Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 28 paź 2008, 00:08

Sabrina akurat jesli chodzi o ewewawa to nie zrozumialas o co tam chodzi z mocherowymi beretami.
Absolutnie nie chodzi o nas.
Niewazne ...,nie ma co bic piany i sie podniecac.Nie nakrecajmy juz.
Ogolnie mowiac taki wniosek z pogaduszek i tych wszytskich tematow ,z postow ewywawa i z postow naszych ,ze nie ma co sie za bardzo wyzewnetrzniac na forum.Opowiadac o swoim prywatnym zyciu.
Po co i na co? Ze sobie ktoras ulzy?Slowo daje lepiej to zrobic na ucho zaufanej przyjaciolce jesli juz mamy takie parcie na wyzalanie ,wyznania.Lepiej tak niz roznym cudakom siedzacym w necie ,adminom ktorzy ciebie podsumuja ,pannom ktore przeczytaja nic nie napisza, a w myslach skrytykuja.
Tez nieraz pochorowalam na szczerosc,a nie warto .Ekshibicjonizm to choroba, heheh trza sie leczyc.
A najlepsza terapia jest wlasnie forum.
Ja juz teraz wiecej czytam niz pisze.Nie chce mi sie pisac.Przychodzi chyba takie zmeczenie,na temat operacji wiem tyle ile powinnam,na pytania powtarzajace nie ma sie ochoty odpowiadac,wzruszam ramionami.
Tez sobie mysle,a mi to lotto banicja z forum albo zakaz pisania ,skoro juz i tak jestem wypalona :badgrin:
Ewawawa plastikowa lalka nie jest:)to sensowna dziewczyna

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 28 paź 2008, 08:07

taaa. Masz racje Ulli, ale.
Wszyscy co siedzą w necie w miarę od czasu jego ekspansji zdązyli przez pewne prawidła przejść, sparzyć się ale i zaobserwować prawidłowości, które może mniej rzucają się w oczy w realu. to znakomita edukacja socjologiczna .
Jednakże obowiązuje ważna zasada: admini nie krytykują uczestników swojego własnego forum. jak trzeba - tna, w razie lamentów wyjasniają za co bez wdawania sie w zbedne gadki. Nie będe szerzej wyjasniać, bo to temat na dysertację. Ale obowiązuje zasada: ja tu jestem gospodarzem i pilnuję aby goście się dobrze czuli. Mogą się spierać między sobą, ale ja, jako gospodarz im w progu nie oznajmiam, że się do mnie w odwiedziny do d... ubrali. Jak ich do siebie zapraszam, to mnie obowiazuje neutralność.

Naturalnie że łatwo sobie mozna iść w inne miejsce netowe, ale chyba nie o to twórcom tego portalu chodziło. Twórców czy właścicieli stron cieszy, że ludzie tu wchodzą, że serwis jest potrzebny, wreszcie że COŚ stworzyli.
Wiem co mówię, bo sie bawie trochę takimi rzeczami.
A jak admin swoich gości krytykuje, to sie to zawsze źle kończy.
Tolerancja na cudze poglądy to temat osobny. Umiejętność lub nie-umiejetność przyjęcia do wiadomości, że zycie jest bogate i nie nam krytykować czego nie rozumiemy czy nie akceptujemy to nastepna sprawa.
I tak dalej . Amen

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 28 paź 2008, 08:42

Dziewczyny,dlaczego zawsze tak jest ,ze ktos musi popsuc coz co jest fajne? Moze ja za duzo sie nie udzielam w tych wypowiedziach,ale znam Was juz wszystkie tutaj i lubie i nawet jak mnie nie interesuje remont dachu ,czy pieca (na razie) to i tak lubię tu zajrzeć a i czasami cos wtrącić.Atmosfera jest fajna,a że w realu nie zawsze mam z kim pogadac to bardzo mi to forum odpowiada. Przykro mi teraz ,że wszystko ma sie skończyc przez jakies głupie plotki.Czy nie możemy byc ponad to??????
A to że Ull juz sie wypaliłas???? Może Ci przejdzie i znowu będziesz chciała tu zaglądać??? Co do prywatnych tematów,to i tak nikt nas nie zna,a ze sobie pogadaja? Eeee tam.... niech gadaja- chociaz "moherowe berety" mnie wkurzyły,wrrrrrr.... :badgrin:

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 28 paź 2008, 09:25

Wraz z czterdziestka,zrobilam sie tolerancyjniejsza,nic mnie w zyciu nie dziwi.Zlagodnialam na starosc ;) Kiedys bylam bardziej zawzieta ,awanturna,mam jeszcze przeblyski ze tocze nieraz piane ale juz wiele ,wiele mniej.
I szybko wybaczam.
No zdarzylo sie male faux pas ze strony administracji,napewno Cyryl jest troche glupio i wstyd,ale czy to powod zeby w kolo roztrzasac?,nie cierpie takiego bicia piany,walkowania po tysiackroc.
Ja popieram Cyryl w jej dzialaniu na forum ,bardzo podobaja mi sie jej krotkie bezdyskusyjne ciecia.Robi kawal dobrej roboty
Dajcie tez spokoj mocherowym beretom,to ogolny zwrot i tyczylo sie calkiem innej sytuacji,Z nudow czytam wszytsko...(cholera powinno sie bardziej jakas pozyteczna ksiazke) :roll:
I jak sie nie zna wszytskich postow na forum to sie nie wie,i cos wyrwane z kontekstu zupelnie nie pasuje zeby sie zaraz denerwowac i warczec :-D

Mozemy sobie normalnie podyskutowac np o socjologicznym zjawiskach w internecie ,a nie siac ploty.Bo wtedy faktycznie to bedzie magiel a nie forum,i tak jak janko mowi forum zejdzie na psy.
Serwis jest naprawde bardzo fajny,cudne ze tyle roznych babek znajduje tu dla siebie miejsce.I niech tak zostanie.
Miraabel ,zagladac na forum bede ,bo wpadlam w nalog :!: przeciez jestem juz maniakiem ;)

Sabrina ,Kwatek juz mi przeslala ksiazke o zolzach,tez ja sobie poczytam ,choc watpie czy sie dostosuje.I hehe ,trzeba miec material zeby na nim testowac porady z tej ksiazk.a ja za bardzo nie mam:)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 28 paź 2008, 09:41

Ullrike to było o nas.
Napisała,że Janko namawia Moherowe Berety na romans
Tu masz wypowiedz Janok

[Czw 23:18] janko2: i to życie po 40 stce..A pisały,że się zaczyna.....kłamczuchy.... :evil: :badgrin: ...przydałby się mały romans...miałyby poweera..
..
Tu jest jej krytyka Janko,że jest jak chorongiewka :

[Pią 2:33] ewawawa: raz mocherowy beret raz namawia do romansow, zalezy z ktorej strony wiatr powieje

To niby o nas MOHEROWE BERETY!
Ullrike przeczytałam to wczoraj dokładnie na milion % jestem pewna że to o nas.
To czy ona jest plastikowa lala nie wiem,ale ona nie wie czy my jesteśmy moherowe berety i też o nas tak napisała. Powiedziałam co miałam dopowiedzenia w tym temacie i go kończę,bo nawet nie chce mi sie dalej o tym pisac.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 28 paź 2008, 09:46

Ok Sabrina na priv ci wyjasnie

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 28 paź 2008, 09:57

ullrike pisze:jak sie nie zna wszytskich postow na forum to sie nie wie,i cos wyrwane z kontekstu zupelnie nie pasuje zeby sie zaraz denerwowac i warczec
Ull !!!! Moje warczenie to był żart!!! Nie mam zamiaru warczeć ani sie przejmować ani złościc jakimis głupotami :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: No prosze Cię.....
....bo pomyslę ,że zatraciłaś całkowicie poczucie humoru... :? :(

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 28 paź 2008, 10:12

hehe Miraabelka 8-)
Wciaz jest czlek jakos malo zdystansowany ,z tymi zartami faktycznie nieraz nie zakuma sie .
Zartem wszystko mozna wytlumaczyc, obrocic w zart ,albo zartem szpile komus wsadzic ,no i temu wsadzonemu nie wypada sie nawet gniewac bo wyjdzie na sztywniaka:)

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 28 paź 2008, 10:28

Ale d..a to od tej szpilki boli, tak?

Niech Ci będzie, Ulli, że z wiekiem łagodniejesz :-) W takim razie jak dojdziesz do mojego to będziesz w pracy przysypiać :badgrin:
Przeslijcie i mnie o tych zołzach, może co wykorzystam

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 28 paź 2008, 10:38

heha Muflon nie doceniasz mnie :badgrin: ja juz od kilku lat wciskam sie o 14 w fotel w pracy i spie :badgrin:
Kolezanka za mnie czuwa.Nawet sie nie wysilam na udawanie tak jak w tym linku.

http://czad.blox.pl/2005/11/Rewelacyjne ... pracy.html

a znalazlam jeszcze cos fajnego 8 faz randkowania:)
http://www.joemonster.org/art/10023/8_faz_randkowania

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”