Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 21 cze 2005, 01:39

Kate :)
Wygrałaś. Stawiam kawkę przy okazji (może zjazdu forumowiczek), a moze i cos więcej.
Załączam nagrodę :wink: http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... k/jeep.gif
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 21 cze 2005, 02:40

Agatapas - cieszę się , że w sumie jesteś zadowolona :) . Ktoś dla mnie bliski tez jest radcą i wiem jak trudno jest to osiągnać i ile wysiłku kosztuje :shock: .
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
kate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: kate » 21 cze 2005, 16:47

Wicherek dzięki za furę, a reszta na zjeździe :wink: :lol:.

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Post autor: Dominicana » 18 lip 2005, 23:21

Hej my tu tak gadmy i gadamy a w sumie fajnie byloby znać nasze zainteresowania, jestem ciekawa waszych kierunków studiow, pracy i planów, podzielmy sie tym a może jeszcze lepiej sie przez to poznamy :D

Ja studiuje stosunki międzynarodowe, specjalizacja: dyplomacja. (4 rok)
chcialabym pracowac w jakiejs organizacji miedzynarodowej, albo na placówce ale tu trzeba miec nie tyle wiedze co dobre "plecy" :wink:

Interesuje sie polityka, szczegolnie sprawami miedzynarodoymi, jak sie wejdzie w temat głebiej to naprawde w niektorych kwestiach polityki i powiązan mozna niezle zaskoczyc, kreci mnie kultura dalekiego wschodu, kiedys chcialam studiowac filologie orientalna ale rodzice wybyli mi to z głowy :?
Chciałabym kiedys napisac książke o podwojnej moralnosci- jaka panuje w swiecie polityki :twisted: kto wie może kiedys :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 18 lip 2005, 23:28

byl juz podobny temat- nie wiem czy bedziemy sie powtarzac....

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 08 sie 2005, 19:54

ja zawsze chciałam iśc na medycyne, od małego wiedzialam ze bede lekarzem, ale wszystkie moje plany runeły kiedy sie nie dostałam do tego LO co chciałam :evil: miałam iśc na mega profil biologiczno-chemiczny a dostałam sie do innego LO do klasy z wykładowym jez. angielskim, w zwiazku z tym ze połowa przedmioów była po angielsku to moja biola, chemia i fiza nie były na takim poziomie ze mogła bym zdać egz na studia medyczne :evil: a korki z trzech przedmiotów dodatkowo jakos mnie przerażały bo brałam juz lekcje z niemca, angielskiego i tak zamiast medycyny studiuje stosunki międzynarodowe, niby sie ciesze bo bardzo lubie polityke ale jednak medycyna to moje niespełnione marzenie :cry: teraz jdnak żeby chociaz jakos sie udobruchać rzucam sie na pomoc wszystkim poszkodowanym, pomagam jak widze jakieś wypadki, gdy kots zasłabnie, umiem udzielać pierwszej pomocy więc ciesze sie chociaz z tego :D
teraz chce sie zapisać na kurs ratownika drogowego tylko nie bardzo moge znależc jakis fajny kurs :?
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Sarka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Sarka » 08 sie 2005, 23:57

a ja jako mała dziewczynka marzyłam o tym by zostać tancerką,
Tanczyc sie nauczyłam-ale tancerką nie zostałam...W wieku 16 lat zamarzyłam sobie-,ze zostanę aktorką,..i marzenie zrealizowałam(realizuje) chcoiaz w miedzy-czasie otarłam sie rowniez o lazenie po deskach,co niestety zawod aktorki dyskredytuje..ale co tam,zycie mam przed soba;-)

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 09 sie 2005, 00:24

a ja spelnilam swoje marzenia choc okrezna droga ale robie to co chcialam , marzylam o salonie odnowy biologicznej, wizazu, kosmetyce, stylizacji ale jako pilna uczennica poszlam na studia ekonomiczne teraz jestem Pania mgr. a i tak robie co innego.
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
Alma
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Alma » 09 sie 2005, 21:48

jak byłam mała chciałam być piosenkarką (niestety fałszuję :lol: ), potem nauczycielką (no cóż do nauki nie byłam pierwsza :lol: ) w szkole średniej modelką (nierealne :( ) a w końcu skończyłam studia i jestem jak to mówią na "swoim". Teraz to znowu chciałabym się uczyć :) . Tak to jest jak jestes w szkole to chcesz juz pracowac, jak pracujesz to chcesz się uczyć. Przynajmniej ze mną tak jest :)

Awatar użytkownika
Kasienka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Kasienka » 10 sie 2005, 14:33

moim marzeniem , jest hodowć konie arabskie, szczególnie te z rodu kuhilan afas or.ar.

ale póki co pozostaje to w sferze marzeń:))
ale co tam marzyc trzeba:))
http://s34.photobucket.com/albums/d127/ ... 417064.jpg
Konie to stworzenia wprost z Edenu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”