wczoraj caly dzien siedzialam na ogrodku a teraz cycki mam spalone
no wlasnie... w Wawie jak rodzily moje znajome i siostra to musialy placic za epidural.....Londyjka pisze:A co do epiduralu,jak mowisz,ze to jest karalne gdy trzeba za niego placic,no wlasnie,niby tak ale nikt sie jakos tym nie przejmuje i o tym tez jest glosno...
mojej sis tak dziecko wypychali- przy pomocy rak z brzuszka ze mial duuzo problemow jak sie urodzil... na szczescie bylo minelo i jest juz wszystko okay...
Londyjka,
a ty sie nie denerwuj tylko pisz jak tam Mia sie czuje?
pewnei ze sa rozne... to nie od kraju zalerzy tylko od doswiadczenia i wiedzy doktorkowturek.mg pisze:a porody w Pl są różne, ja miałam salę jednoosobową wszyskie wygody, jeden z najlepszych szpitali w Wawie
ale mysle ze wieksza wiedze ma jednak ktos kto rodzil w pl czy w innym kraju a nie ktos "teoretycznie" studiujacy kto przeczytal pare ksiazek i rzuca posh tekstami...
renusia, a wlasnie ..dawno temu mialas operacje? bo ja chyba niemoge opalac swoich nabytkow przez rok? ale niewiem wlasnie czy to prawda?
musze zapytac doktorka