Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 27 sie 2008, 22:08

Niby prawda, ale ile marchwi trzeba na 2 litry soku? Całą górę ! :?
Buraków oczywiście nie jem. No i właśnie wykoncypowalam te inne- winogrona, śliwki. Czyli to co związki gromadzi :-(, niestety

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 sie 2008, 22:09

Moja sunia ma takie ogromne oczy! Też w czasie cieczki nosi majtki {doszyłam szelki, żeby nie spadały i wygląda bardzo seksownie. Już dwa razy miała ropomacicze, ale udawało sie wyleczyc antybiotykiem. Mój weterynarz niechętnie usypia zwierzęta i znowu mnie namówił, żeby jeszcze nie decydowac się na ten krok. Tak trudno było mi to powiedzieć, a on zwleka...Może i jest poprawa ale jest źle już dwie noce nie spałam, bo cały czas ją głaszcze i poje.Ciekawe czy dziś pośpimy? Dostała zastrzyk przeciwbólowy. Może to nie wylew tylko rak i po co tak ją męczyć? Mąż wyjechał i będzie w piątek w nocy, jak ja wykopię grób? Jest duża ,a to chyba trzeba na 1,5 m głęboki! Przecież nie dam jej do utylizacji!? Tyle radości nam dawała. Znowu będę ryczeć.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 sie 2008, 22:14

muflon2121 pisze:ile marchwi trzeba na 2 litry soku? Całą górę ! :?
Zawsze kupuję 10 kilo.Już mnie na bazarze i w zieleniaku znają i dają zniżkę.
zadowolona

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 sie 2008, 22:40

Muflonku! Winogronek i śliwek, to szkoda na sok. Chyba, że się kupi niesmaczne, to zamiast wyrzucać lepiej przerobić na sok z jakimś dodatkiem. To moja sunia dwa lata temu.Teraz bardzo wychudła i szyja jej oraz chomiki nadają się na lift. Biust też jej wisi..http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nCE%29.jpg

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 27 sie 2008, 22:41

babina7 pisze:Przecież nie dam jej do utylizacji!? Tyle radości nam dawała. Znowu będę ryczeć.
Już też o tym kiedyś myslałam, tylko jak ona biedna umrze w zimę to jak ja wykopie ten dol / nie ja tylko mąż/ Pochowam ją kiedys nad Drwecą tak gdzie zawsze biega jak jestesmy na działce. Podobno jak utylizuja to w takich okropnych warunkach, ktos mi opowiadał. Sa tez cmentarze dla psow, trzeba co dwa lata odnawiać płacenie. nie wiem 300 zł czy ileś. Najchetnej pochowałabym ja sama. O Boże co za temat smutny.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 27 sie 2008, 22:46

No,no babino ale mi szczeka opadła jak Cię zobaczyłam, szczupła włos piekny. Niezła z Ciebie laska. O jejku to ja powinnam mieć nick babina a nie Ty. Czy to aktualne zdjecie?

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 sie 2008, 22:49

Tematy smutne, a topik ma wesoły tytuł...Właśnie dzisiaj pomyślałam to samo. Jeżeli teraz wyjdzie z choroby, a zdechnie w zimie...? Trzeba mężowi kazać ,niech kopie na zapas!! Takie memento mori w ogrodzie....Jak jestem zmęczona, to dopada mnie czarny humor. Idę spać.

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 27 sie 2008, 23:37

babina7 pisze:Jak jestem zmęczona, to dopada mnie czarny humor. Idę spać.
Idź idź....Ale przyłączam się do Kwiatuszka...Niezła....z...Ciebie...laska..... :oops: ..I wcale się nie podlizujemy.... :badgrin:
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 28 sie 2008, 10:23

Ha!Ha! niezła, bo wiele nie widać. Poszłam spać po północy i wiele się nie naspałam.Właściwie nie śpię już trzecią noc... W nocy piesek strasznie cierpiał.Ona skuczała, a ja wyłam z bezsilności. O 8 rano weterynarz dał jej zastrzyk usypiający. Żałuję, że nie upierałam się aby to zrobił we wtorek. Przypuszczam, że to nie był wylew ani krwiak tylko rak mózgu. Ona od roku była głucha, od wiosny mi się przewracała i nawet na dwa dni straciła wzrok. Wszystko kładliśmy na karb wieku, a to pewnie rósł guz i stopniowo uszkadzał rejony mózgu.
Kwiatuszku- wysłałam Ci parę zdjęć : wszystkie są przed operacją {na tym z córką widać jakie miałam podkowy}.Ostatnie jest z moją psiną i jedno z córką i zięciem. W marcu mam być babcią!

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 28 sie 2008, 14:33

babina piesek był śliczny,Tak mu dobrze z oczu patrzyło :cry:
Podjęłaś dobra decyzje,bo na pewno cierpiał.
Jam mam trzy psiaki i czasem wylkinam na nie okropnie,jak mi cos w ogrodzie wykopia,ale jak by im sie sos stało to tez bym ryczała.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”