Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 14 sty 2009, 18:34

Samanthii pisze: OPERACJE ROBIE TYLKO I WYLACZNIE DLA SIEBIE SAMEJ
dokladnie, dlatego ja niechcialam by ktokolwiek wiedzial i niehcodze z cyckami na wierzchu by kazdy mogl to dostrzec jednym spojrzeniem
Samanthii pisze: ...kurde, to chyba przez bejbika zmieniam styl :p ...
hihihi mozliwe, ja sie zmienilam o 180 stopni jak zostalam mamciem hihihihi

ide sie uczyc moje drogie.....
booozzze ile nam zadali znowu,jakies wypracowanie bleee
jeszcze moj szkrab taki dzis nienosny....niemam nawet glowy do ksiazek :|

pozdrawiam Was ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 14 sty 2009, 21:27

Dzieki dziewczyny za wsparcie

Dzis mnie ten pajac w pracy oszukal.
Umawialam sie z nim na calkiem inne pieniadze a calkiem co innego dostalam...
O ile kolezanke zdzierze bo nosi usta to to co zawsze chcialam delikatnie poprawic i nikt mi satysfakcji z tego nie odbierze, tak dorabiania sie moim kosztem nie...
Napracowalam sie jak osiol i to za taka kasehttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ysz_na.GIF
Robie jutro zadyme.

Wiecie z tym upiekszaniem sie jest roznie...
Nie sztuka jest zrobienie zabiegu.
Wazne zeby zrobic zabieg z umierem zeby sobie nie zaszkodzic :-) i zeby dostrzec w sobie pozytywne strony 8-)
zrobilm nos i procz bardo delikatnego ostrzykniecia ust nie zamierzam nic robic bo sie sobie podobam :-)
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 15 sty 2009, 12:49

wiecie co ja też jak powiedziałam bliskim o operacji to sienasłuchałam że po co mi to ,JA TO ROBIE DLA SIEBIE SAMEJ TO MOJE CIAŁO I CHCE DOBRZE WYGLADAC I UBIERAC SIE WE WSZYSTKO NA CO MAM OCHOTE BO JAK NARAZIE TO NIESTETY NIE MOGE ZE WZGLEDU NA MOJA OPONE
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 15 sty 2009, 16:04

dziewczyny musze sie wam pochwalic, ze wlasnie dostalam propozycje pracy w firmie w ktorej chcialam pracowac applaus applaus applaus ,dali mi najlepsze warunki i prace zaczynam w srode :-D KONIEC PRZYMUSOWYCH WAKACJI

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 15 sty 2009, 16:22

czarnulka21, no gratuluję!!! a wakacjami sie nie przejmuj w pracy czas szybko biegnie i zaraz urlop będzie za pasem, a jak wtedy wakacje daja radość!! ;)
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 15 sty 2009, 16:43

Samanthii pisze:moim zdaniem wszedzie znajda sie swinie i chamy...
...i niewazne czy anglik czy amerykanin, czy szwajcar...
dokladnei Sam...ale mimo wszystko powiem Wam ze najgorsi sa dla nas nasi rodacy...jak sie juz taki przyplata...zwlaszcza baba...to pierw sie przymila a pozniej jak ma juz o tobie troszke wiadomosci jedzie ile sie da...tylko u mnie tu krotko...ja sie jednego nauczylam...a raczej ludzie mnei nauczyli...nie szanujesz mnie i ode mnie szacunku nei dostaniesz! I czasem mi glupio ,ze musze do ich pozimu zejsc i jakis tekst rzucic by poszlo w piety... takie sorry za slowo suki czasem sie przyczepia...ze wstyd mi byc w ich towarzystwie gdzeis w srod ludzi...i czasem dziekowalam Bogu,ze nie rozmawialy po neimiecku,bo bym sie ze wstydu spalila... Kadzdego obgadaja,kazdemu latke...a jak nie daj Boze jakas laseczka...i jeszcze do tego w ich wieku to juz koniec... Najlepsze kiedys umowilam sie z dziewczynami z nudow na wypadzik babski... powiedzialam ze dojdzie moja kolezanka...wiec zaczely sobie pogaduszki...bla bla o wszystkim i o kazdej.... i wchodzi moja kolezanka....lasencja,ze faceci slinotok puscili... nie zobaczyla nas odrazu...ale moje "znajome" tak...i polecialy po niej tak,ze mi a rzadko to sie zdarza szczeka opadla... lacznie z tym ze ktoras wie ze ona w burdelu pracuje...( :o a ona skromnie ubrana,ale laska!)... zanim do nas doszla ja wsalam od stolika,ze dziekuje im bardzo za towarzystwo...i moga teraz mnie dodatkowo obgadac...bo wychodze z ta "dziwka"...bo jest moja kolezanka...i dla ich wiadomosci jest byla modelka i kierowniczka w Burdelu ...zwanym w Niemczech Deutche Bank....Kolezanka nie wiedziala dlaczego ja za ramie szybko wyprowadzam...cos tam na predce wymyslilam...ale palilam sie w srodku z jakimi ja babami sie zadawalam... teraz mam spokoj...mam znajomych,ale widze,ze nei ma zazdrosci,baby nie robia glupich min,tekstow plytkich nie rzucaja...a jak ktoras z nas jest gdzeis sama bez mezczyzny...pchaja swojego ...idz zatancz z nia...
Ale zazdrosc wszedzie jest...i nie tylko u kobitek...

Nie ma co mowic innym co zamierzamy robic...to nasza sprawa...i osobiscie mam dosc tekstow o moje piersi...jak mi pare miesiecy temu znjoma puscila tekst typu o cycki sobie powiekszylas... i to jeszcze w towarzystwie...mowie jej ze gdyby byla facetem bym zrozumiala jej euforie a tak nie wiem czy mam wyczuc zazdrosc czy podtekst erotyczny...ale ja nie zmienilam preferencji hmmm ;) Nie wiem moze jestem dziwna,ale jakby mi kolezanka sama cos nie powiedziala...bylby dla mnie temat tabu...
Pisalam kiedys w moim watku ze nie chce swoich fotek wkladac...bo moje "znajome" je wyciagaja stad....i oczywiscie jakie to ja cycki sobie zrobilam....lacznie z tym,ze na polskiej imprezce bylam....a panie widzialysmy twoje cycki...Boze co za ludzie :| ...mysle sobie znowu sie zyczyna... wiec jak to ja znowu pod impulsem...a to juz wam nie musze pokazywac! A one...jedna z druga...be jak mozna,sztuczne...a mezus jednej z nich podchmielony...a moglabys pomyslec o tym,bo ciagle Anki cycki ogladasz....towarzystwo ryknelo smiechem... 8-) Tak czy inaczej minelo kilka miesiecy...a kobieta do mnie dzwoni czy moge dac jej namiary...bo tez chce zrobic sobie... :|
Vodia pisze:Zawsze myslalam o emigracji. Od malego...
zrob to kiedys...z dobrym wyksztalceniem masz lepszy start...tylko okres gdzie chcesz...pod katem jezyka...i swiat do ciebie nalezy!

Ps.dopisze tylko ze na emigracji...ciezko jest...chce sie miec kontakt ze "swoimi"ale spotkac dobrych i wartosciowych ludzi jest bardzo cietko...dlatego ciesze sie ze jestescie tutaj..nawet jak jeszcze nie wyemigrowalyscie :p

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 15 sty 2009, 16:47

groszek dziekuje. Masz racje w pracy czas szybko leci wiec nie zdaze sie dobrze przyzwyczaic do nowej roboty a juz bedzie czas wziac wakacje hehe. Na szczescie w maju moja mamka przylatuje w odwiedziny a w sierpniu moj brat z dziewczyna :) bardzo sie ciesze bo nie widzialam mamy juz 3 lata a brata 4 :( Wiec chyba zabiore ich na przejazdzke do Miami applaus

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 15 sty 2009, 16:51

czarnulka swietna nowina! Gratuluje 8-)

Co do operacji to ja mam podobnie :? Planowalam cycuchy i brzusio a teraz jak naczytam sie o tych noskach, usteczkach, lipo itp to co rusz wynajduje sobie cos nowego do poprawki :roll:
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 15 sty 2009, 16:55

czarnulka21 pisze:dziewczyny musze sie wam pochwalic, ze wlasnie dostalam propozycje pracy w firmie w ktorej chcialam pracowac ,dali mi najlepsze warunki i prace zaczynam w srode KONIEC PRZYMUSOWYCH WAKACJI
gratuluje i az tutaj czuc ze sie cieszysz!!!!

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 15 sty 2009, 16:58

czarnulka21 pisze:wlasnie dostalam propozycje pracy w firmie w ktorej chcialam pracowac
gratuuulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vodia pisze: Umawialam sie z nim na calkiem inne pieniadze a calkiem co innego dostalam...
co za cham!! wykloc sie o swoje bo czasami jak sie czlowiek nie upomni to go oszukac chca! powodzenia.
Anielicanrw pisze:Tak czy inaczej minelo kilka miesiecy...a kobieta do mnie dzwoni czy moge dac jej namiary...bo tez chce zrobic sobie... :|
ha ha ha bo tak to jest ze ludzie z zazdrosci krytykuja... a sama pewnie po nocach nie spala bo jej sie marzylo duze biuscie :badgrin:

ja pamietam taka sytuace x x x lat temu jeszcze w PL w sklepie stala babka i expedientka sie jej prosto z mostu zapytala czy robila biust bo miala taki piekny dekolt, cycolinka odpowiedziala ze tak,byla przeszczesliwa ale po wyjsciu ze sklepu nie zostawily na niej expedientki suchej nitki...
tak sobie wtedy pomyslalam ze zazdrosc kieruje tym co mowia tacy ludzie...
wtedy wiedzialam ze jak kiedys uzbieram na cycki to nikomu o tym nie powiem
bo otoczenie skrytykowaloby mnie baardzo ostro i bezwzglednie
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”