Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 28 paź 2008, 11:47

muflon2121 pisze:Ale d..a to od tej szpilki boli, tak?
Mam nadzieję ,że od moich żartów nic nikogo nie boli !!! PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08

Ulli ,fajne z tym spaniem w pracy,usmiałam się. :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Życzę Wam wszystkim miłego i uśmiechniętego dnia [smilie=kiss of love.gif]

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 28 paź 2008, 13:16

eeee, stwierdzenie było ogolne :-)
Dobra, daję se siana z tematem krytyk.

Link jest fajny. tak to jest z tymi randkami. trzeba czy stale partnerów zmieniać. Ale znowu Hiv i inne zagrożenia. nawiasem powiedziałam niedawno ślubnemu, że mógłby mi wynik testu ma hiv pokazać , bo ja mu w kazdej chwili mogę :badgrin:

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 28 paź 2008, 13:26

Szkoda mi było czasu na spanie. Miałam magazynek na druki, więc na zmianę z koleżanką w tym magazynku robiłyśmy na drutach :p . Ile "arcydzieł" tam powstało!! :badgrin: W szufladzie miałam modelinę , z której robiłam korale i broszki.Potem to oddawałam do butików {lata 90}. Ile ja miałam wtedy forsy!!!!Na kilka liftingów dodatkowo zarabiałam w pracy.

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 28 paź 2008, 14:17

zmiana tematu...... co powiecie na dalsze upiększanie, ja zrobiłam permanentny i jestem bardzo zadowolona ;) polecam, jak dla mnie super sprawa, fajnie jak starszej pani w pracy młode laski mówią: ale ty super wygladasz....dzisiaj słyszałam to kilka razy :-)

Babino, prosze powiedz mi czy sok z marchewki mozna przedawkowac? bo ja nie mam umiaru......

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 28 paź 2008, 14:39

a co konkretnie robiłaś : oczy? brwi? bo ja sobie tak luźno dywaguję czy by brwi nie zrobić. Warg jakoś sie boję

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 28 paź 2008, 15:00

muflon2121 pisze:oczy? brwi?
najpierw zrobiłam brwi i dolne kreski a nastepnie po 2 latach brwi, dolne i górne.

Brwi wyszły super, bardzo naturalnie, kreski również, mam zrobione cieniuteńko w linii rzęs.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 28 paź 2008, 15:26

Dana 2 kochana zrob zdjecia oczek i wstaw, ja miałam permanentny / kreski na powiekach/ przed plastyka powiek. Trzyma mi juz dwa lata ale teraz po plastyce chciałabym juz inaczej, ciekawe jak Tobie zrobiła.

Odnosnie picia soku z marchewki moja kolezanka twierdzi,ze dostala takiego uczulenia,ze leczy sie juz trzy tygodnie. Dermatolożkaa powiedziała jej, że to z powodu jakiejs chemii. Koleżanka mowi,ze może ta marchew była bardzo pryskana, ale to uczulenie wyszlo jak wystawiła się na słonce, kiedys w pażdzierniku jak tak było ciepło.

Napisz jeszcze ile zaplaciłas ?

Ja za kreski na powiekach gornych i dolnych 800 zl a normalnie kosztuje 900 zł. Oczy mi spuchły, bolało, chyba gorzej jak lifting, słowo honoru, horor a miałabym ochote na usta
ale tylko na obwodkę ust.

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 28 paź 2008, 15:54

Kwiatuszku nie mogę wysłac zdjecia bo nie ma kto zrobic, a i wiesz co próbowałam telefonem w lusterku i jakies mi żółte kąciki powiek wyszły, na pewno ta marchewka :cry:
(no ale nic to juz marchewka przygotowna wiec pije dalej - mało tego zaraz ugoszczę koleżankę :badgrin:

mnie pierwszy raz jak robiła to spuchły, dlatego robie zawsze w piątki, nastepne razy juz sa mniej bolesne.
Ja płaciłam znacznie taniej, w tej chwili za poprawkę brwi i dolnych kresek + dodatkowo kreski górne 560 zł. Poprawka za m-c bezpłatna.
Permanentny na oczy to super sprawa, ja mam nieciekawe zarówno brwi jak i powieki, w tej chwili nie martwię sie wcale makijazem, maluje tylko cieniutko kolorowym ołówkiem dolna i lekko górna powiekę. Ołówek wchodzi tak jak by w miejsce po kresce, nie umiem tego wytłumaczyc ale jest fajnie, no przynajmniej dla mnie. POza tym oko jest wyrażniejsze

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 28 paź 2008, 16:53

No własnie chcialam podpatrzeć jakto u innych robią ale jak nie mozesz to trudno.

życzę Wam smacznego.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 28 paź 2008, 16:58

Kwiatuszku a na forum u innych juz obejrzalas?
Beata-Malgorzata tez jak wspomne wstawiala swoje fotki
http://www.beautywpolsce.com/forum/view ... c&start=30

do makijazu permanentnego jest specjalny topik

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”