ja zawsze chciałam iśc na medycyne, od małego wiedzialam ze bede lekarzem, ale wszystkie moje plany runeły kiedy sie nie dostałam do tego LO co chciałam

miałam iśc na mega profil biologiczno-chemiczny a dostałam sie do innego LO do klasy z wykładowym jez. angielskim, w zwiazku z tym ze połowa przedmioów była po angielsku to moja biola, chemia i fiza nie były na takim poziomie ze mogła bym zdać egz na studia medyczne

a korki z trzech przedmiotów dodatkowo jakos mnie przerażały bo brałam juz lekcje z niemca, angielskiego i tak zamiast medycyny studiuje stosunki międzynarodowe, niby sie ciesze bo bardzo lubie polityke ale jednak medycyna to moje niespełnione marzenie

teraz jdnak żeby chociaz jakos sie udobruchać rzucam sie na pomoc wszystkim poszkodowanym, pomagam jak widze jakieś wypadki, gdy kots zasłabnie, umiem udzielać pierwszej pomocy więc ciesze sie chociaz z tego :D
teraz chce sie zapisać na kurs ratownika drogowego tylko nie bardzo moge znależc jakis fajny kurs :?
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli juĂâÂż po i bardzo szczĂĆÂŞĂâÂśliwa:)