To jest nielogiczne i bardzo trudne do zrealizowania, bo taka osoba (niska o dlugich nogach) bylaby nieproporcjonalnie zbudowana. Mialaby nienaturalnie maly tulow w sotsunku do dlugosci nog. Za roznice w wzroscie w ogromniej wiekszosci przypadow decyduje roznica w dlugosci tzw. kosci dlugich, ktore wystepuja w konczynach. Takze im wyzszy czlowiek tym ma dluzsze nogi w 90 % przypadkow, a rozmiary tulowia sa mniej wiecej podobne u osoby o wzroscie 160cm i 175 cm dajmy na to. Narzady wewnetrzne u kazdego zdrowego czlowieka musza sie miescic w pewnych granicach, stad nie ma az takich roznic w wielkosci np.klatki piersiowej. Dlatego ja przy swoim wzroscie bezproblemu nosze te same bluzeczki co moja kolezanka o wzroscie 152 cm. Ale jej spodni juz nie zaloze, choc w pupie bylyby dobre, bo by mi siegaly odrobine za kolanoPoli pisze:okazało się, że pociągająca kobieta musi być stosunkowa niska i dość szczupła. Najważniejszego jednak, by miała długie nogi i duży biust.[/b]
takze moze niektorym sie to nie spodoba, ale taka jest prawidlowosc- im wyzsza osoba, tym dluzsze nogi...