Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 11 paź 2008, 16:14

No Animo podziwiam ze przebrnelas:) jak sie czyta na biezaco i bierze udzial w rozmowach to jest jakos inaczej /A tak z watku robia sie zapiski jak z chata,i nie dziwie sie ze ludziom nie chce sie tego czytac.
Ja tam tez nie wracam do wczesniejszych stron,
co do terminu Babiny napisalam w lifcie.
Sabrino slodkie sa te psie dzieci,szczegolnie ladnie sie zapowiada ten piesek o plaszczowym umaszczeniu,wypisz wymaluj moja sunia w mlodosci.
Moja psica tez ma taka biala strzalke na pysku,bialy kolnierz i netoperka na dupce.
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 0brita.jpg

Masz bojowe zadanie ze znalezieniem im domow ,bo tyle tego psiego nieszczescia na swiecie.
Kundelki maja ciezkie zycie,

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 11 paź 2008, 18:12

ullrike pisze:podziwiam ze przebrnelas:)
Gdybym czytała to wszystko w innych okolicznościach, może bym nie przebrnęła, ale ponieważ teraz sama przeżywam wahania nastroju związane z wyglądem moich oczu, to te Wasze relacje na żywo bardzo mi się przydały w opanowywaniu strachu.

Ten Twój piesek to chyba charcik?

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 11 paź 2008, 19:35

babina7 pisze: ,że żyła i zmarła jako dziewica :(
Już jako młoda dziewczyna 15-16 letnia powiedziałam kiedys do mojej pani na koloni,że nigdy nie chciała bym umrzec jako dziewica :badgrin: bo jakis taki temat poruszyłyśmy.
Co do piesków to zrobie casting haha,przeprowadze wywiad środowiskowy przyszłych kandydatów,oczywiście CV,wyciąg z konta......[ żartuje,ale bardzo będe sprawdzała gdzie piesiulki idą :cry:
Fajny ten Twój harcik i kolorki ma jak mój. :-D
Poszłam wczoraj na chwile do tesciowej,bo myślałam,ze ma wagę kuchenną,bo musze maluszki ważyć [suka ma mało pokarmu] i bardzo załowałam,że tam poszłam jak usłyszałam słowa teściowej...
-A po cóż ci te psy?! Zrób że cos z nimi! [domyślacie sie co miała na myśli?] :evil: :evil: :evil: Zrobiłam taka mine jak ma ten diabeł i powiedziałam jej,żeby przestała takie rzeczy opowiadać i wyszłam!!
Bardzo bym chciała,żeby wszyscy ludzie którzy mordują nowo urodzone kotki,pieski poniosły kiedyś za to karę i wierzę,że zycie jakoś im to odpłaci 8-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 11 paź 2008, 19:56

Sabrina grratulacje, że zostałas psia babcią, tylko żal sie będzie rozstawać z tymi maluszkami.

Apropos autka to ja też mam śliczne autko ma dwa koła i kierownicę i najlepiej lubie nim jeżdzić. Wszędzie dojade, wszedzie zaparkuję i jeszcze jężdząć gubie kalorie. Nie zamieniłabym je na żadne inne. A prawdziwym autem lubie jak mnie wożą. Zawsze mowie,że prawdziwe damy maja kierowcę. No bo co mam mowić, prawo jazdy mam ale nienawidze prowadzić auta, wole sto razy autobusem lub tramwajem, taka jestem jakas z innej planety.

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 11 paź 2008, 20:24

sabrina, sprobuj na dogomanii

www.dogomania.pl/portal/
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 11 paź 2008, 21:07

babina7, no nie, obśmiałam się z tej psiej dziewicy. Ale kiedyś miałam psa. Bernarda. Za młodych lat. I on kurcze też był jakis dziwny. Zaprowadziłam go do suki, bo jej właścicielce zależało na rasie. No i...uciekał od suki. Nic z tego nie wyszło.

Sabrina, śliczne są te maluszki, no prześliczne.
Teraz psa nie mam i chyba nie będę mieć. Pies to obowiącek. Choruje. Umiera. Czasem uspić trzeba. Miałam jednego i jakos nawet dzieci na mnie nie wymogły drugiego.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 11 paź 2008, 23:53

Sabrina pisze:ludzie którzy mordują nowo urodzone kotki,pieski poniosły kiedyś za to karę i wierzę,że zycie jakoś im to odpłaci 8-)
Ja też. Co się zmienia minister sprawiedliwości, to zawsze podpisuję {i zbieram podpisy} pod petycją o surowsze karanie za znęcanie się nad zwierzętami ale widzę, że nic nie robią w tym kierunku. Koleżanka nawet poszła do księdza, żeby coś na mszy powiedział, ale oni kochają zwierzęta tylko na talerzu. Dzisiaj się właśnie pożarłam z mężem, bo mimo, że sama zrobiłam siatki w okienkach piwnicznych, to koty dzikie zrobiły sobie dziurkę i wchodzę po tygodniowej nieobecności ,a tam na starych fotelach siedzi mamcia i cztery młode. Jest problem, bo na zimę muszę zamknąć te okienka.Tam są rury centralnego. No więc dokarmiam te kociny, zrobiłam im wypasioną budę, obiłam grubym styropianem i z wierzchu dermą, ale jeszcze niech siedzą póki małe. Słuchajcie, w piwnicy kupy i śmierdzi jak diabli ale przecież nie wyrzucę ich teraz. Budę postawiłam przy okienku i na zewnątrz daję jedzenie żeby się przyzwyczajały. Stary ma pretensje, że JA ZAPROSIŁAM te koty i kazał mi się ich pozbyć, bo śmierdzi w piwnicy {faktycznie śmierdzi niemiłosiernie}.Dzisiaj myłam płytki w piwnicy, może już zaczną się załatwiać na polu. :oops:
zadowolona

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 11 paź 2008, 23:58

Sabrina pisze:nie chciała bym umrzec jako dziewica :badgrin: bo jakis taki temat poruszyłyśmy.
Moja miała złote medale za urodę i pewnie w psim świecie, też tak jest , że zbyt piękne suczki onieśmielają psich panów. U sąsiadów takie powodzenie miała "skundlona" wilczyca i niezbyt urodziwa :badgrin:
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 paź 2008, 10:10

babina szkoda,że kuwety nie dałas z pieskiem do piwnicy.
Mój mąż tez by tak sie zachował. Mój chodzi zły i co dwie godziny powtarza,ze bardziej zajmuje sie psami jak nim!! Odpowiedzialam mu,że nim sie zajmowałam przez 20 lat i nic z niego nie wyrosło,to może z tych piesków cos wyrośnie ;) Ta rozmowa była na drugi dzień i to były żarty. Wczoraj jednak juz chodził troche zły,a dziś rano to bez kija nie podchodz. Mam go w nosie i te jego humorki. Faceci są bęznadziejni :?
Viki dzieki zarejestrowała sie tam i może tam tez ogłoszę. Na razie spróbuje poszukac u nas w miejscowości,a jak nie będzie chętnych,to dam tam tez ogłszenie.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 12 paź 2008, 15:40

Mój też zazdrosny o koty. ubiera się do wyjścia, pytam gdzie idziesz? Odpowiada, że do sklepu, więc ja mówię <idę z tobą> a on opryskliwie <ty sobie idź do kotów!> no istne dzieci...
Jak dam kuwetę, to one będą wiedziały, że to jest toaleta?To są dzikie koty, nieuczone.Niewiele pomoże, bo ja często wyjeżdżam i tej kuwety jak nie wyczyszczę to też będzie wanieć. Dałam miskę wątróbki przy budzie i obserwuję czy się domyślą, że to jest ich domek....Dzisiaj słoneczko grzeje ,to baraszkują w moich iglakach :-)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”