ja polka,on....obcokrajowiec

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
doneczka11
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doneczka11 » 06 sty 2009, 13:38

Dziewczyny, ja się tylko wtrące i spytam czy któraś z Was była (albo zna kogoś kto był) kiedyś w związku z Azjatą? Chodzi mi głównie o tych skośnookich-Japończyków, Koreańczyków, Chińczyków itp. :-)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 06 sty 2009, 13:54

doneczka- :badgrin:
czytasz w moich myslach normalnie !!! o to samo mialam tutaj zapytac... :oops: ;)

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 06 sty 2009, 15:25

doneczka11 moja kolezanka jest z Azjata od 4 lat i jest im ze soba bardzo dobrze. Bardzo towarzyski chlopak pare razy bylismy z nimi w gorach i byly to jedne z najlepszych wyjazdow. Ale znowu tak jak Sam powiedziala wczesniej to zalezy od tego jakim kto jest czlowiekiem.
annoush nie obrazam narodu twojego meza tylko pisze o nim prawde. Na szczescie nie wszyscy Polacy sa tacy jak ty ,bo gdyby tak bylo to Polski juz dawno nie bylo by na mapach. Sprzedalabys sie za glupi usmiesz .I kto tu ma siano w glowie ?
A o sponsorowaniu i naszej sytuacji nie masz zielonego pojecia wiec nie rozumiem po co sie wogole odzywasz. Bo skad ty niby wiesz ze mojego meza wiza byla niewazna w momencie kiedy zaczelismy sponsoring?A skoro oboje mamy juz pozwolenie na prace to chyba adwokat tez nie byl taki najorszy??

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 06 sty 2009, 17:23

nie bede czytac tego co piszecie, bo nie mam czasu,
proszę aby skończyly sie prywatne wycieczki..............

wiec lepiej chyba bedzie jak postaracie sie wrocic do tematu :badgrin:
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
doneczka11
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doneczka11 » 06 sty 2009, 20:30

Czarnulko, ci Twoi znajomi są małżeńswtem? Jakiej on jest narodowości,a jakiej ona? :-D jak się poznali? :-D :-D

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 06 sty 2009, 20:39

cyryl-bea pisze:wiec lepiej chyba bedzie jak postaracie sie wrocic do tematu
...i prosilabym od siebie bo zle sie to czyta...a temat mimo wszystko ciekawy...nie obrazajcie sie nawzajem dziewczyny... ;)

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 06 sty 2009, 22:30

Mam kolezanke ktora ma meza greka....wpada z tego co wiem czasem na forum moze sie odezwie i powie...maja niemaly staz wiec chyba dobrze im sie zyje... 8-)

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 06 sty 2009, 22:49

doneczka11" oni nie sa jeszcze malzenstwem ,ale chyba wszystko ku temu zmierza bo sie zareczyli jakis czas temu. On jest Azjata a ona Polka . Poznali sie u znajomych na przyjeciu urodzinowym.
cukiereczek znajomej siostra miala meza Greka z tego co slyszalam wszystko bylo oki dopuki za niego nie wyszla i nie wyprowadzili sie w jego strony. Pozniej pojawilo sie dziecko,on zaczal byc zazdrosny,pare razy ja pobil,grozil ze nie odda jej dziecka jak od niego odejdzie i takie tam. W kazdym badz razie ona spakowala maluszka i w nocy uciekla do Polski, rozwiodla sie i podobno prowadzi normalne zycie. Ale moze to ona miala takiego pecha ze trafila na jakiegos psychola.

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 07 sty 2009, 19:21

czarnulka21 pisze: cukiereczek znajomej siostra miala meza Greka z tego co slyszalam wszystko bylo oki dopuki za niego nie wyszla i nie wyprowadzili sie w jego strony. Pozniej pojawilo sie dziecko,on zaczal byc zazdrosny,pare razy ja pobil,grozil ze nie odda jej dziecka jak od niego odejdzie i takie tam. W kazdym badz razie ona spakowala maluszka i w nocy uciekla do Polski, rozwiodla sie i podobno prowadzi normalne zycie. Ale moze to ona miala takiego pecha ze trafila na jakiegos psychola.
Znam identyczny przypadek znajoma zwiazala sie z grekiem, mieli trojke dzieci , zyli w grecji i coz malzenstwo wspomina jako koszmar. Byl totalnie zazdrosny , do tego doszlo , ze nie mogla wychodzic swobodnie z domu, najlepiej jakby siedziala , gotowala i rodzila dzieci.

Teraz juz sa sporo lat po rozwodzie.

Ale bylo mowa o azjatach, znam ich sporo i moge powiedziec , ze ze wszytskich narodowasci z jakimi mialam stycznosc , sa to najmilsi i najżyczliwsi ludzie 8-)

Awatar użytkownika
doneczka11
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doneczka11 » 07 sty 2009, 20:06

Poli ja dokładnie to samo mogę stwierdzić! Zawsze uśmiechnięci, uprzejmi, bardzo życzliwi, ich własne dobro jest zawsze na ostatnim miejscu.. Do tego mega pracowici ;) :-D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”